audiolab m-dac

Re: Απάντηση: audiolab m-dac

H μόνη περίπτωση να έχει sabre είναι να παίζει αρκετά καλύτερα με εξωτερικό τροφοδοτικό (άλλα 300-400Ε υποθέτω...)

ps. Tο γρουσουζεύω όσο μπορώ, μπας και μας προκύψει giants killer και βολευτούμε φτηνά όλοι... :flipout:

Είπαμε το γρουσουζεύω...

άλλο να γρουσουζεύεις...άλλο να μην καταλαβαίνουμε

δηλαδή....
για να έχει σάβρα πρέπει να παίζει καλύτερα με εξωτερικό τροφοδοτικό?
δηλαδή οι σάβρες παίζουν καλύτερα (και μόνο οι σάβρες) με εξωτερικά?
τότε το εξωτερικό θα κάνει άλλα 300-400 ?
δηλαδή αν πάρουμε ένα τυχαίο dac του βάλουμε εξωτερική τροφοδοσία και παίξει καλύτερα ....μπίνγκο ! έχει σάβρα μέσα?

μήπως ήρθε το εκκαθαριστικό σου σήμερα?:smash:

Το χαράτσι έχει έρθει από μέρες... πάει πέρασε αυτό...:flipout:

Δεν κατάλαβες αυτό που γράφω... Επικεντρώνομαι στην τιμή και μόνο.

Λέω ότι αν είναι giant killer (με ή χωρίς sabre) θα ζητήσουν 3-4 κατοστάρικα για εξωτερικό τροφοδοτικό που θα το αναβαθμίζει σημαντικά.
(δες περίπτωση young ή ακόμα και αντιλόπης).

Απλά με sabre, audiolab και τις πρώτες εντυπώσεις απο την ακρόαση που έγινε, θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι πολύ καλό και το γρουσουζεύω με την υπόθεση ότι θα χρειάζεται εξωτερικό τροφοδοτικό... ώστε να ανέβει η τιμή του σε άλλη κατηγορία από ΜF Dac, Magic, rDac και Rega... που με ενδιαφέρει προσωπικά...

Αμα παιζει το μηχανημα παιζει.
Αν του βαλεις εξ. τροφοδοσια θα παρεις και αλλο σε αποδοση αλλα δεν πιστευω τιποτα πανω απο 10%.
Ο χαρακτηρας φυσικα του μηχανηματος παραμενει ιδιος.

εξαρτάται...πόσα (!) εξωτερικά τροφοδοτικά θα βάλεις....
τα τροφοδοτικά ουδείς εμίσησε....

Απλά με sabre, audiolab και τις πρώτες εντυπώσεις απο την ακρόαση που έγινε, θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι πολύ καλό και το γρουσουζεύω με την υπόθεση ότι θα χρειάζεται εξωτερικό τροφοδοτικό... ώστε να ανέβει η τιμή του σε άλλη κατηγορία από ΜF Dac, Magic, rDac και Rega... που με ενδιαφέρει προσωπικά...

αδυνατώ....:bigcry:
πραγματικά

@super: Καλά δεν τρέχει και τίποτα... κράτα την σίγουρη πρόβλεψή μου ότι αν κοστίζει πάνω απο 600Ε... ή δεν θα έχει sabre ή δεν θα είναι τίποτα το ιδιαίτερο... και στο εξηγώ καλύτερα όταν μάθουμε λεπτομέρειες! -bye-

+++
@kpaiss: Για αυτό το 10% καλύτερα, γίνονται όλα... :a0210:

@super: Καλά δεν τρέχει και τίποτα... κράτα την σίγουρη πρόβλεψή μου ότι αν κοστίζει πάνω απο 600Ε... ή δεν θα έχει sabre ή δεν θα είναι τίποτα το ιδιαίτερο... και στο εξηγώ καλύτερα όταν μάθουμε λεπτομέρειες! -bye-

νο προμπ βρε -bye-

μιά όμως και μπλέξαμε με σάβρες να σας μπριζώσω λιγάκι....???

πάμε....

Audio2.jpg

εσεις οι πιο μυημενοι, για δωστε μια γνωμη, στα χαρτια τουλαχιστον, για το schiit..

μετα απο ολα αυτα , εχω την εντυπωση οτι πουλαει πανακριβα η twisted pair.......

μετα απο ολα αυτα , εχω την εντυπωση οτι πουλαει πανακριβα η twisted pair.......

αυτό μου θυμίζει λίγο αυτά που λένε για τα golf :smash:

σημειωτέον...δεν είδαμε εντόσθια....
επίσης και ο audiogd έβγαλε σαβρες και βουβάλια...αλλά....στο διαδίκτυο υπάρχει εκτεταμμένη μούγκα ....εντυπώσεων

Απάντηση: Re: audiolab m-dac

Πολύ ενδιαφέρον, αλλά... στα διπλά (+) λεφτά από το M-Dac...

και ...μιά σάβρα του πτωχού που τον βάρεσε η κρίση και κατέθεσε τις πινακίδες...

Και αυτό ενδιαφέρον, αν και με χειρότερα specs (ok σε πολύ καλή τιμή), αλλά... έχει μόνο usb Δημήτρη... κοινώς μόνο για pc...

....άλλο? :popcorn: :jester:

Re: Απάντηση: Re: audiolab m-dac

Πολύ ενδιαφέρον, αλλά... στα διπλά (+) λεφτά από το M-Dac...

με ...ισάξια σχεδόν επίδοση με το weiss...

Και αυτό ενδιαφέρον, αν και με χειρότερα specs (ok σε πολύ καλή τιμή), αλλά... έχει μόνο usb Δημήτρη... κοινώς μόνο για pc...

....άλλο? :popcorn: :jester:

ποιός ασχολείται με εκτός πισί σήμερα?:drummer: