Audio Physic Scorpio Γνώμες

Re: Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Aλλο το τι πιστευεις και αλλο το να ακουσεις και τα δυο ηχεια. Οσο για το μπασο δεν με νοιαζει η ποσοτητα οσο το να υπαρχει εκει που πρεπει. Τα rf-7 δεν τονιζουν το μπασο. Απλα το εχουν. Τωρα για το υπολοοιπο φασμα οποιος τα εχει ακοθσει ξερει...

αυτο λεω κι εγω, μηπως το εχουν σε υπερβολικο βαθμο?ξερεις αμα εχεις συνηθισει ενα ακουσμα σε ξενιζει το διαφορετικο κι ας ειναι ποιο σωστο,τα klipsh καλα ηχεια ειναι αλλα για homecinema αμα θες δικαναλες ποιοτικες καταστασεις πας αλλου και οχι ντε και καλα στα physic μη φανει οτι ειμαι οπαδος επειδη τα εχω,ακου κι αλλα υπαρχουν αρκετα αξιολογα ηχεια στο εμποριο μετρωντας και την τσεπη σου.-bye-

Να δω τι αλλο θα ακουσω. Audio physic με λαμπα! Λοιπον αδερφε το scorpio ειναι οσο και να αμφιβαλουν καποιοι ενα απο τα καλυτερα ηχεια στην τιμη του, τουλαχιστον. Μπορει να παιξει ομορφα με naim, primare αλλα με symphonic line δινει ρεσιταλ. Δωσε του χωρο, στηστα σωστα, με μεγαλες κλισεις προς τα εσω και θα παρεις σκηνη σε υψος εστιαση και βαθος που καποια αλλα ηχεια εκει απλα ειναι για ντεκορ! Καμια σχεση με τα klipsch...
γιατί σας φαίνεται παράξενο!! τα Β&W 802d με λάμπα 70watt macintosh στην έκθεση έπαιζαν!!,δεν νομίζω ότι έχετε πιό δύσκολα ηχεία απο τα 802d,έχω λοιπόν δοκιμάσει ενα μικρότερο μοντέλο με λαμπα klimo και πραγματικά έπαιξε όπως πρέπει να παίξει! αυτή είναι η γνώμη μου και μία δοκιμή δεν έχει βλάψει ποτέ κανέναν.

γιατί σας φαίνεται παράξενο!! τα Β&W 802d με λάμπα 70watt macintosh στην έκθεση έπαιζαν!!,δεν νομίζω ότι έχετε πιό δύσκολα ηχεία απο τα 802d,έχω λοιπόν δοκιμάσει ενα μικρότερο μοντέλο με λαμπα klimo και πραγματικά έπαιξε όπως πρέπει να παίξει! αυτή είναι η γνώμη μου και μία δοκιμή δεν έχει βλάψει ποτέ κανέναν.

Μην κλέβεις 75watt ήταν τα McIntosh:aetsch:

Αγαπητε ολα παιζουν, το θεμα ειναι το πως παιζουν. Αν εχετε ακουσει 802d με δυνατα ενισχυτικα σε ρεαλιστικες σταθμες τοτε θα καταλαβετε πως με λαμπα απλα παιζουν και τιποτε παραπανω. Και τα δικα μου ηχεια για καποιο διαστημα τα ειχα με τους klimo kent και επαιζαν πολυ ομορφα αλλα ψυθιριστα! Ποτε δεν ακουσα τι μπορουν να κανουν τα ηχεια σε δυναμικες συνθηκες, και αυτο ειναι το ζητουμενο σε ενα συστημα.

Γεια σας. Εχω και εγω τον συνδυασμο symphonic line rg9mkiii+audio physic spark mkiii (twiter ring radiator). Mεχρι πριν λιγο καιρο ψαχνομουν για αλλα ηχεια γιατι ο ηχος ηταν καλος αλλα αναιμικος. Μεχρι που αλλαξα το dac. Kαι.....ω θεε μου..............

Έχω τα Step SLE εδώ και μία δεκαετία.

Εξαιρετικά διάφανα και με εκπληκτική στερεοφωνική εικόνα.

Μετά από τόσο καιρό και με διάφορους πειραματισμούς μπορώ να διαβεβαιώσω ότι όταν κάτι δε μου άρεσε στον ήχο του, δεν ευθυνόταν τελικά το ηχείο.

Τρανή απόδειξη η τελευταία αναβάθμιση του DAC μου που απογείωσε τον ήχο τους σε άλλα επίπεδα.

