Παιδιά σας υπόσχομαι ότι μόλις μπορέσω θα ανεβάσω φωτό. Αυτές τις ημέρες όμως έχω πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Λίγη υπομονή λοιπόν.
ΦΩΤΟ! ΦΩΤΟ! ΦΩΤΟΟΟΟΟΟ!!!!!![]()
Ο symphonic line rg10 mk4 είναι ολοκληρωμένος.
'Εχω ακούσει το Virgo και με τον symphonic line rg10 mk4 και με το ζεύγος προ/τελικού clearaudio balance. Οι clearaudio balance το οδηγούσαν καλύτερα από τον symphonic και μου αρεσαν περισσότερο σαν άκουσμα. Πιο καθαρό και πιο ισορροπημένο.
Αν τα ηχεία θα τα πάρεις καινούργια γνώμη μου να στραφείς σε καινούργιο μηχάνημα. 10ετίας τελικός και μάλιστα σε τάξη Α θα εχει φθορές.
Άκουσε και κανέναν ΑSR Emitter1 Basis με τα scorpio.
Στην κυριολεξια.Με asr emitter δεν το συζηταω ειναι ολα τα λεφτα ο συνδυασμος.
Με asr emitter δεν το συζηταω ειναι ολα τα λεφτα ο συνδυασμος.
Με asr emitter δεν το συζηταω ειναι ολα τα λεφτα ο συνδυασμος.
Αμα τα ακουσεις με ASR γραψε εντυπωσεις!:2thumb22sup:
δεκτή η πρόσκληση.....
... Αλλωστε απο τις οικονες και μονο του εσωτερικου καταλαβαινει κανεις ευκολα και αμεσα οτι προερχεται απο κατασκευαστη με μερακι και τεχνογνωσια που καταθετη μια αποψη...
Αυτό που θα είχε ενδιαφέρον είναι να τα ακούσεις με ASR και στην συνέχεια με κανεναν άλλον σε φάση S.Line, και τότε βγάλε μια φωτογραφία την ξενερά που θα έχει αποτυπωθεί στο πρόσωπο σου και post-αρέ την αντί για review.
Τέτοια ηττα με περιμένει ρε παιδιά ; Εννοείς τον emitter I exclusive και με τις μπαταρίες;
Τέτοια ηττα με περιμένει ρε παιδιά ; Εννοείς τον emitter I exclusive και με τις μπαταρίες; Μήπως να τα βάλω ΜΟΝΟ με burmester να πάρω και ενα hi-end- daneio η να πουλήσω το μισό σπίτι ;; Η θα ανατιναχτούν απο το ρεύμα και θα γίνει η πετρούπολη νταμάρι; Πάντως θα βγάλω φωτο πριν και μετά και θα ποστάρω. Εκτός απο scorpio με τι θα μάτσαραν ανετα ο asr emitter i ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.