FragoulisNaval
Supreme Member
.θελουμε κατι αλλο?
Έχω τελειώσει με το βουβάλι. Να στο φέρω να δούμε διαφορές;;;
Sent from The Dark Side Of The Moon
.θελουμε κατι αλλο?
Φραγκουλη, κανονιστε με τον Μανο να ερθετε να ακουσουμε τα βουβαλια να εχουμε κι αλλες αποψεις!
βεβαια να πεις και στον Παντελη. Εν γενει απογευματα, μετα τις 7 θα βρεθει ο χρονος..
Τεταρτη ειναι μια χαρα!
ναι στο hiface evo & dac αναφερομαι... τωρα για το μηχανηματα vs αυτιων ... τι να πω ρε παιδιά ίσως η αλήθεια να ειναι κάπου στη μεση!domie, αναφέρεσαι στο evo προφανώς ε?
Πάντως, αυτό που αναφέρεις, είναι ένα θέμα...τελικά μετά από κάποιες ώρες, στρώνουν τα μηχανήματα ή τ αυτιά μας???? :hmmmm2:
Βασικά είναι προσωπική άποψη, μιας και ακουστικά δεν χρησιμοποιώ οπότε δεν το λαμβάνω υπόψη. Γενικότερα θεωρώ το ήδη υπάρχον τροφοδοτικό του yulong καλύτερο του mdac και πιο ολοκληρωμένο. Επίσης, αν θεωρήσουμε ότι στο audiolab, έχει ανέβει το κόστος από την lcd οθόνη, τον ενισχυτή ακουστικών όπως ανέφερες, την χρήση του ως προενισχυτής κλπ, πράγματα που προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν, τότε ίσως θεωρηθεί ότι το yulong, εστιάζει καθαρά σ αυτό που είναι κατασκευασμένο να κάνει....δηλαδή ένα dedicated dac και τίποτα άλλο...
Ένα συν βέβαια που δίνω στο audiolab είναι η usb καθώς και τα φίλτρα που σχολιάζονται ιδιαίτερα θετικά.
Από την άλλη, είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος έχει το audiolab, δεν θα μπορέσει εύκολα στην πορεία να αντισταθεί και να μην δώσει τα επιπλέον χρήματα για το τροφοδοτικό...άρα θα ανεβάσει το κόστος του αρκετά.
chris, όχι, δεν έχω εμπειρία, γι αυτό και ρωτάω και ζητάω γνώμες. Από την άλλη, η άποψη μου βασίζεται σε όσα μπορώ και διαβάζω δεξιά και αριστερά και που άλλα σημαίνουν κάτι και άλλα όχι.
Περισσότερο μίλησα για πιο ολοκληρωμένο...Επίσης, αν το τροφοδοτικό του mdac, ήταν ήδη καλό, ποιος ο λόγος να ετοιμάζεται ήδη εξωτερικό τροφοδοτικό?
Για τις ευκολίες που αναφέρεις, είπα ότι απλά προσωπικά δεν τις χρειάζομαι...και αν δεν υπήρχαν ήδη στο συγκεκριμένο dac, σίγουρα το κόστος του θα ήταν χαμηλότερο. Σωστά? Για μένα πάντα.
Πολύ ευχαρίστως να ακούσω όσα μπορώ...αρκεί να υπάρχουν αντιπρόσωποι που να μην σε αναγκάζουν να πάρεις γουρούνι στο σακί...γιατί το ίδιο γουρούνι τελικά, μπορείς να το πάρεις και από αλλού και φθηνότερα.
Επίσης, μπορεί να μου πει κάποιος που κατασκευάζεται το audiolab?
Φιλικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.