Audio Physic Scorpio Γνώμες

Πάντως αν δεν καταλήξεις σε ενισχυτή όπως θα γνωρίζεις είναι μάταιη η οποιαδήποτε αναβάθμιση των ηχείων.
Αν βέβαια κάνεις και τα δύο μαζί τότε ακόμα καλύτερα!!!
Καλα ξεμπερδέματα σου εύχομαι.-bye-

Ολα τα σεναρια για μενα και το συστημα ξεκινουν μετα το καλοκαιρι... Σε μια εβδομαδα το προγραμμα μου θα λεει 12-16 ωρες δουλεια....

Ενημερωθηκα σημερα απο τον Γιαννη Μηχαηλο για το αν γινεται αναβαθμθση τουιτερ στο scorpio II και η απαντηση ηταν αρνητικη.

Δεν γινεται αναβαθμιση γιατι η πατουρες ειναι διαφορετικες.

θα θελει και κροσοβερ εχω ρωτησει το ιδιο και για τα τεμπο και δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα να μπει κατσαβιδι στα ηχεια
εγω στο ειχα πει απο τα πρωτα post οτι ερχεται το 25αρι και καλο θα ηταν να περιμενεις λιγο,αν και ταχω ακουσει τα απλα και τα 25αρια και δεν εχω διακρινει διαφορες, αλλα επειδη ειμαι και λιγο κουφος δεν τις πιανω ευκολα τις διαφορες γιαυτο εχω μια επιφυλαξη.

Σχετικά με αυτό που λες ότι έχεις ακούσει α απλά και τα 25άρια, αναφέρεσαι στα Scorpio;

Γιατί από όσο γνωρίζω μόλις πρόσφατα ξεκίνησε η αποστολή από το εργοστάσιο στους dealers.

Σχετικά με αυτό που λες ότι έχεις ακούσει α απλά και τα 25άρια, αναφέρεσαι στα Scorpio;

Γιατί από όσο γνωρίζω μόλις πρόσφατα ξεκίνησε η αποστολή από το εργοστάσιο στους dealers.

Για τα tempo ελεγε...

Μετα απο πολυ καιρο που χαθηκα λογο δουλειας να 'μαι και παλι...
Και φυσικα για μενα ειναι η εποχη που με πιανει η γνωστη αρωστια της αναβαθμισιτιδας... Κι οπως φαινεται με τη κατασταση που επικρατει μαλλον θα ειναι μεζεμενες και οι επιλογες με πιο πιθανη τελικα αυτη του τελικου της primare A33.2 που παρουσιαζεται και στο προσφατο συγκριτικο ενισχυτων του ΗΧΟΥ αλλα πολυ καλη περιπτωση στο μυαλο μου φανταζει και αυτη ενως μεταχειρισμενου ολοκληρωμενου κατα προτιμιση και φυσικα αν βρεθει ενως symphonic line... αλλα τελευταια βλεπω και πολλους plinius να ''τριγυρνουν'' τους οποιους δεν ετυχε να ακουσω... Εχσι κανεις σας ποτε ακουσει καποιον plinius για να μου πειτε καμια γνωμη;

Είχα ακούσει τον 9100 με τα ATC 40 και κατόπιν στον αντιπρόσωπο με κάποια μεγάλα Opera. Πολύ μουσικός και ζεστός ενισχυτής (χωρίς να γίνεται γλυκερός) με αρκετή επάρκεια ισχύος για δύσκολα ηχεία. Αν είναι ακόμα σε προσφορά και μάλιστα σε τιμή πρόκληση, αξίζει να τους ακούσεις. Από ό,τι λένε, ο μεγαλύτερος 9200 δε διαφέρει ηχητικά απλά διαθέτει περισσότερη ισχύ (200 watts) και ενσωματωμένο phono. Ωστόσο, αυτόν δεν τον έχω ακούσει. Άκουσέ τους αν σου είναι εύκολο με την πρώτη ευκαιρία.

Είχα ακούσει τον 9100 με τα ATC 40 και κατόπιν στον αντιπρόσωπο με κάποια μεγάλα Opera. Πολύ μουσικός και ζεστός ενισχυτής (χωρίς να γίνεται γλυκερός) με αρκετή επάρκεια ισχύος για δύσκολα ηχεία. Αν είναι ακόμα σε προσφορά και μάλιστα σε τιμή πρόκληση, αξίζει να τους ακούσεις. Από ό,τι λένε, ο μεγαλύτερος 9200 δε διαφέρει ηχητικά απλά διαθέτει περισσότερη ισχύ (200 watts) και ενσωματωμένο phono. Ωστόσο, αυτόν δεν τον έχω ακούσει. Άκουσέ τους αν σου είναι εύκολο με την πρώτη ευκαιρία.

H αληθεια φιλε karavan ειναι οτι η εν λογω εταιρια ειναι πολυ σοβαρη αλλα δεν εχει τυχει ποτε να ακουσω....

Εχω δει εναν 9100 σε καλη τιμη για τα κυβικα μου αυτη τη περιοδο. Επισης εχω δει κι εναν 9200 αλλα ειναι στα 3000 ευρα.... Μολις τελειωσει το καλοκαιρι και βρω χρονο θα προσπαθησω να κανω μια ακροαση.

