Audio Spectrum TLS 40

Παίδες, το dc με τα 2 ζευγάρια παράλληλα τί σχέση έχει?Δεν είμαι ηλεκτρονικός αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση το ένα με το άλλο (με κάποια επιφύλαξη γιατί είναι εκτός των γνώσεων μου).

1.Αν κάηκαν τα ηχεία από τον ενισχυτή στο κλείσιμο ήτανε ελαττωματικός ο ενισχυτής,δεν νομίζω να ήτανε θέμα υποοδήγησης (εάν τα ηχεία κάηκαν κατά το κλείσιμο δηλαδή και δεν παραμόρφωναν χοντρά).

2.Εάν κάηκαν τα πηνία από υπερθέρμανση τότε πάει να πει πως παίζανε με παραμόρφωση για πολύ ώρα - εκεί είναι που κι εγώ δεν καταλαβαίνω πολλούς πώς τα καίνε - δεν ακούνε πως εκείνη την ώρα παίζουν χάλια για πολύ ώρα για να μειώσουνε την ένταση?

3.Οι δικάναλοι ενισχυτές παρ'όλο που δεν ενδύκνειται μπορούν να παίξουνε 2 ηχεία παράλληλα αλλά καλό είναι να αποφεύγεται λόγω έλλειψης ρεύματος πολλές φορές.Αλλά με σύνεση και λογικές εντάσεις δεν νομίζω να υπάρχει πάντα πρόβλημα εάν παρακολουθήσεις τον ενισχυτή να δεις εάν ζεσταίνεται - για κανένα παρτάκι λέμε - όχι για κάθε μέρα (δεν θα το δοκίμαζα καν για ψυχολογικούς λόγους αλλά λέμε τώρα..)

4.Εάν δεν υπάρχουνε τα ίδια μεγάφωνα το αποτέλεσμα ίσως να είναι απρόβλεπτο, μάλλον δεν θα τα έφτιαχνα προσωπικά.

5.Φάνηκες λιγάκι αγενής είναι αλήθεια πάντως.Κούλαρε μα-μεν.

Καλή χρονιά σε όλους.Πρώτο μου ποστ για το 2011..:afro:..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Audio Spectrum TLS 40

Τις προσφωνήσεις του τύπου ''ρε ψηλέ'' πρός ανθρώπους
που ΔΕΝ γνωρίζεις, στις παρέες σου..

Δεν φτάνει που έκανες τη γκάφα να συνδέσεις
στον ενισχυτή ταυτόχρονα 2 ζευγάρια ηχείων μπλοκάρωντας έτσι την ωμική του αντίσταση ζητάς και τα ρέστα.
Με περίσσιο θράσος
και μη σεβόμενος κανέναν, μέλη και ΔΟ, αφήνεις γελοίες υπόνοιες για δικηγόρους, υπερασπιστές και ευγένεια που μάλλον σου είναι άγνωστη...

Αυτά πάρ´τα σαν προειδοποίηση για τη συνέχεια..
Καλημέρα!
Πια ρέστα και πιο θράσος αγαπητέ;Αντιλαμβάνεστε τι γράφετε;
Ήμουν τόσο εριστικός όσο εσείς. Το πως και το γιατί σας το εξήγησα σε προηγούμενο μήνυμα.
(Και να φανταστεί κανείς πως μιλάμε για τα δικά μου ηχεία.. Φαντάσου να είχα κάψει τα δικά σου..)

Όσον αφορά τώρα τα μαθήματα καλής συμπεριφοράς και τις απειλές, ειλικρινά μόνο ως black humor μπορώ να τα αντιμετωπίσω.

το tls 40 το είχε φίλος αλλά ήταν τραγικό στο χαμηλό-μεσοχαμηλό.

Νομίζω ότι σήμερα αν όχι με 350 ευρώ, με 500 παίρνεις πολύ καλύτερο καλομεταχειρισμένο ηχείο.
Αυτό είναι αλήθεια.
Τα μεταχειρισμένα των 500 τι θα μπορούσε να είναι;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Audio Spectrum TLS 40

Καλημέρα!

Όσον αφορά τώρα τα μαθήματα καλής συμπεριφοράς και τις απειλές, ειλικρινά μόνο ως black humor μπορώ να τα αντιμετωπίσω.

Κακώς..Δεν πρόκειται για χιούμορ..

Αυτό είναι αλήθεια.
Τα μεταχειρισμένα των 500 τι θα μπορούσε να είναι;

μια μικρή έρευνα στις αγγελίες σε αυτό και σε άλλα σχετικά sites καθώς και στη χρυσή ευκαιρία θα μπορέσει να σου δώσει μια...πορεία.

Παρακολούθησε και "χτύπα" την κατάλληλη στιγμή!

Κακώς..Δεν πρόκειται για χιούμορ..
Σαφώς και όχι.
Πρόκειται καθαρά για τη φασιστική σου νοοτροπία.
(Εξού και το black humor)

Σαφώς και όχι.
Πρόκειται καθαρά για τη φασιστική σου νοοτροπία.
(Εξού και το black humor)

....

οσμίζομαι δεύτερο τσεκούρι...:grandpa:

Δεν αρχισε καλα το 2011,πολλα νευρα,ηλεκτρισμενη ατμοσφαιρα,κριμα.

Oπα ομάδα peace.

