Audio Spectrum Hermes, Sirina, Estia

Alexandros Atreidis

New member
7 August 2006
53
Πωλoύνται ως σετ ή και ξεχωριστά τα παρακάτω μοντέλα της Audio Spectrum,χρώματος rosewood, λόγω του οτι δεν χρησιμοποιούνται εδώ και 1 χρόνο:
1. AS Hermes V2 με αλλαγές σε crossover, tweeter. To ηχείο παίζει εξαιρετικά.
2. AS Sirina περιφεριακά, με δώρο τις βάσεις τους.
3. AS Estia κεντρικό.
Τιμή για όλο το σετ 2700 ευρώ μη διαπραγματεύσιμη. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6944202139. Αλέξανδρος

ενδεικτικά....
http://www.homecinema.gr/details.php?prid=433
http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=9&prID=1765
http://www.homecinema.gr/details.php?prid=430

το sirene και το εστια ειναι αγορασμενα απο εσενα και ποτε?
ο ερμης ειναι ο τελευταιος η το προηγουμενο μοντελο του?

Όλα είναι αγορασμένα καινούργια απο την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ και είναι σε άριστη κατάσταση και ελάχιστα χρησιμοποιημένα. Είναι το ακριβώς προηγούμενο μοντέλο. Ο Ερμής έχει δεχθεί σημαντικές βελτιώσεις στις βασικές του αδυναμίες και εχει tunaριστεί απο επαγγελματία του χώρου και παίζει σίγουρα 2-3 κατηγορίες πιο πάνω.....Η αναβάθμιση αυτή στοίχησε περίπου τα διπλάσια του αρχικού του κόστους.....

Λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, δίδονται και ανταλλαγή αν σας ενδιαφέρουν με κάτι απο τα παρακάτω, αν βέβαια τύχει και τα διαθέτετε ήδη:

α. 15m RCA interconnects (μου λέτε τι διαθέτετε και το συζητάμε)

β. PS Audio Power Plant Premier ή PS Audio P1000 Power Plant 1000 ή EXACT POWER EP-15A 1.800 W ή EXACT POWER EP-15 A- 3U ΗIGH 1.800 W.

γ. Projector Optoma HD82.

δ. Ηχεία KEF Reference 202c, KEF Reference 201 σε χρώμα maple με ή χωρίς βάσεις.

ε. Magnepan MMG W On-Wall Speaker, MMG C Center Channel Speaker

Όσο για την διαφορά χρημάτων την συζητάμε...απο πλευράς μου θα είναι μετρητά άμεσα, απο πλευράς σας μέχρι και 3 μήνες... και αυτό όμως είναι προς συζήτηση.
Οι ανταλλαγές μπορούν να γίνουν και σε συνδιασμό και με τις άλλες αγγελίες μου για τα ηχεία Audio Spectrum (Hermes, Estia, Sirene), για τα καλώδια HMS Grand Finale, για τον επαγγελματικό εγγραφέα Sony W-66, και τέλος για το cd player CEC TL51 XR.

Αλέξανδρος, τηλ. 6944202139
Ευχαριστώ.
το sirene και το εστια ειναι αγορασμενα απο εσενα και ποτε?
ο ερμης ειναι ο τελευταιος η το προηγουμενο μοντελο του?

3500 εχει ο πετροπουλοσ τον καινουργειο ερμη και με ευκολιεσ οχι 5500 ο παλιοσ ερμησ

3500 εχει ο πετροπουλοσ τον καινουργειο ερμη και με ευκολιεσ οχι 5500 ο παλιοσ ερμησ

Μου φαινεται οτο ο ανθρωπος γραφει οτι τα δινει 1700 ευρω.δεν γραφει πουθενα για 5500.Οποιος πραγματικα ενδιαφερεται ας τον παρει τηλ να το διευκρινισει.Μην του χαλαμε την αγγελεια του ανθρωπου αν δεν υπαρχει πραγματικο ενδιαφερον

Νομίζω οτι είναι περισσότερο απο σαφές οτι ο Ερμής δίνεται 1700 euro.

Rafm έχεις email.
Eυχαριστώ.

Απο οτι φαινεται οι Ερμήδες θα πάνε σε καλά χέρια...Κρατιούνται για το επόμενο 10ήμερο για τον Παναγιώτη. Όποιος ενδιαφέρεται παρολα αυτά μπαίνει απο σήμερα σε σειρά προτεραιότητας μέχρι να ολοκληρωθεί η πώληση.

Οι Sirina και Estia εξακολουθούν να είναι για πώληση.

Ευχαριστώ.

Oι Ερμήδες ταξιδεύουν κατα Πάτρα μεριά....Ένα καλό ηχείο πήγε σε έναν ακόμα καλύτερο ανθρωπο....Παναγιώτη χάρηκα που σε γνώρισα και καλοάκουστα τα "φτερωτά" ηχεία...

Ευχαριστώ.

Οι Sirinες και η Estia εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες μέχρι την Κυριακή προς 500 ευρω έκαστη.
Αν δεν πουληθούν μέχρι τότε θα τα κρατήσω.

Ευχαριστώ.