Μέχρι πριν λίγο καιρό, ο αντιπρόσωπος είχε προσφορά τους 9100 και 9200 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων γιατί τα μοντέλα βαίνουν προς απόσυρση (όχι ότι υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό γιατί τέτοιες περιστάσεις δημιουργούν πραγματικές ευκαιρίες).
Πλέον στο site του δε βλέπω κάποια αναφορά.

http://www.audioevolution.gr/

Μπορεί και να εξαντλήθηκαν. Μπορείς βέβαια να επικοινωνήσεις όταν με το καλό κατέβεις Αθήνα.
Παρεμπιπτόντως, πολύ καλή εντύπωση μου είχε κάνει και το μοναδικό Cd player της εταιρείας με το οποίο είχα ακούσει τον 9100. Αλλά πήγαινε γύρω στα 3.500.

Mαλιστα... Εγω αναφερθηκα σε αυτα τα 2 μοντελα γιατι τα βλεπω να κυκλοφορουν στα μεταχειρισμενα τελευταια αλλα ο 9200 σε καποια περιπτωση ειχε ''υψηλη'' τιμη για μεταχειρισμενος αλλα βεβαια μπορει να ειναι και σε εξαιρετικη κατασταση.

Μου φαίνεται ότι οι τιμές του αντιπροσώπου κατά τη διάρκεια της προσφοράς ήταν 1700 ευρώ για τον 9100 και 2700 ευρώ για τον 9200 για σφραγισμένα και όχι demo κομμάτια. Αυτό έτσι ενδεικτικά για να αξιολογήσεις τις προσφορές που βρίσκεις στα μεταχειρισμένα.

Μου φαίνεται ότι οι τιμές του αντιπροσώπου κατά τη διάρκεια της προσφοράς ήταν 1700 ευρώ για τον 9100 και 2700 ευρώ για τον 9200 για σφραγισμένα και όχι demo κομμάτια. Αυτό έτσι ενδεικτικά για να αξιολογήσεις τις προσφορές που βρίσκεις στα μεταχειρισμένα.

Nαι ειναι πολυ καλες τιμες! Τον 9100 τον εχω βρει 1.700 και τον 9200 2.900 αλλα μεταχειρισμενους.... Οποτε μιλαμε για πολυ καλη προσφορα!

Πράγματι! Για αυτό φαίνεται ότι εξαφανίστηκαν. Βέβαια δε χάνεις τίποτα όταν έρθει η ώρα να κάνεις ένα τηλέφωνο στον αντιπρόσωπο. Είναι πολύ εξυπηρετικός.
Όταν είχα περάσει πέρσι το καλοκαίρι από κει (όπου ήμουν στο τσακ να πάρω τον 9100 αλλά τελικά επέλεξα ιαπωνέζικα) μου είχε πει ότι η Plinius ετοιμαζόταν να λανσάρει κάποια νέα πιο προσιτά μοντέλα στην αγορά (τα είχα δει και σε μία ανταπόκριση του Ήχου από μία έκθεση). Βέβαια, δεν ξέρω τι θα λένε αυτά και αν θα έρθουν Ελλάδα καθότι δεν τα βλέπω στο site του αντιπροσώπου.

Παντως κατα παριοδους εμφανιζονται τρομερες ευκαιριες... Σημερα επεσε σε μια αλλα δεν διαθετω αμεσα το ποσο......

Πράγματι! Για αυτό φαίνεται ότι εξαφανίστηκαν. Βέβαια δε χάνεις τίποτα όταν έρθει η ώρα να κάνεις ένα τηλέφωνο στον αντιπρόσωπο. Είναι πολύ εξυπηρετικός.
Όταν είχα περάσει πέρσι το καλοκαίρι από κει (όπου ήμουν στο τσακ να πάρω τον 9100 αλλά τελικά επέλεξα ιαπωνέζικα) μου είχε πει ότι η Plinius ετοιμαζόταν να λανσάρει κάποια νέα πιο προσιτά μοντέλα στην αγορά (τα είχα δει και σε μία ανταπόκριση του Ήχου από μία έκθεση). Βέβαια, δεν ξέρω τι θα λένε αυτά και αν θα έρθουν Ελλάδα καθότι δεν τα βλέπω στο site του αντιπροσώπου.

Ειχα διαβασει κι εγω καποια στιγμη σε καποιο εντυπο οτι ετοιμαζεται να ανανεωσει γενικοτερα τη γκαμα της κατι που εχει κανει ηδη με καποια ακριβα μοντελα προ-τελικων νομιζω.

Παντως κατα παριοδους εμφανιζονται τρομερες ευκαιριες... Σημερα επεσε σε μια αλλα δεν διαθετω αμεσα το ποσο......

Για να μιλήσω τη γλώσσα των πολιτικών μας, η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες!:D
Πάντως μη χολοσκάς. Με τη δυσπραγία που υπάρχει, όταν έχεις μαζέψει τα χρήματα κάτι καλό θα βρεθεί. Είτε από αντιπρόσωπο είτε από ιδιώτη.

Για να μιλήσω τη γλώσσα των πολιτικών μας, η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες!:D
Πάντως μη χολοσκάς. Με τη δυσπραγία που υπάρχει, όταν έχεις μαζέψει τα χρήματα κάτι καλό θα βρεθεί. Είτε από αντιπρόσωπο είτε από ιδιώτη.

Εχεις δικιο. Ετσι κι αλλιως οτι κι αν κανω θα ειναι αργοτερα αλλα οι ευκαιριες παντα υπαρχουν.:2thumb22sup: