audiolab m-dac

Σωστός...ευχαριστώ...αν τύχει και ακούσεις τίποτα για το τροφοδοτικό του αν θες, ενημέρωσε...-bye-

Φραγκουλη, κανονιστε με τον Μανο να ερθετε να ακουσουμε τα βουβαλια να εχουμε κι αλλες αποψεις!

Last edited:
Re: Απάντηση: audiolab m-dac

δεν θεωρω πως θα εχει ιδιαιτερη διαφορα με αλλο τροφοδοτικο. Εδω το Young με τροφοδοτικο ακριβοτερο και απο το mdac και δεν ειχε διαφορα..

βεβαια να πεις και στον Παντελη. Εν γενει απογευματα, μετα τις 7 θα βρεθει ο χρονος..

βεβαια να πεις και στον Παντελη. Εν γενει απογευματα, μετα τις 7 θα βρεθει ο χρονος..

Τρίτη δεν μπορώ. Αν όχι Δευτέρα να.πούμε για Τετάρτη; θα βρεθώ μα Παντελή αύριο οπότε να του πω Δευτέρα ή Τετάρτη ή.....;;

Sent from The Dark Side Of The Moon

domie, αναφέρεσαι στο evo προφανώς ε?
Πάντως, αυτό που αναφέρεις, είναι ένα θέμα...τελικά μετά από κάποιες ώρες, στρώνουν τα μηχανήματα ή τ αυτιά μας???? :hmmmm2:
ναι στο hiface evo & dac αναφερομαι... τωρα για το μηχανηματα vs αυτιων ... τι να πω ρε παιδιά ίσως η αλήθεια να ειναι κάπου στη μεση!
επειδη αναφέρθηκε... το evo με το evo supply ακουγεται αρκετά καλύτερο... θα δανειστώ απο βδομάδα για ακρόαση ξανα και τα άλλα δυο μέλη της οικογένειας (supply & clock), ταυτόχρονα πλέον γιατι ξεχωριστά τα έχω ηδη ακουσει ... οχι οτι προκειται να πάρω κάτι, αλλά ετσι για την εμπειρία!

για οποιον ενδιαφερεται, η απαντηση του κατασκευαστη του mdac για το τροφοδοτικό που ετοιμάζει:

The M-PAX is still in development - and I still need to confirm that it brings a worthwhile improvement in SQ before it will be officially released.

Target Price is GBP289 In basic form, GBP349 for the Extended version which also updates MDAC's internal PSU board.

Οπότε, ουσιαστικά μιλάμε για ένα dac, αν θέλουμε να λέμε ότι είναι ολοκληρωμένο, της τάξης των 1100 ευρώ περίπου...Κάτι μου λέει πως το yulong sabre d18, αρχίζει να φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστικό με 600 ευρώ στην πόρτα μας...:chinscratch:

γιατι θεωρεις την λυση της yulong πιο ανταγωνιστικη οταν το mdac εχει περιπου τα ιδια χρηματα (χωρις το εξτρα τροφοδοτικο που ουτε το yulong εχει) ενω παρεχει κι ενα ενισχυτη ακουστικων..

Βασικά είναι προσωπική άποψη, μιας και ακουστικά δεν χρησιμοποιώ οπότε δεν το λαμβάνω υπόψη. Γενικότερα θεωρώ το ήδη υπάρχον τροφοδοτικό του yulong καλύτερο του mdac και πιο ολοκληρωμένο. Επίσης, αν θεωρήσουμε ότι στο audiolab, έχει ανέβει το κόστος από την lcd οθόνη, τον ενισχυτή ακουστικών όπως ανέφερες, την χρήση του ως προενισχυτής κλπ, πράγματα που προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν, τότε ίσως θεωρηθεί ότι το yulong, εστιάζει καθαρά σ αυτό που είναι κατασκευασμένο να κάνει....δηλαδή ένα dedicated dac και τίποτα άλλο...
Ένα συν βέβαια που δίνω στο audiolab είναι η usb καθώς και τα φίλτρα που σχολιάζονται ιδιαίτερα θετικά.
Από την άλλη, είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος έχει το audiolab, δεν θα μπορέσει εύκολα στην πορεία να αντισταθεί και να μην δώσει τα επιπλέον χρήματα για το τροφοδοτικό...άρα θα ανεβάσει το κόστος του αρκετά.

