Συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σου,στα χρήματα αυτά
δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και τελικά δεν έχουμε κοινά
συμφέροντα με τους εμπορους εμείς οι καταναλωτές.
Τελείωσε η εποχή των παχιών αγελάδων,ηρθε η εποχή
των ισχνών και είναι ευκαιρία να πάρουμε εκδίκηση
όλοι μας που τόσο καιρο αισχροκερδούσαν πάνω μας.
(επιχειρήματα περί του καλού της ελλ. οικονομίας
είναι τουλάχιστον ύποπτα)
Στη δικιά μου περίπτωση ήταν 590 ευρώ από Ελλάδα και 500 ευρώ (χωρίς μεταφορικά) από Audio Affair. Το εν λόγω κατάστημα υποστηρίζει ότι έχει όλα τα προϊόντα ετοιμοπαράδοτα (Availability: In Stock. Usually dispatched within 24 hours) αλλά από 'τι φαίνεται στο forum που έδωσα οι παραγγελίες κάνουν μήνες να ολοκληρωθούν, που σημαίνει ότι είτε δεν έχει τίποτα σε stock είτε ανανεώνει τη σελίδα μια φορά το χρόνο (μάλλον το πρώτο συμβαίνει...). Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι κανένας πελάτης (σύμφωνα πάλι με το forum) δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με κάποιον πωλητή ή υπεύθυνο του μαγαζιού (αυτόματοι τηλεφωνητές, αυτοματοποιημένα emails). Το πιο τραγικό είναι ότι ο ιδιοκτήτης του Audio Αffair απαντάει μέσο του συγκεκριμένου forum στους πελάτες του και υποστηρίζει το μαγαζί του με ανεπαρκή επιχειρήματα (άκρως αντιεπαγγελματική τακτική κατά τη γνώμη μου). Ύστερα από όλα αύτα λοιπόν δεν ήθελα να το ρισκάρω και αγόρασα από εγχώριο κατάστημα. Όλα αυτα τα γράφω προς ενημέρωση και τίποτα παραπάνω (δεν έχω κάτι με το συγκεκριμένο μαγαζί). Εξάλλου όπως λέει και ο Ge0rge, Ο καθ' ένας κάνει τις επιλογές του![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.