Απάντηση: Re: audiolab m-dac
Nικο,οταν βγηκε το cd το προτιμησαμε γιατι επιλεγαμε το track που θελαμε απο τηλεχειριστηριο και δεν σηκωνομασταν να αλλαξουμε πλευρα του δισκου , οπως το βινυλλιο.Τωρα βαριομαστε να βαλουμε το δισκακι στο συρταρακι του player και επιλεγουμε μουσικη απο τον σκληρο.Σε λιγο θα ειναι και αυτο ..κουραστικο
Εγώ είμαι άλλη περίπτωση Πέτρο. Εμένα το πήγαιν-έλα μου άρεσε...
Το τσικ-τσουκ-τσικ, το φύσημα και τις απαράδεκτες εγγραφές δεν άντεχα και είπα να πάει στο καλό το ευλογημένο μαζί με τα βινύλια και ησύχασα (μιας και το πήγαιν-έλα με τα CD
ιά διατηρήθηκε... :smash: )
Μα καλά υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να ψάχνεις στη δισκοθήκη τον επόμενο δίσκο/cd και στο ψάξιμο να αλλάζεις γνώμη?? :BXVZCBXZ6:
αυτό είναι το μισό χόμπυ ρε παιδιά....
Διάβασε για το EAC και ξεκίνα…
Θα σου πάρει καιρό
Εγώ ακόμα δεν έχω ψηφιοποιήσει τα πάντα
Άσε που μέσα στο καλοκαίρι όλο και κάποια έξτρα παραγγελία σε cd έβαλα
Ω ναι έχω ξεκινήσει από καιρό... αλλά είναι πιο γρήγορο να τα κατεβάζεις... ότι δεν βρίσκω πάει στο ΕAC και κάποια σε wav... :drummer:
Τώρα έχω κολλήσει στο pc που θα χρησιμοποιηθεί για transport (το υπάρχον δεν με ικανοποίησε και δεν πληρεί τις ανάγκες αναπαράγωγής εικόνας+hd audio), αλλά και στην e-library (...:damnyou

, αλλά που θα πάει... θα βρω την άκρη...
κάτι τέτοια κάνεις και άντε μετά να πείσεις τον Νταλανικ...
Είδη μου έδωσε κουράγιο για να αλλάζω δισκάκια... να ξεφυλλίζω βιβλιαράκια... και να κάνω βόλτες στα δισκάδικα και τα πολυκαταστήματα...:music-smiley-005:
Αν συνυπολογίσεις ότι δεν έχω τρελαθεί με τις διαφορές (πέραν κάποιων "ειδικών" δειγμάτων 24/96 και πάνω) και ότι δεν είμαι
χαιεντάς να ψειρίζω τη μαϊμού σε κάθε νότα, τα λεφτά που γλυτώνω από μηχανάκια τα προσφέρω στη μουσική βηομηχανία ευχαρίστως...
Ανίατη περίπτωση...