Audio Physic Scorpio Γνώμες

Καλό ειναι τότε να εχουμε και στοιχεία για ενισχυτές απο το σύστημα που εχει ο καθένας "τυχερός" μαζί με τις εντυπώσεις απο το ματσαρισμα. Εσυ φίλε μου που εχεις καταλήξει για την αναβάθμιση σου ;
Εξαρταται απο τα οικονομικα μου... Ηθελα να παρω ASR Emitter I αλλα ειναι πολυ ακριβος...

Οποτε θα παω για Symphonic Line. Aν παλι δω οτι ζοριζομαι τελικη επιλογη ειναι Primare I30 η Α33.2. Παντως θα τα ''δωσω'' ολα για Symphonic Line γιατι μου εχει μεινει στο μυαλο η τρισδιαστατη απικονηση και η μουσικοτητα και η αναλυση.:worshippy::worshippy::worshippy: Ηταν πολυ καλο το ακουσμα. Ακομα δε μπορω να το ξεχασω. Επι 2 ημερες πηγαινα στον Ορφεα Θεσσαλονικης και τα ακουγα. Τη τριτη φορα τα ακουσα στην Αθηνα με τον primare I30. Εξαιρετικο αποτελεσμα αλλα οχι οπως με Symphonic Line.

Εξαρταται απο τα οικονομικα μου... Ηθελα να παρω ASR Emitter I αλλα ειναι πολυ ακριβος...

Οποτε θα παω για Symphonic Line. Aν παλι δω οτι ζοριζομαι τελικη επιλογη ειναι Primare I30 η Α33.2. Παντως θα τα ''δωσω'' ολα για Symphonic Line γιατι μου εχει μεινει στο μυαλο η τρισδιαστατη απικονηση και η μουσικοτητα και η αναλυση.:worshippy::worshippy::worshippy: Ηταν πολυ καλο το ακουσμα. Ακομα δε μπορω να το ξεχασω. Επι 2 ημερες πηγαινα στον Ορφεα Θεσσαλονικης και τα ακουγα. Τη τριτη φορα τα ακουσα στην Αθηνα με τον primare I30. Εξαιρετικο αποτελεσμα αλλα οχι οπως με Symphonic Line.

Οκ. Ποιο symphonic line ? καληνυχτώ. Και αυριο μέρα είναι.

Σ' αυτές τις τιμές περίπου παίζουν και YBA,PLINIUS,LUXMAN,LEEMA,HEGEL,RED WINE,MAGNUM DYNALAB,CHORD,MCINTOSH,DENSEN........

Mην βιάζεστε...προσπαθήστε να ακούσετε και κάτι άλλο,βρείτε πληροφορίες....

best-integrated-amplifier-209large.jpg

ChordCPM-260010.jpg

HFC323.leema.antilatucanac-728-75.jpg

Re: Απάντηση: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Σ' αυτές τις τιμές περίπου παίζουν και YBA,PLINIUS,LUXMAN,LEEMA,HEGEL,RED WINE,MAGNUM DYNALAB,CHORD,MCINTOSH,DENSEN........

Συμφωνώ με τον Dipie.

Καταλαβαίνω ότι στην Ορφέους με ενισχυτές τις Ορφέους θα τα ακούσεις αλλά αν ψαχτείτε ίσως να βρεθεί κατάστημα που έχει audio physic και μπορείτε να τα ακούσετε με άλλους συνδιασμούς.

Αν πετύχω κανενα μαγαζί που μπορείτε να ακούσετε κανέναν περίεργο συνδιασμό θα ενημερώσω.

best-integrated-amplifier-209large.jpg

ChordCPM-260010.jpg

HFC323.leema.antilatucanac-728-75.jpg
Oι Chord και Luxman με ενδιαφερουν παντα! Γεια Densen δε το βλεπω με τιποτα. Επισης για Yba πρεπει να δωσω πολλα για να παρω εναν με αρκετο
ρευμα οποτε μαλλον τον απακλειω. Επισης θα με ενδιεφερε τρομερα η περιπτωση καποιου μεταχειρισμενου Gamut.

