Ο κατασκευαστής του M-DAC λέει:
The biggest issue with the SBT is its very high jitter on the SPDIF outputs due to the internal clocking arrangement, the SPDIF is outputted directly from the freescale processor without re-synchronisation (the SPDIF is not re-latched to the clean audio clock).
Our retrofit PCB will resynchronise the Data when "clock-locked" to the MDAC.
Jitter from the SBT in standard form is over 1nS RMS on its SPDIF outputs - these is quite a high number
Αρα, με ποιο τρόπο προτείνετε να συνδέσω το SQ με το M-DAC? Οταν λέει SPDIF εννοεί και οπτική και ομοαξονικη..?
Τη σωστή απάντηση την έδωσε ο supersonic, απλά αναφέρω ότι το spdif ή σωστότερα s/pdif, το πρωτόκολλο μεταφοράς σήματος του επιτρέπει τη μετάδοση και στα δύο, ομοαξονική (rca) και οπτική (toslink).
Κάνε μόνο στάθμιση εξόδων (εάν σου διαφεύγει η διαδικασία στείλε μου πμ)
Μην τρελλαθούμε, το σύστημα του haralas με τα κορυφαία της yamaha (ενισχυτής / ηχεία) είναι πολύ παραπάνω από μία χαρά... διαφορές σε αυτό το επίπεδο ντακς θα προβάλλονται μία χαρά ...
Θωμά, σε ευχαριστούμε για την εμπεριστατωμένη ανάλυση ...
Αν δείτε το πρώτο ποστ του νήματος η συζήτηση ξεκίνησε από το 8200dq το οποίο είναι και προενισχυτής.
Μήπως γνωρίζει κάποιος αν αυτό το προιόν κυκλοφορεί στην Ελλάδα και σε τι τιμή?
Συγγνώμη αν είμαι και λίγο off-topic...![]()
Πάντως σε αντίστοιχες ακροάσεις που έχω κάνει σε setups καταστημάτων, συγκριτικά μεταξύ ενός CD μεσο-υψηλής κατηγορίας και ενός DAC κατηγορίας τιμής γύρω στα 1500 Ε οι διαφορές ήταν εμφανέστατες υπερ του DAC. Πχ, η Antilope η οποία σε σχέση με Hegel CD ήταν εμφανέστατα καλύτερη ενώ την ίδια υπεροχή είχε και το DAC της North Star από το αντίστοιχης περίπου τιμής CD της ίδιας εταιρίας.
Στο δικό μου setup το M-DAC δεν μου έδωσε διαφορές άξιες λόγου με το Primare κι αυτό είναι ένα θέμα για το κατά πόσον έκανα καλά με την αγορά του..
στο χιλιαρικο και σιγουρα παιζει καλυτερα απο το mdac γιατι εχει τροφοδοσια κανονικη και οχι ανταπτορακι,ειναι το ιδιο προιον με διαφορετικη οθονη
παρακαλω σας θα ηθελα μια σαφεστερη γνωμη μιας και τα οικονομικα μου αυτη την στιγμη δεν πανε πιο πανω !! θα <παιξει> στο συστημα μου το mdac κατι παραπανω απο το v-dac ?
αυτο που ρωτας δεν μπορει να στο απαντηση κανεις και κανεις δεν πρεπει να σε παρει στον λαιμο του,απλα οπως σου εγραψα παραπανω προσπαθησε να το ακουσεις στο συστημα σου
αστο να στρωσει και παιξε λιγο με τα φιλτρα του μην απογοητευεσαι τοσο γρηγορα,εχει 5 φιλτρα θελει ψαξιμο.
Βεβαια αυτο καποιους ενοχλει που θελουν bit perfect αλλα αφου υπαρχουν δοκιμασε
Υποψιάζομαι ότι κρύβονται πίσω της marketing επιρροές.. αυτό το retrofit PCB που λένε είναι upgrade για το Touch και το πουλάνε οι ίδιοι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.