audiolab 8000s

Status
Not open for further replies.

vlkr

Senior Member
21 August 2010
329
είναι από τους παλιούς αγγλικούς.σε ασημί χρώμα,μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προ,ως τελικός και φυσικά ως ολοκληρωμένος.Σε άριστη λειτουργική και εμφανισιακή κατάσταση με το τηλεχειριστήριο και το μάνιουαλ του.τιμή 230 ευρώ.

αν δεν ειναι επιχρυσα και ειναι και ασημι ο ενισχυτης δεν ειναι ο αγγλικος,αναφερομαι στο μοντελο που εβγαινε μεχρι το 1998 περιπου.Προφανως εννοεις το μοντελο με την επαναλειτουργια της φιρμας.Νομιζω ειναι σημαντικο να το διορθωσεις οτι αναφερεσαι σε αυτο το μοντελο

επίχρυσες είναι όλες οι rca εισόδοι-εξόδοι του ενισχυτή αλλά όχι τα βύσματα των ηχείων.Στο πίσω μέρος γράφει ''audiolab,huntington united kingdom pe 29 6xu''.Το τηλεχειριστήριο είναι μαύρο και στο μάνιουαλ τα service adresses είναι για αγγλία.

αυτος ειναι ο δικος σου

view4_large%5B1%5D.jpg

και αυτος ειναι ο παλιος

al2lf.jpg

για τους φιλους που ενδιαφερονται εχει σημασια να διευκρινισεις ποιος ειναι.Να σε βοηθησω θελω,αν ειναι ο δευτερος ειναι συσκευη πανω απο 13-14 χρονια, αν ειναι ο πρωτος ,δηλαδη το μοντελο με την επαναλειτουργια της εταιρειας στην Κινα , ειναι συσκευη μερικων ετων η ακομα και χρονου μιας και σταματησε η παραγωγη του μολις βγηκε ο 8200.Απλα για τους φιλους της εταιρειας οταν λεμε ο "αγγλικος" εννοουμε το αρχικο μοντελο.

Last edited:
Είναι ο πρώτος!Εχεις δίκιο.Απλά όταν τον αγόρασα από συμφορουμίτη εδώ μέσα μου είχε πεί οτί είναι αγγλικός.Βέβαια πουθενά δεν λέει made in...Κι εγώ το έχω 6 μήνες το μηχάνημα και δεν ήξερα.Οπότε είναι πολύ νεότερο μοντέλο.Τα υπόλοιπα ισχύουν.Ευχαριστώ.

Status
Not open for further replies.