Στις
22.08.2010 και στα πλαίσια μιας επικείμενης αγοράς έστειλα
ένα ερώτημα στην νεοσύστατη τότε ιστοσελίδα της
Audio spectrum (ευχόμενος μάλιστα και εις ανώτερα).
Δεν μπόρεσα ποτέ να επικοινωνήσω μαζί τους διότι τόσο το email επικοινωνίας που αναγράφεται στην ιστοσελίδα τους, όσο και το
[email protected] που μου πρότεινε ο Δημήτρης Δημητρακούδης έβγαζαν μηνύματα λάθους. (με άλλα λόγια η εταιρία δεν είχε email)
To θέμα τότε το απέδωσα στην μικρή ακόμη ηλικία της ιστοσελίδας, λέγοντας πως πρόκειται περί παιδικής νόσου.
Στις
30.08.2010 επανέλαβα όλη την διαδικασία, για να εισπράξω ξανά τα ίδια μηνύματα λάθους. Έστειλα
και με φάξ το ίδιο ερώτημα και μη λαμβάνοντας απάντηση ούτε και στο φαξ μετά από 24 ώρες, δημοσίευσα εκ νέου τα ανεπιτυχή αποτελέσματα εδώ. Δικαιούμαι λοιπόν να υποθέσω με ασφάλεια οτι η εταιρία λειτουργούσε 8 ημέρες χωρίς incoming email ενώ πιθανώς δεν απαντά ούτε και σε φαξ.
Το όλο θέμα - τότε - αποδόθηκε στην καλοκαιρινή ραστώνη.
Σήμερα
14.09.2010 πάνω από 20 δλδ μέρες αφού πρωτοέστειλα email ξαναδοκίμασα από περιέργεια να ξαναστείλω. Δεν νομίζω οτι θα σας κάνει κάποια εντύπωση εαν πω οτι και τα σημερινά email έχουν delivery fail/unknown address error. Δικαιούμαι λοιπόν να υποθέσω με ασφάλεια οτι η εταιρία λειτουργεί 22 ημέρες χωρίς incoming email.
Είπα από την αρχή οτι δεν θα μεμψιμοιρήσω και δεν θα το κάνω. Για μένα η εταιρία αυτή ήταν κάτι σαν μακρινό όνειρο όταν ήμουν φοιτητής και ήλπιζα μια μέρα να αξιωθώ να έχω κάποια τέτοια ηχεία δικά μου. Δυστυχώς παρέμεινε μακρινό όνειρο και τώρα που αποφάσισα να αγοράσω (έστω και μεταχειρισμένα) κάτι δικό τους.
Από μένα το θεμα κλείνει εδώ. Για όποιον ενδιαφέρεται, αν και δεν έχει σημασία, τα ηχεία ΔΕΝ τα πήρα ούτε μεταχειρισμένα. Κυρίως επειδή δεν έβγαλα άκρη στην "επικοινωνία" μαζί τους.
Να είστε καλά όλοι
Σίμος