Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Audio Note DAC kit, θα μπορούσε να το φτιάξει κάποιος;
Δε βλέπεις, τόσες μέρες και ούτε ένας τεχνικός δεν εμφανίστηκε δημόσια να αναλάβει την εργασία συναρμολόγησης ενός dac και να αναφέρει και το αντίστοιχο τίμημα για την παροχή της εν λόγω υπηρεσιας.
Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι υπάρχει αυτό το είδος επαγγελματία? Ο "συναρμολογώ κιτ κατά παραγγελία?" Μήπως έχουμε χάσει τελείως τη μπάλα?
Μπορεί ένας επαγγελματίας να συντηρηθεί αποκλειστικά από τέτοια απασχόληση? Σου έχω νέα: ΔΕΝ υπάρχουν "επαγγελματίες" για ότι μας κατέβει στην κούτρα.
Αν βρεθεί κάποιος, θα το κάνει ως πάρεργο και στα πλαίσια της "σκιώδους" οικονομίας. Δεν είναι και τόσο κακό όσο πιθανόν φαντάζεσαι.
Σιγά μη βάλουμε και τις γιαγιάδες να κόβουν στην κόρη τους απόδειξη παροχής υπηρεσιών επειδή τους κρατάνε τα παιδιά..
Επειδή όμως και ο συμφορουμίτης μας μετέφερε την αγωνία του και μέχρι στιγμής προσπαθούμε - μάλλον ανεπιτυχώς - να τον φωτίσουμε, ας μου επιτρέψει να πω κι εγώ τη γνώμη μου: Σου γυάλισε το audio note? Βρες τρόπο να το φτιάξεις, με την προϋπόθεση ότι το οικονομικό δεν απαιτεί θυσίες.
Αν δεν το κάνεις, θα το κουβαλάς απωθημένο. Άσε με εμένα και τον καθένα να λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας. Παρόλο που θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε αποκλειστικά ρασιοναλιστές, στην πραγματικότητα αγόμεθα και φερόμεθα από το συναίσθημα (δυστυχώς). Αν δεν ήταν έτσι, δεν θα φτιάχναμε εδώ μέσα λαμπάτους.
Θα παίρναμε ένα lm και τεχνικά θα είμασταν μπροστά από κάθε λαμπάτη υλοποίηση.
Μιάς και δεν έχεις εμπειρία, άσε τα κινεζοκιτ, θα μπλέξεις. Εκτός κι αν το κάνεις σε συνεργασία με κάποιον έμπειρο..
Υ.Γ: ΔΕΝ παίρνω μίζα από τον κατασκευαστή, ούτε από κάποιον ντόπιο συναρμολογητή. Η δε προσέγγιση της Audio Note είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θεωρώ εγώ σωστό. ΕΓΩ όμως. YMMV, που λέμε και στην Τρίπολη.