Kι εγω φιλε Dipie δεν ειμαι απολυτος με το κομματι ενισχυτης. Με ενδιαφερει να εχει καλο τροφοδοτικο και αρκετη ισχυ. Απλα εχω μεινει στο ακουσμα με Symphonic Line επειδη τα ηχεια με αυτα τα ενισχυτικα στον αντιπροσωπο εδωσαν παρα πολυ καλα επιπεδα αναπαραγωγης.

Ολες τις μαρκες που ανεφερες τις μελεταω και γι αυτο εχω πει πολλες φορες στο νημα οτι αν εχει καποιος Audio Physic να μου πει 2-3 πραγματα (με τι ενισχυτικα τα εχει και εντυπωσεις) ετσι για να ακουω και καμια γνωμη.

Συμφωνώ με τον Dipie.

Καταλαβαίνω ότι στην Ορφέους με ενισχυτές τις Ορφέους θα τα ακούσεις αλλά αν ψαχτείτε ίσως να βρεθεί κατάστημα που έχει audio physic και μπορείτε να τα ακούσετε με άλλους συνδιασμούς.

Αν πετύχω κανενα μαγαζί που μπορείτε να ακούσετε κανέναν περίεργο συνδιασμό θα ενημερώσω.

Καλημερα φιλε Κωστα. Εχω Υποψη μου καποια μαγαζια που εχουν Audio Physic εκτος Ορφεα. Οταν ερθει η ωρα να παρω ενισχυτη θα το ψαξω καλα. Αυτο ειναι σιγουρο γιατι με τοσα λεφτα που εδωσα για τα ηχεια μου σιγουρα δε θελω να παρω κατι στα ''πονηρα''. Θελω να στησω ενα πολυ καλο δικαναλο συστημα και θα το ψαξω καλα.

Ναι τον έχω ακούσει με τα virgo δεν ενθουσιάστικα απο τα δυναμικά του αλλα ήταν πολύ ζεστός, λαμπάτος κατα κάποιον τρόπο και εξακάθαρος.
Αργότερα διάβασα στο High fidelity οτι επηρεάζεται πολύ απο την στήριξη και αυτό σε συνδυασμό με το φοβερό άκουσμα που πήρα στην έκθεση απο chord ενισχυτικά με άλλα ηχεία όμως με βάζουν σε σκέψεις μήπως μια καλύτερη στήριζη τον ζωήρευε και λιγάκι κάτι που θα τον καταστούσε ιδανικό υποψήφιο γαμβρό...

Πάντως η "νωθρότητα" που αναφέρω είναι χαρακτηριστικό και του primare i30 που έχεις ακούσει απο τον οποίο ο chord είναι πολύ ανώτερος κατα την άποψη μου, συνδύασε αυτή μου την άποψη με το γεγονός οτι δεν σε χαλασε κάτι στον primare και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα.

Last edited:
Ναι τον έχω ακούσει με τα virgo δεν ενθουσιάστικα απο τα δυναμικά του αλλα ήταν πολύ ζεστός, λαμπάτος κατα κάποιον τρόπο και εξακάθαρος.
Αργότερα διάβασα στο High fidelity οτι επηρεάζεται πολύ απο την στήριξη και αυτό σε συνδυασμό με το φοβερό άκουσμα που πήρα στην έκθεση απο chord ενισχυτικά με άλλα ηχεία όμως με βάζουν σε σκέψεις μήπως μια καλύτερη στήριζη τον ζωήρευε και λιγάκι κάτι που θα τον καταστούσε ιδανικό υποψήφιο γαμβρό...

Πάντως η "νωθρότητα" που αναφέρω είναι χαρακτηριστικό και του primare i30 που έχεις ακούσει απο τον οποίο ο chord είναι πολύ ανώτερος κατα την άποψη μου, συνδύασε αυτή μου την άποψη με το γεγονός οτι δεν σε χαλασε κάτι στον primare και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα.

Στον Primare αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι δεν πηρα αυτη τη τρισδιατατη εικονα και τη μουσικοτητα αν μπορω να χρησιμοποιησω αυτον τον ορο που πηρα απο τον 2πλασιας τιμης symphonic line.Αλλα ηταν πολυ ζωντανος - ζωηρως στο ανω ακρο ειδικα. Δεν μπορω να πω οτι συμπαθω ιδιαιτερα τους chord.

Επισης πρεπει να πω οτι η ακροαση που εκανα με τον Primare κρατησε παρα πολυ λιγο και δεν αποκλειεται να τον αδικο κιολας λοω βιαστικου συμπερασματος. Παντως ταιριαξαν εξαιρετικα. Θα ξανακανω κι αλλες ακροασεις στο χωρο μου αυτη την φορα αν φυσικα μπορεσει ο αντιπροσωπος να μου τον δανεισει... Η αληθεια επισης ειναι οτι ο Primare διαθετει απιστευτη κατασκευη για τη κατηγορια του και ζηταει λιγα.
Dual mono, Balanced κυκλωματα και εισοδο και πανω απο ολα πολυ καλη τροφοδοσια. Ειναι μονοδρομος για εμενα στα λεφτα του σε σχεση με τις αναγκες μου κι αν περιοριστω οικονομικα θα παρω αυτον η τον τελικο Α33.2.

Και του λογου το αληθες.
Ι30
I30insidehires.jpg

I30backhires.jpg

I30silvfronthires.jpg

και ολα αυτα με κατι παραπανω απο 2000 ευρω.

'Αν το Budget σου ξεπεράσει τα 4000 κίνησε ουρανό και γή να ακούσεις και Luxman, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο απο ότι με τον symphonic όσο για την ποιότητα κατασκευής ουδέν σχόλιον εγώ πάντως έκλεισα τουλάχιστον μέχρι να γεράσω με έναν..

'Αν το Budget σου ξεπεράσει τα 4000 κίνησε ουρανό και γή να ακούσεις και Luxman, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο απο ότι με τον symphonic όσο για την ποιότητα κατασκευής ουδέν σχόλιον εγώ πάντως έκλεισα τουλάχιστον μέχρι να γεράσω με έναν..
Aν το budget μου περασει τα 4000 θα παω για ASR Emitter I.
:worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:
Χωρις να σημαινει οτι δεν εκτιμω τον Luxman. Απλα θεωρω σαφως καλλιτερη επιλογη τον ASR Emitter I

Μεταχειρισμενο εχω βρει και με 3500 - 4000 με προσφστω serial number απο φιλο εμπορο - καταστηματαρχη και δε με νοιαζει κιολας αν ειναι μεταχειρισμενος. Μιλαω για το μοντελο χωρις τα δυο εξτρα τροφοδοτικα που αποτελειται απο 2 σασι.
Παντως εννοειται οτι στους υποψηφιους ειναι και luxman και το εχουμε συζητησει μαζι και στο παρελθον εδω στο φορουν.
Εχω ακουσει luxman κι εχω παθει πλακα...:grinning-smiley-043

Ότι και να κάνεις με το καλό να γίνει και το συντομότερο εύχομαι, απο τα γραφόμενα σου φαίνεται οτι το μυαλό σου είναι δρομολογημένο στον ορθό δρόμμο οπότε δεν "σε φοβάμαι"..

Και για να οδηγεις κι εσυ τα δικα σου με luxman που εχεις και ''δυσκολα'' ηχεια σημαινει οτι εχει ''κοτσια''.

Μου αρεσουν αποτη γκαμα της luxman οι L - 505u L - 507u L - 509u με τον 507 να μοιαζει σαν την καλλιτερη επιλογη αλλα δε ξερω απο τιμες.
Ξερεις εσυ;

Τον 507 εννοούσα που έχει γύρω στα 4500 καινούριος όσο για τις οδηγικές ικανότητες του τριαντάρη L590a II που χρησιμοποιώ νομίζω οτι θα καταπιείς την γλώσσα σου αν τύχει και ακούσεις ποτέ όπως μπορούν να σου επιβεβαιώσουν και κάποια άλλα μέλη..