O περισσότερος κόσμος συνδεει δύο ζευγαρια ηχεία αν βλέπει δυο ζευγαρια εξόδων και το θεωρεί πολύ λογικό
:-)))
Προφανως δεν φταίει....ο κατασκευαστης τις εχει βάλει.:BDGBGDB55:
Φιλε μου που τα καψες, δεν γνωρίζω αν είχε καποιο προβλημα ο ενισχυτης που συνδεσατε αλλά ετσι για την ιστορία, αν εχεις ηχεία με πραγματικό φορτίο 8Ωμ μπορεις να βαλεις και δυο ζευαγαρια (δεν ξερω βεβαια αν το αποτελεσμα σε διακαιωνει).
Τα TLS40 εχουν δυο 8'' παραλληλα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ειναι πανω απο 6Ωμ, οπως και τα CM.
Αν συνδεσεις στον ενισχυτη δυο 4Ωμ ζευγαρια στις εξόδους του το πιο πιθανό ειναι να φυγει αυτός ο μαγικός καπνός που κανει τις συσκευές να παιζουν.
Ta TLS ακόμα είναι γραμμής μεταφοράς, αυτό σημαινει οτι δεν βαζεις οποιοδηποτε γουφερ και παιζει.
Αν θελεις την αποψη μου...παρε αλλα...θα μπλεξεις και δεν θα κανεις δουλειά.

Last edited:
Συνφορουμίτες ο γραπτός λόγος παίζει περίεργα παιχνίδια. Μία χειρονομία, ένα νεύμα που εκ του σύνεγγυς αρκούν για να αποτραπούν παρεξηγήσεις, απουσιάζουν πίσω από το πληκτρολόγιο με αποτέλεσμα ουκ ολίγες φορές αναίτιες παρεξηγήσεις. Προσοχή λοιπόν για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου που απαιτούμε (θέλω να πιστεύω) όλοι μας και αξίζει στο forum. Τώρα αν υπάρχει δεύτερος λογαριασμός, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Και καλή μας χρονιά.

Συνφορουμίτες ο γραπτός λόγος παίζει περίεργα παιχνίδια.

Ακριβώς.Και για αυτό το λόγο μια απλή συγγνώμη αρκεί για να επιφέρει
τη ισορροπία..

Μία χειρονομία, ένα νεύμα που εκ του σύνεγγυς αρκούν για να αποτραπούν παρεξηγήσεις, απουσιάζουν πίσω από το πληκτρολόγιο με αποτέλεσμα ουκ ολίγες φορές αναίτιες παρεξηγήσεις.

Ανάλογα τη χειρονομία!

Προσοχή λοιπόν για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου που απαιτούμε (θέλω να πιστεύω) όλοι μας και αξίζει στο forum. Τώρα αν υπάρχει δεύτερος λογαριασμός, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Και καλή μας χρονιά.

Καλή χρονιά!

Last edited:
Σωστο, και ο Διονυσης δεν ειναι και τοσο ψηλος πια :D

σίγουρα! αλλά και κοντό δεν τον λες :D

Καλή χρονιά σε όλους με αγάπη και ευγένεια ! :a0210:

Last edited:
Με αγαπη και ευγενεια. Συμφωνω απολυτως.

Και επειδη ειμαστε καλα παιδια, συγχωρουμε κιολας.

E ? Captain ? Δειξε την αγαπη σου και ασε εμας τους μουτσους να συνεχισουμε την κουβεντα :2thumb22sup:

Με αγαπη και ευγενεια. Συμφωνω απολυτως.

Και επειδη ειμαστε καλα παιδια, συγχωρουμε κιολας.

E ? Captain ? Δειξε την αγαπη σου και ασε εμας τους μουτσους να συνεχισουμε την κουβεντα :2thumb22sup:

Συνεχίστε Ντίνε...Τι ρωτάς βρε?:flipout:

Μιας και σε πετυχα με καλη διαθεση, δειξε την γαλαντομια σου ξεμπαναροντας τον Qcamera, αφου πιστευω οτι ολα εγιναν βαση παρεξηγησης.
Καποιοι ξενυχτησαν πολυ, καποιοι εφαγαν πολυ, καποιοι εχασαν στην ποκα, κ.ο.κ.

Εντάξει εγώ δεν παρεξηγήθηκα γαι το "ρε ψηλέ".Αλλοίμονο...μικρός είμαι και συνηθισμένος σ' αυτά:BDGBGDB55:

Αλλά κάπου είναι βαρύς ο χαρακτηρισμός "φασίστας" για τον καλλιτέχνη καπετάνιο,απο μέλος που ακόμα δεν μπήκε καλά-καλά στο φόρουμ.

Τεσπά πάμε παρακάτω.

Μιας και σε πετυχα με καλη διαθεση, δειξε την γαλαντομια σου ξεμπαναροντας τον Qcamera, αφου πιστευω οτι ολα εγιναν βαση παρεξηγησης.
Καποιοι ξενυχτησαν πολυ, καποιοι εφαγαν πολυ, καποιοι εχασαν στην ποκα, κ.ο.κ.

No way, Ντίνο..Είχε προειδοποίηση και την εξέλαβε για black humor..

Μια απλή συγγνώμη θα είχε φέρει τελείως αντίθετο αποτέλεσμα.Αντ´αυτού
επιλέχτηκε ο δρόμος του χλευασμού( Περίεργος,δικηγόρος, κλπ)
και το άνοιγμα δεύτερου λογαριασμού για περαιτέρω χαρακτηρισμούς..