Audio Pro Avantek Six

Zifnab

New member
24 February 2008
39
Πωλούνται τα Avantek Six από την σουηδική εταιρία Audio Pro που φημίζεται για το μπάσο των subs και για τα ενεργά συστήματα μπάσου ace-bass στα μεγάλα της floorstanders. Επιλέχθηκε για τον πολύ ανώτερο ήχο και εικόνα σε σχέση με τα Tannoy Sensys DC2, τα B&W 603 και τα Energy Connoisseur C3 (ίσως C2), κατόπιν A/B switch με αυτά στο κατάστημα LYNX στην Καλλιθέα. Πωλούνται λόγω οικονομικών υποχρεώσεων για θέματα υγείας.

Αγοράστηκαν 790Ευρώ τον Αύγουστο 2004
Ζητούμενη τιμή 450Ευρώ

Περιοχή Κάτω Γλυφάδα: δυνατή μεταφορά ανάλογα με την περιοχή εντός Αττικής
Δυνατή ακρόαση με δική σας πηγή ή/και ενισχυτή κατόπιν συνεννόησης για σοβαρές προτάσεις.

Χρώμα: Cherry που δεν κοκκινίζει.
Διατείθεται με προστατευτικά καπάκια υφάσματος μαύρου και μπέζ-γκρί.
Σε άριστη κατάσταση, οδηγούνταν με τον Thule IA-100 σε μεσαίες εντάσεις
και συνήθως σε χαμηλές. Δεν χρησιμοποιήθηκαν για πάρτυ ή οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε σε σχέση με την ηλικία μου.
Μέγιστη μετρημένη ένταση από περιοδικά: 108-9db

Για τεχνικές πληροφορίες:
http://www.audiopro.com/media.php?id_file=1456

Για επικοινωνία μέσω πμ ή κινητού: 6973911925

Last edited:
Φωτογραφίες:
Νέα τιμή: 400 Ευρώ

Attachments

• HPIM2070s.JPG
    HPIM2070s.JPG
    24.7 KB · Views: 70
  • HPIM2071s.JPG
    HPIM2071s.JPG
    24.3 KB · Views: 79
  • HPIM2072s.JPG
    HPIM2072s.JPG
    19.4 KB · Views: 52
  • HPIM2073s.JPG
    HPIM2073s.JPG
    24.3 KB · Views: 103
still up ;) (btw οι μονάδες όπως μίλησα με την εταιρία είναι μετατροποιημένες vifa και το tweeter έχει φτιαχτεί σε συνεργασία με την scan-speak)

H εν λόγω εταιρία βγάζει φανταστικά ηχεία για συμφωνική μουσική, με πεντακάθαρο, αχρωμάτιστο ήχο και πλούσιες μεσοχαμηλές.

Εδώ και 3 χρόνια ηχεια της εταιριας με συνοδευουν στα μουσικά μου ταξίδια στο σπιτι. Τα διαλεξα μετα απο πολυμηνες ακροασεις που εβαζαν τα γυαλια σε όλες τις γηινες υλοποιησεις B&W, Monitor Audio, JMlab κλπ, ενω πλησιαζαν στο στυλ πολυ τα Chario.

Tο μονο που εχω μετανιωσει είναι το ότι λόγω χώρου δεν κατάφερα να παρω τα δαπέδου και αρκεστηκα στα βάσης.

Τα προτεινω ανεπιφυλακτα, η τιμη ειναι χώμα...

Last edited:
Maestro++
Δυστυχώς είναι λίγοι αυτοί που γνωρίζουν την εταιρία. Αλλά όσοι ψαγμένοι την γνωρίζουν την εκτιμούν πάρα πολύ.

Να αναφέρω ότι το τωρινό μεγάλο μοντέλο Avanti A.90, αντίστοιχο με το Avantek Nine δλδ, βγήκε στο Stereophile δύο κλικ κάτω από τα Martin Logan Purity.:2thumb22sup:

Θυμάμαι, πριν από δυο-τρία χρόνια, είχα ακούσει τα συγκεκριμένα ηχεία, μαζί με τα πολυδιαφημισμένα Audio Vector C2.

Δυο κλάσεις πιο πάνω, ήταν...

...τα Avantek, εννοείται...;)

Ναι συμφωνώ και εγώ όταν τα πήρα πέρα από συγκρίσεις με άλλων επώνυμων εταιρειών που φάνηκαν ανώτερα τα Avantek, ένας κύριος που ήταν την ημέρα που τα αγόρασα, του φάνηκαν πολύ πιο φτηνά απ' ότι θα πρεπε για την απόδοσή τους...

status αγγελίας: up

Last edited:
Δεν τα αλλάζω απλά λόγω οικονομικών υποχρεώσεων σε θέμα υγείας πρέπει να τα πουλήσω και μάλιστα αρκετά χαμηλά... Δεν έχω αποφασίσει με τί θα τα αντικαταστήσω, ήταν να αγοράσω τα ML Purity, τα οποία δεν τα πήρα για τους ίδιους λόγους.

Ανεβάζω την τιμή στα 390Ευρώ μιας και οι ενδιαφερόμενοι που με έχουν πάρει στο κινητό είναι αρκετοί και έχω βρει αγοραστή μέχρι 380 Ευρώ. Αν ενδιαφέρεται κάποιος για την παραπάνω τιμή, μιάς και τα χρήματα τα έχω ανάγκη.
Αποφάσισα πως αν δεν πουληθούν για 390 Ευρώ τουλάχιστον δεν θα τα πουλήσω, καθώς υποτιμούνται άσχημα.

Ευχαριστώ για την κατανόηση

Αν πάλι υπάρχει πρόβλημα που ψάχνω πλεοδότη, ας μου στείλουν πμ οι admins για να κλείσω την αγγελία πρόωρα

Last edited:
Επικοινώνησα με τον πλεοδότη χθές και τελικά μετάνιωσε, οπότε απλά θέλω να δώσω το ηχείο σε >390Ευρώ, αλλιώς το θεωρώ χαράμι και προτιμώ να το κρατήσω.

Ευχαριστώ πολύ :2thumb22sup: