Audio Note DAC kit, θα μπορούσε να το φτιάξει κάποιος;

χαλαρά 20+ ποστς off topic...
αντι να δοθούν ευθείες απαντήσεις το γυρίσαμε στην ηθική του ημιεπαγγελματία...

Re: Απάντηση: Re: Audio Note DAC kit, θα μπορούσε να το φτιάξει κάποιος;

χαλαρά 10

το πρόβλημα δεν διακρίνω.
(εκτός από το ότι εξαντλούμε υπομονές)

ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις βιογραφικά και ... πολιτικές πεποιθήσεις .... :flipout:

πιστεύεις ότι αν το αποφασίσω έχει ρίσκο σαν κατασκευή; -> EDIT -> εννοώ αν αποφασίσω να το αγοράσω και το κατασκευάσει κάποιος που μπορεί να το κάνει

Επειδή δεν βλέπω κανεναν πρόθυμο...θα κάνω μία προσπάθεια να βοήθησω στην εξέλιξη του θέματος.
Γνωρίζω εναν κομμουνιστή αλλά πρόσεχε γιατί δεν κάνει διακρίσεις...του την εχουν πεσει χαιενταδες αυτην την εποχή
Ξέρω και εναν δεξιό ο οποίος μπορεί να σου κάνει δουλειά μόνο αν τον βοηθήσεις γιατί δεν χρησιμοποιεί το αριστερό χέρι.
Θα μπορουσε να το φτιάξει και ενας γνωστός φασιτικών πεποιθήσεων αλλά πρόσεξε μην και δεν σου αρέσει.
Θεωρώ καταλληλότερο εναν φίλο αναρχικό, εχει εμπειρία από πολλων ειδών μηχανισμούς ειδικά σε αυτούς που περιέχουν τικ τακ
μπορεί να σου φτιάξει και τροφοδοτικό με μπαταρίες...για παν ενδεχόμενο
Σε περίπτωση που πάρεις τον αναρχικό πρεπει να γνωρίζεις οτι θα κάνουμε καιρό να τον εντοπίσουμε...καταλαβαίνεις :BDGBGDB55:

Ολοι είναι νόμιμοι με τον απαρραίτητο ΚΑΔ δηλωμένο στην εφορία
ο ενας μάλιστα εχει και πράσινη κάρτα με αδεια παραμονής σε ισχύ κάτι που θα εκτιμήσεις στη περίπτωση της εγγύησης.
-bye-

Με μεγάλη χαρά θα μπορούσα να βοηθησω... Μπορείς να έρθεις στο εργαστήριο μου και να ασχοληθούμε μαζί ...βημα βήμα ώστε να παίρνεις μυρωδιά τη συμβαινει. Προφανώς δε ζητάω κάποια αμοιβή οπότε μη πυροδοτηθουν κάποιοι που ειλικρινά και με όλο το σεβασμό δε κατάλαβα πως από ένα πολύ ενδιαφέρων ποστ φτάσαμε σε τέτοιες αναλυσεις... Ειναι όμορφο απλά και μόνο να δημιουργείς και ακομα πιο όμορφο να βοηθάς για την χαρά του άλλου... (τουλαχιστων για μένα)

Οπότε θές (ισως μετα απο καποιες βδομαδες να ειμαι ακομα πιο ανετος) λοιπόν αυτό ή οποίο κιτ....

ευχαριστώ πολύ, θα το έχω υπ'όψην.

είμαι ακόμη στην αναζήτηση και δεν ξέρω ακόμη αν θα το προχωρήσω.

μετά από κάποιες εβδομάδες θα είμαι και εγώ πιο άνετος (ελπίζω τουλάχιστον)

Απάντηση: Re: Audio Note DAC kit, θα μπορούσε να το φτιάξει κάποιος;

Προφανώς δε ζητάω κάποια αμοιβή οπότε μη πυροδοτηθουν κάποιοι που ειλικρινά και με όλο το σεβασμό δε κατάλαβα πως από ένα πολύ ενδιαφέρων ποστ φτάσαμε σε τέτοιες αναλυσεις...

Μπράβο Στράτο. Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα που εγώ περίμενα να δω. Ένας πραγματικός χομπίστας που απλά βοηθάει με καλή διάθεση.

τελικά αποφάσισα να μην προχωρήσω στο θέμα του συγκεκριμένου dac,
τουλάχιστον προς το παρόν

οι λόγοι είναι ότι αφενός τα λεφτά είναι αρκετά και αφετέρου ότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος που δεν υπάρχει για την ώρα με αποτέλεσμα ίσως όχι βέβαιο. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι οι φθηνές εκδόσεις των kit έχουν υψηλή αντίσταση εξόδου και δεν κάνουν για τους περισσότερους τρανζιστοράτους ενισχυτές όπως ο δικός μου, οπότε θα έπρεπε να πάω στις ακριβές εκδόσεις με τους μετασχηματιστές στην έξοδο και κόστος που πλησιάζει τα 2 χιλιάρικα.
Πιθανότατα κάποιοι που εκφράσανε αρνητική άποψη για το εγχείρημα να έχουν δίκιο.

Από την άλλη μεριά πιστεύω ότι τα κιτ αυτά είναι αρκετά αξιόλογα. Έχουν αρκετά ποιοτικά υλικά (τουλάχιστον έτσι νομίζω με τα λίγα που ξέρω) και είναι εύκολα στην κατασκευή τους, νομίζω πολύ πιο εύκολα από αρκετά βουβάλια που έχω δει εδώ μέσα. Οι αντίστοιχες κατασκευές της μαμάς εταιρείας (audio note) κοστίζουν πολύ παραπάνω. Πιστεύω ότι θα άξιζε να ασχοληθεί κανείς.

Επιφυλάσσομαι και εγώ αργότερα, αν δεν πτωχεύσουμε , και με μεγαλύτερη άνεση χρόνου (που ελπίζω να έχω) να το ξεκινήσω ενδεχομένως και με τη βοήθειά σας. ϊσως να άξιζε περισσότερο και σε συνδυασμό με ένα λαμπάτο προ.....

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους όσους προσφέρατε τις γνώσεις και εμπειρίες σας στο θέμα, είτε υπέρ είτε κατά της κατασκευής αυτής, άλλωστε δεν είναι σίγουρο το κατά πόσο αξίζει , και όλες αυτές οι αντίθετες απόψεις είναι για μένα η ομορφιά της συζήτησης και των φόρουμ.

Ευχαριστώ επίσης ιδιαίτερα τον Στράτο που προσέφερε το εργαστήριο και τον χρόνο του για να βοηθήσει έναν άγνωστό του συμφορουμίτη, Στράτο ευχαριστώ και πιθανώς κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε για το θέμα αυτό.

Last edited: