Audio Spectrum..Επιτέλους ιστοσελίδα

Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις:a0210:

Δεν το έβαλα εδώ ώστε να πάρω απάντηση στο ερώτημα που έκανα. Εδώ είναι το θέμα της ιστοσελίδας. Αυτό που εμφανώς υπονοώ είναι on topic.

Φυσικά και γνωρίζω το τηλέφωνο. (Αφού τους έστειλα φαξ).

Να είστε καλά
Σίμος

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Η αναφορά μου ήταν απλά για να υπογραμμίσει τα όσα λες.

Και φορά παλεύουμε με το Internet και βγαίνουμε με βουλωμένο μάτι … όπως ο συμπαθείς κίτρινος φίλος μας :BDBDG54:

Στις 22.08.2010 και στα πλαίσια μιας επικείμενης αγοράς έστειλα ένα ερώτημα στην νεοσύστατη τότε ιστοσελίδα της Audio spectrum (ευχόμενος μάλιστα και εις ανώτερα).
Δεν μπόρεσα ποτέ να επικοινωνήσω μαζί τους διότι τόσο το email επικοινωνίας που αναγράφεται στην ιστοσελίδα τους, όσο και το [email protected] που μου πρότεινε ο Δημήτρης Δημητρακούδης έβγαζαν μηνύματα λάθους. (με άλλα λόγια η εταιρία δεν είχε email)
To θέμα τότε το απέδωσα στην μικρή ακόμη ηλικία της ιστοσελίδας, λέγοντας πως πρόκειται περί παιδικής νόσου.

Στις 30.08.2010 επανέλαβα όλη την διαδικασία, για να εισπράξω ξανά τα ίδια μηνύματα λάθους. Έστειλα και με φάξ το ίδιο ερώτημα και μη λαμβάνοντας απάντηση ούτε και στο φαξ μετά από 24 ώρες, δημοσίευσα εκ νέου τα ανεπιτυχή αποτελέσματα εδώ. Δικαιούμαι λοιπόν να υποθέσω με ασφάλεια οτι η εταιρία λειτουργούσε 8 ημέρες χωρίς incoming email ενώ πιθανώς δεν απαντά ούτε και σε φαξ.
Το όλο θέμα - τότε - αποδόθηκε στην καλοκαιρινή ραστώνη.

Σήμερα 14.09.2010 πάνω από 20 δλδ μέρες αφού πρωτοέστειλα email ξαναδοκίμασα από περιέργεια να ξαναστείλω. Δεν νομίζω οτι θα σας κάνει κάποια εντύπωση εαν πω οτι και τα σημερινά email έχουν delivery fail/unknown address error. Δικαιούμαι λοιπόν να υποθέσω με ασφάλεια οτι η εταιρία λειτουργεί 22 ημέρες χωρίς incoming email.

Είπα από την αρχή οτι δεν θα μεμψιμοιρήσω και δεν θα το κάνω. Για μένα η εταιρία αυτή ήταν κάτι σαν μακρινό όνειρο όταν ήμουν φοιτητής και ήλπιζα μια μέρα να αξιωθώ να έχω κάποια τέτοια ηχεία δικά μου. Δυστυχώς παρέμεινε μακρινό όνειρο και τώρα που αποφάσισα να αγοράσω (έστω και μεταχειρισμένα) κάτι δικό τους.

Από μένα το θεμα κλείνει εδώ. Για όποιον ενδιαφέρεται, αν και δεν έχει σημασία, τα ηχεία ΔΕΝ τα πήρα ούτε μεταχειρισμένα. Κυρίως επειδή δεν έβγαλα άκρη στην "επικοινωνία" μαζί τους.

Να είστε καλά όλοι
Σίμος

2102405111

Πρωτη φορά 15.3.1990 απαντησαν κατευθείαν και μεχρι πριν κανενα - δύο χρονια που τους πηρα τελευταία φορά.
Πλακα πλακα καλά που μου το θυμησες να ξαναπάρω γιατι εχω καιρό να ''τα ακουσω''

καλή επιτυχία-bye-

Υ.Γ. αν τελικά βρεις τον Πετροπουλο μην του κανεις παραπονα...γιατι το πιο πιθανό ειναι να τα ακουσεις και εσύ:flipout:

Εγώ που είμαι του ίντερνετ και ξέρω κάποια πράγματα από μέσα, καταλαβαίνω τη δυσχερή θέση της Audio Spectrum ως προς το web. Ένα απλό WhoIs δείχνει ότι ουσιαστικά το site δεν ανήκει στην Audio Spectrum:
http://who.is/whois/audiospectrum-hifi.com/
Αν οι σχέσεις της Audio Spectrum με την Anemos δεν είναι καλές, το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε...

Προς όλους όσοι ασχολήθηκαν

Όπως έγραψα και σε προηγούμενο post ΞΕΡΩ το τηλέφωνο. Η αναφορές αυτές γίνονται για άλλους λόγους. Δεν υπάρχει ΠΛΕΟΝ περίπτωση να πάρω κάποιον τηλέφωνο εκεί πολύ απλά διότι ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ δεν θα τα πάρω τα ηχεία.

Σίμος

ΥΓ : Εγώ πάλι γιατί νομίζω οτι ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ αυτό που λέω.

Στις 22.08.2010 και στα πλαίσια μιας επικείμενης αγοράς έστειλα ένα ερώτημα στην νεοσύστατη τότε ιστοσελίδα της Audio spectrum (ευχόμενος μάλιστα και εις ανώτερα).
Δεν μπόρεσα ποτέ να επικοινωνήσω μαζί τους διότι τόσο το email επικοινωνίας που αναγράφεται στην ιστοσελίδα τους, όσο και το [email protected] που μου πρότεινε ο Δημήτρης Δημητρακούδης έβγαζαν μηνύματα λάθους. (με άλλα λόγια η εταιρία δεν είχε email)
To θέμα τότε το απέδωσα στην μικρή ακόμη ηλικία της ιστοσελίδας, λέγοντας πως πρόκειται περί παιδικής νόσου.

Στις 30.08.2010 επανέλαβα όλη την διαδικασία, για να εισπράξω ξανά τα ίδια μηνύματα λάθους. Έστειλα και με φάξ το ίδιο ερώτημα και μη λαμβάνοντας απάντηση ούτε και στο φαξ μετά από 24 ώρες, δημοσίευσα εκ νέου τα ανεπιτυχή αποτελέσματα εδώ. Δικαιούμαι λοιπόν να υποθέσω με ασφάλεια οτι η εταιρία λειτουργούσε 8 ημέρες χωρίς incoming email ενώ πιθανώς δεν απαντά ούτε και σε φαξ.

Σήμερα 14.09.2010 πάνω από 20 δλδ μέρες αφού πρωτοέστειλα email ξαναδοκίμασα από περιέργεια να ξαναστείλω. Δεν νομίζω οτι θα σας κάνει κάποια εντύπωση εαν πω οτι και τα σημερινά email έχουν delivery fail/unknown address error. Δικαιούμαι λοιπόν να υποθέσω με ασφάλεια οτι η εταιρία λειτουργεί 22 ημέρες χωρίς incoming email.

Είπα από την αρχή οτι δεν θα μεμψιμοιρήσω και δεν θα το κάνω. Για μένα η εταιρία αυτή ήταν κάτι σαν μακρινό όνειρο όταν ήμουν φοιτητής και ήλπιζα μια μέρα να αξιωθώ να έχω κάποια τέτοια ηχεία δικά μου. Δυστυχώς παρέμεινε μακρινό όνειρο και τώρα που αποφάσισα να αγοράσω (έστω και μεταχειρισμένα) κάτι δικό τους.

Από μένα το θεμα κλείνει εδώ. Για όποιον ενδιαφέρεται, αν και δεν έχει σημασία, τα ηχεία ΔΕΝ τα πήρα ούτε μεταχειρισμένα. Κυρίως επειδή δεν έβγαλα άκρη στην "επικοινωνία" μαζί τους.

Να είστε καλά όλοι
Σίμος
S
Συγνώμη για την παρέμβαση δεν σου άρεσαν τα ηχεία ή το ότι δεν δουλεύει το e-mail?έχει σχέση αυτό με τον ήχο πού ψάχνεις?αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα και δεν στο έλυσε η εταιρία?νομίζω όμως ότι θέλεις κάτι μεταχειρισμένο.Πάντως όσες φορές και να μίλησα με την εταιρία στο τηλέφωνο και ευγενικοί ήταν και καταδέχτηκε ο ίδιος ο κος Πετρόπουλος να δώσει διάφορες πληροφορίες, αυτό μετράει ΠΟΛΥ!!

