Audio Spectrum Artemis & Estia

Status
Not open for further replies.

vasilisnt

Established Member
21 July 2007
294
Αθήνα
αποχωριζομαι τα παρακατω....

-Ηχεια Audio Spectrum Artemis, 600 ευρω, αγορα δευτερο χερι..-Ηχειο Audio Spectrum Εstia (κεντρικο), 550 ευρω,
ενος ετους , κυριολεκτικα αστρωτο... κατω απο 100 ωρες λειτουργιας...αγορα καινουργιο

καλυτερη τιμη για αγορα ολου του πακετου....

'βλέπω' οτι έχεις και τον Πάνα και την Εστία
μήπως έχεις να επισημάνεις κάποιες βασικές διαφορές στο ματσάρισμά τους με τα Artemis?

thnx
πάρης

λαθος καταχωρηση στο profile μου οτι εχω το pan...ποτε δεν το ειχα...
μονο estia...

συγνωμη για το μπερδεμα....

και στα δικα μου αυτια ματσαρει αψογα... χωρις να ειμαι ο μεγα ειδικος, προσωπικη γνωμη και μονο... ιδιες μοναδες με τα Artemis φοραει... και προτεινομενο για συνδιασμο με τα Artemis απο κο Πετροπουλο σε σχεση με το pan.
Στα 3 μετρα που την ειχα (εδω και καιρο καθετε λογω ελειψης χωρου στο rack) και με ενισχυτη τον 3808... εσκιζε....

αποχωριζομαι τα παρακατω....

-Ηχεια Audio Spectrum Artemis, 600 ευρω, αγορα δευτερο χερι..-Ηχειο Audio Spectrum Εstia (κεντρικο), 550 ευρω,
ενος ετους , κυριολεκτικα αστρωτο... κατω απο 100 ωρες λειτουργιας...αγορα καινουργιο

καλυτερη τιμη για αγορα ολου του πακετου....

νεες τιμες ...

Audio Spectrum Artemis, 500 ευρω

Audio Spectrum Εstia (κεντρικο), 500 ευρω

φίλε vasilisnt σού εστειλα πμ θέλω τα ASRTEMIS πάρεμαι τηλέφωνο.

vasilisnt Σε ευχαριστώ σύνδεσα τα Artemis μιά χαρά παίζουν ωραία στον χώρο μου, τα εστεισα μετά πού εφυγα από σένα αργά. Δεν ανοιξα ενταση γιατί κοιμώντουσαν τα παιδιά οταν γύρισα. Δυνατή ακρόαση θα κάνω οταν γυρίσω από Κρήτη, ο Sansui pro-τελικός τα παίζει μιά χαρά. Θα τα πούμε οταν γυρίσω καί πάλι σε ευχαριστώ.

vasilisnt Σε ευχαριστώ σύνδεσα τα Artemis μιά χαρά παίζουν ωραία στον χώρο μου, τα εστεισα μετά πού εφυγα από σένα αργά. Δεν ανοιξα ενταση γιατί κοιμώντουσαν τα παιδιά οταν γύρισα. Δυνατή ακρόαση θα κάνω οταν γυρίσω από Κρήτη, ο Sansui pro-τελικός τα παίζει μιά χαρά. Θα τα πούμε οταν γυρίσω καί πάλι σε ευχαριστώ.

σε ευχαριστω Γιαννη για τα καλα σου λογια και φυσικα η προταση για ακροαση στο χωρο σου ισχυει παραυτα! :)

και δεν ξεχναω τις ακιδες... που θα μου παει,μεχρι να γυρισεις απο Κρητη θα τις εχω βρει τις ατιμες!!!!

Κεντρικο ηχειο Audio Spectrum Estia V.2 , ενος ετους ,

400 ευρω για αγορα ως την Κυριακη 24/5/2009

καλημερα,

υπαρχει ακομα , χρωμα rosewood, αν δεν κανω λαθως ετσι το λενε...

το κλασσικο κοκκινωπο της Audio Spectrum...

Με ενδιαφέρει η αγορά του πολύ. Ποιά είναι η τιμή στην παρούσα στιγμή (μετρητής);Μπορείς να το στείλεις επαρχία;

€ 500, οσο για την αποστολη στην επαρχια αν εχεις να μου προτεινεις καποιο τροπο αποστολης που προτιμας και με βολευει πολυ ευχαριστως,
εξοδα αποστολης του αγοραστη φυσικα...

Απάντηση: Re: Audio Spectrum Artemis & Estia

€ 500, οσο για την αποστολη στην επαρχια αν εχεις να μου προτεινεις καποιο τροπο αποστολης που προτιμας και με βολευει πολυ ευχαριστως,
εξοδα αποστολης του αγοραστη φυσικα...

Δώσε ένα τηλέφωνο να μιλήσουμε.

Status
Not open for further replies.