audiolab m-dac

Και τι θα τα κάνουμε τόσα CD βρε συ? Σουβέρ?
Σιγά σιγά θα αποκτήσουμε και άποψη περί ροής των τρανσπορτ....:flipout:

ps. Να βρεις κανα καρντάσι με oppo95, θέλω τη γνώμη σου...

ό,τι τα κάναμε όλοι
έχω να βάλω cd σε συρτάρι, πάνω επί 8-9 μήνες και στα τελευταία 2 χρόνια άντε να έβαλα σύνολο 15, και αυτά για λόγους ΑΒ τεστ ή να διαβάσω τα βιβλιαράκια...

Με πικραίνεις.... και δεν θέλω να σου απαντήσω...

Θα περιμένω κάποιο καλό παιδί που θα αναγνωρίζει την πατροπαράδοτη αξία τους... :D

-bye-

Βουβαλια ,σαυρες ,αντιλοπες,shunt regulator,θα ερθει καποια μερα, ο κυριος με τον ασπρο μανδυα και θα μας τον φορεσει.
Βεβαια τωρα προεκυψε και ο νεος προβληματισμος,<microserver η NAS?>

Re: Απάντηση: audiolab m-dac

Βουβαλια ,σαυρες ,αντιλοπες,shunt regulator,θα ερθει καποια μερα, ο κυριος με τον ασπρο μανδυα και θα μας τον φορεσει.
Βεβαια τωρα προεκυψε και ο νεος προβληματισμος,<microserver η NAS?>

μιλάς με γρίφους γέροντα...
ποιός είναι ο κύριος?-bye-

δηλαδή τί προβληματισμό να έχουμε, αν θα πληρώσουμε πρώτα την έκτακτη εισφορά ή την εισφορά ακινήτων?

Με πικραίνεις.... και δεν θέλω να σου απαντήσω...

Θα περιμένω κάποιο καλό παιδί που θα αναγνωρίζει την πατροπαράδοτη αξία τους... :D

-bye-

Nικο,οταν βγηκε το cd το προτιμησαμε γιατι επιλεγαμε το track που θελαμε απο τηλεχειριστηριο και δεν σηκωνομασταν να αλλαξουμε πλευρα του δισκου , οπως το βινυλλιο.Τωρα βαριομαστε να βαλουμε το δισκακι στο συρταρακι του player και επιλεγουμε μουσικη απο τον σκληρο.Σε λιγο θα ειναι και αυτο ..κουραστικο

Last edited:

Και τι θα τα κάνουμε τόσα CD βρε συ? Σουβέρ?
Σιγά σιγά θα αποκτήσουμε και άποψη περί ροής των τρανσπορτ....:flipout:

ps. Να βρεις κανα καρντάσι με oppo95, θέλω τη γνώμη σου...

Διάβασε για το EAC και ξεκίνα…
Θα σου πάρει καιρό
Εγώ ακόμα δεν έχω ψηφιοποιήσει τα πάντα
Άσε που μέσα στο καλοκαίρι όλο και κάποια έξτρα παραγγελία σε cd έβαλα

άσε τα σάπια...
νοθεύεις το σύστημα :smash:
Ασε που κυκλοφόρησε ότι συλλέγεις βινύλια...

Ο κυριος εχει εδρα στη οδο Λαγκαδα,και στο Πισσαλιδη στο δρομο της Περαιας.
Δυστυχως και λογω της εκτακτης εισφορας και της εισφορας ακινητων μαλλον θα ειναι αιτια ,να μην παρουμε ουτε το ενα ,ουτε το αλλο ,Μητσε

Last edited:

άσε τα σάπια...
νοθεύεις το σύστημα :smash:
Ασε που κυκλοφόρησε ότι συλλέγεις βινύλια...