S
Συγνώμη για την παρέμβαση δεν σου άρεσαν τα ηχεία ή το ότι δεν δουλεύει το e-mail?έχει σχέση αυτό με τον ήχο πού ψάχνεις?αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα και δεν στο έλυσε η εταιρία?νομίζω όμως ότι θέλεις κάτι μεταχειρισμένο.Πάντως όσες φορές και να μίλησα με την εταιρία στο τηλέφωνο και ευγενικοί ήταν και καταδέχτηκε ο ίδιος ο κος Πετρόπουλος να δώσει διάφορες πληροφορίες, αυτό μετράει ΠΟΛΥ!!
Και εγω,οταν αντιμετωπισα ενα προβλημα,ζητησα τον κ.Πετροπουλο στο τηλ.
και με αυτον μιλησα.
Παντως εγω δεν θα αφηνα ενα τεχνικο πραβλημα(e-mail)να μου χαλασει το ονειρο.(οποιο και να ειναι αυτο!!)

Να είστε καλά όλοι
Σίμος

Οι άνθρωποι δεν τα πάν καλά με τα e-mail. Τι να κάνουμε τώρα. Πάντως εγώ που έχω audio spectrum και τους χρειάστηκα με βοήθησαν πολύ περισσότερο από κάποιους που έχουν e-mail και απαντάνε σε 1 μέρα.

Ήθελα κάτι βίδες για τα woofer των artemis και μου τις έστειλαν τσάμπα χωρίς να πληρώσω τίποτα. Επίσης ήθελα το σχηματικό των crossover για να κάνω κάτι μετατροπές και μου το έστειλαν με φαξ. Και μια ακόμα φορά πήρα τον πετρόπουλο για να μου εξηγήσει τις διαφορές που έχουν οι διάφορες εκδόσεις των artemis και μου τις εξήγησε. Δηλαδή τι άλλο να έκαναν για να με εξυπηρετήσουν?? Επειδή δεν έχουν mail δεν σημαίνει ότι δεν εξυπηρετούνε. Απλώς θέλουν να τους πάρεις τηλ για να ακούσουν την φωνούλα σου:flipout:

Προς τα παιδιά που απαντάνε, για το αν ο Κος Πετρόπουλος είναι ευγενικός κτλ και αν προσπαθούνε να βοηθήσουν και όλα τα συναφή.

Δυο τρία post πιο πίσω τα έχω πει αλλά τέσπα τα ξαναλέω με πιο πολλά λόγια αυτή την φορά, μπας και γίνουν κάποια ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ πράγματα και λίγο πιο κατανοητά

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ topic (ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΔΛΔ) έχει θέμα την ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ της Audio spectrum. Το γράφει και στην επικεφαλίδα. Ε λοιπόν στην ιστοσελίδα τους έχουν email που δεν δουλεύει ΣΙΓΟΥΡΑ. Και το γράφω, και το ξαναγράφω και το ξαναγράφω, και δώστου να μου λένε πάρτους ένα τηλέφωνο και στείλε σήματα καπνού και διάφορα άλλα τα οποία θα ήταν σωστά ΕΑΝ το θέμα ήταν πχ γιατί στο @@@@ δεν μου απαντάνε από την Audio Spectrum.
Και το διαβάζουν, και το ξαναδιαβάζουν και ξανά και απ' την αρχή και ΔΕΝ έχει φτάσει ακόμη στα αυτιά του Κου Πετρόπουλου. Που εξυπηρετικός μπορεί να είναι ο άνθρωπος, καλά ηχεία μπορεί να φτιάχνει και όλα τα λοιπά συναφή και μάλιστα ποτέ δεν είπα κάτι αντίθετο, αλλά το support της σελίδας, αλλά και η σελίδα του εν γένει sucks BIG TIME.

Ευχαριστώ όσους δίνουν συμβουλές για το τί πρέπει να κάνω. ΔΕΝ θα κάνω τίποτα. None of the above. Ούτε μουλάρωσα, ούτε τίποτα τέτοιο. Απλά το να κάθομαι και να γράφω τέτοια πράγματα με ΧΑΛΑΣΕ. Μου πήρε όλη την μαγεία. Γεια χαρά λοιπόν και πάμε σε άλλες πολιτείες (για ηχεία πάντα).Όλα αυτά όμως είναι Of topic και πάλι.

Να είστε καλά
Σίμος