Βασικά είναι προσωπική άποψη, μιας και ακουστικά δεν χρησιμοποιώ οπότε δεν το λαμβάνω υπόψη. Γενικότερα θεωρώ το ήδη υπάρχον τροφοδοτικό του yulong καλύτερο του mdac και πιο ολοκληρωμένο. Επίσης, αν θεωρήσουμε ότι στο audiolab, έχει ανέβει το κόστος από την lcd οθόνη, τον ενισχυτή ακουστικών όπως ανέφερες, την χρήση του ως προενισχυτής κλπ, πράγματα που προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν, τότε ίσως θεωρηθεί ότι το yulong, εστιάζει καθαρά σ αυτό που είναι κατασκευασμένο να κάνει....δηλαδή ένα dedicated dac και τίποτα άλλο...
Ένα συν βέβαια που δίνω στο audiolab είναι η usb καθώς και τα φίλτρα που σχολιάζονται ιδιαίτερα θετικά.
Από την άλλη, είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος έχει το audiolab, δεν θα μπορέσει εύκολα στην πορεία να αντισταθεί και να μην δώσει τα επιπλέον χρήματα για το τροφοδοτικό...άρα θα ανεβάσει το κόστος του αρκετά.

Από που συμπεραίνεις ότι είναι καλύτερο το τροφοδοτικό του Κινέζου?... και από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι ένα DAC που έχει άλλες ευκολίες (πολύ χρήσιμες) δεν θα ακούγεται το ίδιο καλά με ένα που δεν έχει καμιά?

Άποψη μου είναι να προσπαθήσεις να ακούσεις μερικά DAC πρώτα, και μετά να βγάζεις συμπεράσματα...διότι φαίνεται ότι δεν έχεις μεγάλη εμπειρία...

chris, όχι, δεν έχω εμπειρία, γι αυτό και ρωτάω και ζητάω γνώμες. Από την άλλη, η άποψη μου βασίζεται σε όσα μπορώ και διαβάζω δεξιά και αριστερά και που άλλα σημαίνουν κάτι και άλλα όχι.
Περισσότερο μίλησα για πιο ολοκληρωμένο...Επίσης, αν το τροφοδοτικό του mdac, ήταν ήδη καλό, ποιος ο λόγος να ετοιμάζεται ήδη εξωτερικό τροφοδοτικό?
Για τις ευκολίες που αναφέρεις, είπα ότι απλά προσωπικά δεν τις χρειάζομαι...και αν δεν υπήρχαν ήδη στο συγκεκριμένο dac, σίγουρα το κόστος του θα ήταν χαμηλότερο. Σωστά? Για μένα πάντα.
Πολύ ευχαρίστως να ακούσω όσα μπορώ...αρκεί να υπάρχουν αντιπρόσωποι που να μην σε αναγκάζουν να πάρεις γουρούνι στο σακί...γιατί το ίδιο γουρούνι τελικά, μπορείς να το πάρεις και από αλλού και φθηνότερα.
Επίσης, μπορεί να μου πει κάποιος που κατασκευάζεται το audiolab?
Φιλικά.

Δεν είσαι αναγκασμένος να πάρεις γουρούνι στο σακί, ούτε είσαι αναγκασμένος να πιστεύεις τι λέει ο ένας και ο άλλος... όμως...

Υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις την σωστή επιλογή, αφού την επιβεβαιώσεις με ακρόαση.

Είσαι σε αναζήτηση DAC, πρώτα απόλα πρέπει να είσαι σίγουρος πόσο θέλεις να δώσεις. Δεύτερον αν θες να του βάλεις χέρι ή όχι. Μεταχειρισμένο ή καινούργιο... κλπκλπ...

Μην κάνουμε όπως η κυρία Κατίνα που θέλει να πάρει αμάξι η κόρη της και ρωτάει τον Κυρ Μήτσο τι να πάρει επειδή ο Κυρ Μήτσος είναι ταξιτζής...και "ξέρει"...

Στην επικοινωνία που είχαμε και κατ ιδίαν δεν δείχνεις κατασταλαγμένος.

Ξεκίνα λοιπόν να πας να ακούσεις το mdac, μετά άκου το MFM1, (σε αντιπροσώπους) κοκ... μέχρι να έχεις μια σφαιρική άποψη, και μετά άκουσε τα και σε κάποιους από εμάς... νομίζω οι πόρτες είναι ανοικτές και είμαστε εδώ να βοηθάμε...

ΥΓ. τι σημασία έχει που κατασκευάζεται... στην Κίνα μάλλον... αυτό τι σημαίνει? ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε... το θέμα είναι μάλλον ποιος το σχεδίασε και το υλοποίησε... η γραμμή παραγωγής δεν έχει να κάνει... σε αυτό έχεις την εγγύηση του αντιπροσώπου. Το youlong (που για να το αγοράσεις εκεί είναι το γουρούνι στο σακί) αν δεν σου αρέσει τι θα το κάνεις και τι αξία θα έχει σαν δεύτερο χέρι?

Και για να σου απαντήσω και για τις τροφοδοσίες...

Η Audiolab, δεν βγάζει τις άλλες τροφοδοσίες επειδή η αρχική είναι μάπα... το κάνει για να μειώσει το κόστος απόκτησης του αρχικού προϊόντος (για να πουλήσει) και μετά όποιος θέλει το λιγάκι καλύτερο να πάρει την πιο ακριβή τροφοδοσία...

Στον ήχο (αλλά και σε πολλές άλλες εφαρμογές) η τροφοδοσία είναι εκείνη που υποστηρίζει τα πάντα. Συνήθως τα κυρίως κυκλώματα είναι πολύ απλά, και από κει και πέρα είναι θέματα τροφοδοσίας.

Δες λίγο και τα νήματα που αφορούν τα Βουβάλια...

chris, όχι, δεν έχω εμπειρία, γι αυτό και ρωτάω και ζητάω γνώμες. Από την άλλη, η άποψη μου βασίζεται σε όσα μπορώ και διαβάζω δεξιά και αριστερά και που άλλα σημαίνουν κάτι και άλλα όχι.
Περισσότερο μίλησα για πιο ολοκληρωμένο...Επίσης, αν το τροφοδοτικό του mdac, ήταν ήδη καλό, ποιος ο λόγος να ετοιμάζεται ήδη εξωτερικό τροφοδοτικό?
Για τις ευκολίες που αναφέρεις, είπα ότι απλά προσωπικά δεν τις χρειάζομαι...και αν δεν υπήρχαν ήδη στο συγκεκριμένο dac, σίγουρα το κόστος του θα ήταν χαμηλότερο. Σωστά? Για μένα πάντα.
Πολύ ευχαρίστως να ακούσω όσα μπορώ...αρκεί να υπάρχουν αντιπρόσωποι που να μην σε αναγκάζουν να πάρεις γουρούνι στο σακί...γιατί το ίδιο γουρούνι τελικά, μπορείς να το πάρεις και από αλλού και φθηνότερα.
Επίσης, μπορεί να μου πει κάποιος που κατασκευάζεται το audiolab?
Φιλικά.

Αφου δεν θελεις τιποτε περιτο γιατι δεν παιρνεις το m2t dac και φτηνοτερο και δοκιμασμενο και θα φευγει σχετικα ευκολα αν δεν το θελεις πια,τον κινεζο θα τον παντρευτεις.
επισης κανα benchmark μεταχειρισμενο ειναι αριστη επιλογη στα λεφτα που ψαχνεις μην κολλας στα τσιπακια εχω ακουσει sabre που δεν ακουγονται σημασια εχει η ολη υλοποιηση,τωρα ειναι της μοδας αυτα,αργοτερα θαναι αλλο.

Last edited: