Audio Physic Scorpio Γνώμες

Εσυ φιλε farflung με τι καλωδια ακους; Και να φανταστειτε οτι ηθελα να παρω τα red dawn και οταν εκανα ερευνα βρηκα πολλα αρνητικα σχολια για τις μεσαιες και οτι ακουγονται λεπτοηχα. Δε ψαχνομαι βεβαια και πολυ τρελα. Θελω ομως να χτισω ενα πολυ καλο δικαναλο συστημα σιγα σιγα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Απλα εγραψα την εμπειρια που ειχα με nordost SPM-heimdal-blue heaven interconnect και red down ηχειων.
Η μεσαια περιοχη ηταν λεπτοηχη και οταν αλλαζα καλωδια επανερχοταν στο ''φυσικο'' της μεγεθος.
Προσωπικη αποψη βγαλμενη απο ακροασεις στο συστημα μου.
Κανε ενα κλικ στο nickname μου.

Εσυ φιλε farflung με τι καλωδια ακους; Και να φανταστειτε οτι ηθελα να παρω τα red dawn και οταν εκανα ερευνα βρηκα πολλα αρνητικα σχολια για τις μεσαιες και οτι ακουγονται λεπτοηχα. Δε ψαχνομαι βεβαια και πολυ τρελα.

Δε νομίζω να αφορά αυτό όλα τα μοντέλα καλωδίων ηχείων της nordost ?
Τα ακριβότερα μοντελα π.χ. heimdal, frey δεν πρέπει να παρουσιάζουν την ιδια εικόνα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Τα ακριβότερα μοντελα π.χ. heimdal, frey δεν πρέπει να παρουσιάζουν την ιδια εικόνα.
Οχι δεν εννοουσα κατι τετοιο. Εγω απλος αναφερθηκα για το συγκεκριμενο. Τα ακριβοτερα ετσι κι αλλιως ειναι υλοποιημενα με καλλιτερα υλικα και πιο καλη ερευνα.

Αλλωστε μη ξεχναμε οτι μοντελα οπως τα valhala η tyrr και αλλα χρησιμοποιουνται ως σημεια αναφορας απο πολλους κατασκευαστες.

Θα ηθελα παρα πολυ οταν τα παρω να τα ακουσω με μονοκλονα καλωδια οπως επισης εχω απορια πως θα συνεργαστουν με τα ultralink που εχω στο κομματι τις στερεοφωνικης απικονησης μιας και τα καλωδια αυτα κατα το κατασκευαστη ειναι χρονικα ευθυγραμισμενα οπως επισης και τα ηχεια με τη κλιση που εχουν προς τα πισω. Βεβαια τωρα θα μου πειτε με τον ενισχυτη που εχω τωρα σιγα μην ακουσω διαφορα και δικιο θα χετε. Αλλα με τρωει η περιεργια! :bang::rofl:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Tην ίδια ακριβώς εικόνα παρουσιάζουν και τα Frey, Valhalla.

Re: Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Σωστος. Ακους με nordost και οταν βαλεις οποιαδηποτε αλλα καλωδια ανακαλυπτεις οτι υπαρχει και μεσαια περιοχη.
Tωρα τι σχεση μπορει να εχει ο symphonic με τον primare,αναρωτιεμαι εγω!Λογικα δεν σου εκατσαν τα nordost.Tωρα αν νομιζεις πως φταινε τα καλωδια,εδω θα διαφωνησω!

Αν μποριυσα παντως θα συνδιαζα τα scorpio σιγουρα με symphonic line και οσο για τα καλωδια θα εβλεπα...
Σε αυτη την περιπτωση δε θα σου συνιστουσα τα nordost ουτε εγω,πιστευω πως σε βαθος χρονου θα κουραστεις απο την υπερβολικη αναλυση.

Σε αυτη την περιπτωση δε θα σου συνιστουσα τα nordost ουτε εγω,πιστευω πως σε βαθος χρονου θα κουραστεις απο την υπερβολικη αναλυση.
Οπως εγραψα πριν εχω τα ultralinik excelsior και van den hull hybrid cs122. Τα δευτερα τα λατρευω! Αν και φτηνα και τα δυο με ικανοποιουν οχι ομως τελοιος αλλα τωρα πιστευω πως πρεπει να ανεβω κλαση....

Οπως εγραψα πριν εχω τα ultralinik excelsior και van den hull hybrid cs122. Τα δευτερα τα λατρευω! Αν και φτηνα και τα δυο με ικανοποιουν οχι ομως τελοιος αλλα τωρα πιστευω πως πρεπει να ανεβω κλαση....
Εχε υποψη σου και τα acoustic zen.

Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Γεια σας και παλι.
Αυτο ακριβως παθαινει οποιος ακουει nordost για πρωτη φορα. Η αναλυση που εχει ψηλα σε ξεγελαει και σε ευχαριστει. Μετα αρχιζεις και ακους το υπολοιπο φασμα και αρχιζεις και τρωγεσαι.

Αγαπητε Πανο θελω να σε ενημερωσω οτι τον χαρακτηρα ''εκουαλαιζερ'' που προσδιδουν μερικοι στα vdh τον εχει το integration το οποιο εχω και εχω συνδεσει το ραδιοφωνο. Επισης σαν ψηφιακο αχω το vdh profesional 110ohm.

Re: Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Γεια σας και παλι.
Αυτο ακριβως παθαινει οποιος ακουει nordost για πρωτη φορα. Η αναλυση που εχει ψηλα σε ξεγελαει και σε ευχαριστει. Μετα αρχιζεις και ακους το υπολοιπο φασμα και αρχιζεις και τρωγεσαι.

Αγαπητε Πανο θελω να σε ενημερωσω οτι τον χαρακτηρα ''εκουαλαιζερ'' που προσδιδουν μερικοι στα vdh τον εχει το integration το οποιο εχω και εχω συνδεσει το ραδιοφωνο. Επισης σαν ψηφιακο αχω το vdh profesional 110ohm.
Δηλαδη θες να πεις οτι επεμβαινουν η καλλιτερα χρωματιζουν τον ηχο;