Εξαιρετική διαφάνεια και μουσικότητα. Αυτό πιστεύω ότι και το χαρακτηριστικό της "παλιάς" σειράς των ηχείων της Audio Physic.

Re: Απάντηση: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Tελικα τα scorpio ειναι κορυφαια!

Εννοείτε! Αλλα σκεψου & με τη ενισχυτη θα τα παίζεις.:damnyou:

Γι'αυτο σου ειπαμε πρωτα τον ενισχυτη και μετα τα ηχεια.Τωρα αν μπορεις να τα συνδιασεις και τα 2 ταυτοχρονα θα ηταν το ιδανικότερο

Φιλε μου μην γελιεσαι,εχεις μπλεξει.Ξεκαθαρισε στο μυαλο σου τι σου αρεσει,για να μην μπεις σε διαδικασια αλλαγων επι αλλαγων.Βεβαια, ενισχυτη θα αλλαξεις.Το θεμα ειναι αν θα αλλαξεις πρωτα αυτον και τι ειδους ενισχυτης θα ειναι .Τα Α.Physic,υπηρξα κατοχος,τα ξερω πολυ καλα και τα θεωρω ηχειαρες.Α... μην ξεχαστω. παρε τα VIRGO!!!!!!

Τελικα με τη δευτερη ακροαση που εκανα μου εφυγε καθε αμφιβολια. Ο ηχος των scorpio ηταν υπεροχος. Οντως κατα τη γνωμη ηταν τρομερα με αναλυση που με εξεπληξε ευχαριστα και κεγαλη στερεοφωνικη εικονα και τρομερο εστιασμο. Απλα τα λατρεψα! Αξιζουν τα λεφτα τους με το παραπανω.:worshippy:

Τελικα με τη δευτερη ακροαση που εκανα μου εφυγε καθε αμφιβολια. Ο ηχος των scorpio ηταν υπεροχος. Οντως κατα τη γνωμη ηταν τρομερα με αναλυση που με εξεπληξε ευχαριστα και κεγαλη στερεοφωνικη εικονα και τρομερο εστιασμο. Απλα τα λατρεψα! Αξιζουν τα λεφτα τους με το παραπανω.:worshippy:

Αντε με το καλο στο σαλονι σου φιλε!

Να ειστε καλα κυριε Γιαννη. Το μονο που μενει τωρα ειναι να ρυθμισω το οικονομικο. Απο αυριο κιολας. Ευχομαι ολα να πανε καλα.

Tελικα με τι ενισχυτη τ ακουσες κ σου αρεσαν?

Aκουσα τα Scorpio με καλωδια ηχειων και iterconnect Nordost Valhalla ενισχυτη Symphonic Line RG 9 και cd player Symphonic line reference mk II .
Το αποτελεσμα ηταν τρομερο!
Οποτε κι εγω μαλλον με Symphonic Line θα τα οδηγησω η με καποιον τελικο της Densen.

Δε μπορω να ακομα να ξεχασω το σημειο στον δισκο the wall των pink floyd που πεφτει το αεροπλανο! Ανοιξε τοσο πολυ η στερεοφωνικη εικονα και το αεροπλανο ακουγοταν επανω απο τα οργανα και διακριτα απο αυτα με απιστευτο υψος και εμφανιζοταν πολυ πιο ψηλα απο τα ηχεια!!! Εννοειται βεβαια οτι ειχε και εξαιρετα συνοδα!

Επισης στο δισκο του GETZ / GILBERTO ηταν απιατευτο το τη λεπτομεριες ακουσα που δεν τις ειχα ξανακουσει. Οσο για το μπασο του ηταν εκει και οσο επρεπε απο ποσοτητα και ογκο και ολα αυτα κατα τη γνωμη μου βεβαια.

Επισης στο δισκο του GETZ / GILBERTO ηταν απιατευτο το τη λεπτομεριες ακουσα που δεν τις ειχα ξανακουσει. Οσο για το μπασο του ηταν εκει και οσο επρεπε απο ποσοτητα και ογκο και ολα αυτα κατα τη γνωμη μου βεβαια.

αυτα τα δισκακια ηταν δικα σου?εννοω τα εχεις ακουσει στο δικο σου συστημα?

Εννοειται οτι ηταν δικα μου. Και πολλα απο αυτα συνηθιζω να ακουω και σε αλλα συστηματα, φιλων η σε εκθεσεις κ.λ.π.