Ναι ρε φίλε, δεν έχω σταματήσει να αγοράζω ούτε CD ούτε SACD ούτε Δίσκους
Ούτε έχω σταματήσει να περνάω τα cd μου στο pc
Απλά αγοράζω και flac κάτι χρόνια

:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: audiolab m-dac

Nικο,οταν βγηκε το cd το προτιμησαμε γιατι επιλεγαμε το track που θελαμε απο τηλεχειριστηριο και δεν σηκωνομασταν να αλλαξουμε πλευρα του δισκου , οπως το βινυλλιο.Τωρα βαριομαστε να βαλουμε το δισκακι στο συρταρακι του player και επιλεγουμε μουσικη απο τον σκληρο.Σε λιγο θα ειναι και αυτο ..κουραστικο

Εγώ είμαι άλλη περίπτωση Πέτρο. Εμένα το πήγαιν-έλα μου άρεσε...
Το τσικ-τσουκ-τσικ, το φύσημα και τις απαράδεκτες εγγραφές δεν άντεχα και είπα να πάει στο καλό το ευλογημένο μαζί με τα βινύλια και ησύχασα (μιας και το πήγαιν-έλα με τα CDιά διατηρήθηκε... :smash: )

Μα καλά υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να ψάχνεις στη δισκοθήκη τον επόμενο δίσκο/cd και στο ψάξιμο να αλλάζεις γνώμη?? :BXVZCBXZ6:
αυτό είναι το μισό χόμπυ ρε παιδιά....

Διάβασε για το EAC και ξεκίνα…
Θα σου πάρει καιρό
Εγώ ακόμα δεν έχω ψηφιοποιήσει τα πάντα

Ω ναι έχω ξεκινήσει από καιρό... αλλά είναι πιο γρήγορο να τα κατεβάζεις... ότι δεν βρίσκω πάει στο ΕAC και κάποια σε wav... :drummer:
Τώρα έχω κολλήσει στο pc που θα χρησιμοποιηθεί για transport (το υπάρχον δεν με ικανοποίησε και δεν πληρεί τις ανάγκες αναπαράγωγής εικόνας+hd audio), αλλά και στην e-library (...:damnyou:), αλλά που θα πάει... θα βρω την άκρη...

κάτι τέτοια κάνεις και άντε μετά να πείσεις τον Νταλανικ...

Είδη μου έδωσε κουράγιο για να αλλάζω δισκάκια... να ξεφυλλίζω βιβλιαράκια... και να κάνω βόλτες στα δισκάδικα και τα πολυκαταστήματα...:music-smiley-005:

Αν συνυπολογίσεις ότι δεν έχω τρελαθεί με τις διαφορές (πέραν κάποιων "ειδικών" δειγμάτων 24/96 και πάνω) και ότι δεν είμαι χαιεντάς να ψειρίζω τη μαϊμού σε κάθε νότα, τα λεφτά που γλυτώνω από μηχανάκια τα προσφέρω στη μουσική βηομηχανία ευχαρίστως...

Ανίατη περίπτωση...

-bye-

Niko καποτε οι βολτες στα δισκαδικα ειχαν διπλο σκοπο,που τωρα μαλλον δεν υφισταται.Πρωτον να ψαξεις δισκακια και δευτερον να συναντησεις και να προσφερεις την <βοηθεια > σου σε ωραιες κυριες.Τωρα λογω οικονομικων δυσχερειων,ουτε δισκακια ,ουτε κυριες ....

Σωστός! :bigcry:

Να προσθέσω και την αμηχανία του πωλητή σε κάτι που του ζήταγες και δεν ήξερε... και ξεκίναγε ολόκληρη κουβέντα...
Τώρα πια στα πολυκαταστήματα, είναι απλά πωλητές από κουζίνες, μπλέντερ και τηλεοράσεις και έχει χάσει πλέον την αξία του το καλαμπούρι... για κουβεντούλα δεν το συζητάω... δεν υφίσταται θέμα...

end off topic :singer:

Re: Απάντηση: Re: audiolab m-dac

Ω ναι έχω ξεκινήσει από καιρό... αλλά είναι πιο γρήγορο να τα κατεβάζεις... ότι δεν βρίσκω πάει στο ΕAC και κάποια σε wav... :drummer:

Τα αγνώστου πατρός θα σε απογοητεύσουν…
Μια στατιστική ανάλυση θα σου δείξει ότι συνήθως πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος…
Μόνο το εργόχειρο μπορείς να εμπιστευθείς.

Μήτσο, μ' έβαλες σε τρελό πειρασμό με αυτό το Calyx Coffee!

Μινιμαλιστικό συστηματάκι με macbook, calyx και K701...:music-smiley-004:

Μήτσο, μ' έβαλες σε τρελό πειρασμό με αυτό το Calyx Coffee!

Μινιμαλιστικό συστηματάκι με macbook, calyx και K701...:music-smiley-004:

άλλον ήθελα να βάλω, εσύ μας προέκυψες-bye-