- 17 June 2006
- 49,608
θα χρειαστείς και κάτι τέτοιο http://www.magicom.gr/eshop/index.php?dispatch=products.view&product_id=29916
ναι το είδα....μόλις:furious3:
άρα αμέρικα...
θα χρειαστείς και κάτι τέτοιο http://www.magicom.gr/eshop/index.php?dispatch=products.view&product_id=29916
Ρε παιδιά άντε και πήρατε αθόρυβη ψύχτρα για τον επεξεργαστή και παθητική κάρτα και τροφοδοτικό και όντως όλα είναι αθόρυβα...
...έχει αγοράσει κάποιος σπίτι του εντελώς αθόρυβο ΗDD? Eγώ χρησιμοποιώ 6 και ακόμα τίποτα... όλα στο μπιζζζ είναι...
Μέχρι και 2,5άρι σε χαμηλές στροφές χρησιμοποιώ και ακούγεται!:
άσε βρε μάστορα.
φόρτωσε πάνω σ αυτό το squeezeboxserver και έλα να μου πείς...:afro:
ο δίσκος μου κάνει πολύ λιγότερο θόρυβο από το λαπ τοπ, που ανοιγοκλείνει όποτε θέλει το φουρφούρι του...
Θα δώσεις κάτι παραπάνω αλλά θα σου μείνει και θα το ευχαριστηθείς!
δεν το πιάνεις...
άμα είναι παίρνουμε nas και με 150-170 καθαρίζουμε.
audio server θέλουμε.
και όχι πισί για άλλες δουλειές. Μόνο audio.
μα το νόημα είναι να δώσουμε όσο δυνατόν λιγότερα και να ασχολούμαστε.
Αν είναι να δώσω και να ευχαριστηθώ και να κάαααθομαι, παίρνω έτοιμες λύσεις.
Εγώ θέλω να σκαλίζω
Με τα 150-170 του Nas φτιαχνεις απειρως καλυτερο και πιο ευελικτο mini pc. To θεμα ειναι να βρουμε την ιδανικη και value for money συνθεση.δεν το πιάνεις...
άμα είναι παίρνουμε nas και με 150-170 καθαρίζουμε.
audio server θέλουμε.
και όχι πισί για άλλες δουλειές. Μόνο audio.
ναι το είδα....μόλις:furious3:
άρα αμέρικα...
Και αυτό δεν το έπιασα... Τι να σκαλίζεις? Γιατί δεν θα μπορείς να σκαλίζεις? :ADFADF1:
Για το οικονομικό οκ... αυτό είναι προσωπικό! :2thumb22sup:
:ernaehrung004:
Με τα 150-170 του Nas φτιαχνεις απειρως καλυτερο και πιο ευελικτο mini pc. To θεμα ειναι να βρουμε την ιδανικη και value for money συνθεση.
εγώ έχω πάρει αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701653 και λειτουργεί μια χαρά
δεν ξέρεις τι είναι σκάλισμα....?
το αντίθετο του hiend-μούρη.:a0210:
σκαλίζω βρε μάστορα, σημαίνει κρατάω ένα κατσαβίδι και δεν αφήνω ένα πράμα στην ησυχία του...
αν αγοράσεις ένα πράμα ...πχ naim ΔΕΝ μπορείς να το σκαλίξεις.
no fun που λένε....
χε χε... ορθόν :a0210:
Τελικά, σοβαρά τώρα, τι ακριβώς δεν μπορείς να σκαλίσεις όταν ο δίσκος είναι απ' όξω?
Ρε παιδιά άντε και πήρατε αθόρυβη ψύχτρα για τον επεξεργαστή και παθητική κάρτα και τροφοδοτικό και όντως όλα είναι αθόρυβα...
...έχει αγοράσει κάποιος σπίτι του εντελώς αθόρυβο ΗDD? Eγώ χρησιμοποιώ 6 και ακόμα τίποτα... όλα στο μπιζζζ είναι...
Μέχρι και 2,5άρι σε χαμηλές στροφές χρησιμοποιώ και ακούγεται!
Πως ξέρετε ότι δεν θα ακούγεται αυτό που θα πάρετε και θα χώσετε μέσα???
Και μετά τι θα κάνετε? Αγγελία?
Για μένα η λύση είναι τάισμα από μακριά...
Πάρτε έναν solid state 32άρι για το (ελαφρύ) λειτουργικό και ο ΗDD ας είναι εξωτερικός (εγώ έβαλα διπλό της raidsonic) και αμολήστε usb καλώδιο μακριά από την θέση ακρόασης. Δεν είναι καλύτερα?
Και κουτί γιατί δεν φτιάχνετε ένα μόνοι σας? Όλοι diyoύηδες είστε... ντροπή![]()
Προσωπικά θα παράγγελνα ένα καπάκι "Π" από 4άρι αλουμίνιο και μια φάτσα 10άρα και πίσω κοτετσόσυρμα για τις εξόδους/εισόδους... πάτος από mdf για εύκολο βίδωμα - απόσβεση κραδασμών και τέλος... γιατί όχι? :nounder: πιο στιβαρό και μουράτο που θα βρείτε???
εμ πήρατε μηχανάκι περιορίσμενης ευθύνης ποιός σας φταίει?
Και μένα 2-3 δίσκοι κάνουν λιγότερο θόρυβο από το netbook...
Όμως πάλι κάνει θόρυβο, έτσι δεν είναι?
Aμόλα καλούμπα Δημήτρη... μακριά οι δίσκοι.
Θα δώσεις κάτι παραπάνω αλλά θα σου μείνει και θα το ευχαριστηθείς!
Και ο SSD δεν παθαίνει τίποτα... αν δεν γράφεις-ξεγράφεις συνέχεια θα τον χρησιμοποιήσεις και στο μέλλον σε άλλο project!
Θα σκαλίσεις τον δίσκο και θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπο να μην ακούγεται?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.