Audionet + x = Rock -> x= ?

του τα μεταφέρω όλα όμως μην επιμένετε για κάτι που δεν αλλάζει, απλά σας λέω πως και μακριά από την αθήνα βρίσκεται και δεν είναι τύπος να πηγαίνει και να φέρνει πράγματα (ΣΙΓΟΥΡΑ στη θέση του θα έκανα άλλα πράγματα, κάνω άλλα πράγματα)

να ξέρετε πως απ' όλα όσα λέτε έχουν βγει και πολύτιμα συμπεράσματα. μου στέλνει εξάλλου τις ευχαριστίες του προς όλους σας !

Η περιπτωση του χωρου ειναι δυσκολη, αν δεν εχει ορεξη να το ψαηει τοτε σας βλεπω για αγορα στα "κουφα" κ με υψηλο ρισκο. Αν ειναι να γινει μια τετοια ας γινει καποια με το μικροτερο κοστος, γι αυτο το χωρο Leema Xero με 700 ευρω περιπου, σε 9τμ θα κανει σαματα κ απο ογκο χαμηλου, το κοιτας, το ξανακοιτας... δεν του φαινεται.

του τα μεταφέρω όλα όμως μην επιμένετε για κάτι που δεν αλλάζει, απλά σας λέω πως και μακριά από την αθήνα βρίσκεται και δεν είναι τύπος να πηγαίνει και να φέρνει πράγματα (ΣΙΓΟΥΡΑ στη θέση του θα έκανα άλλα πράγματα, κάνω άλλα πράγματα)

να ξέρετε πως απ' όλα όσα λέτε έχουν βγει και πολύτιμα συμπεράσματα. μου στέλνει εξάλλου τις ευχαριστίες του προς όλους σας !

Αν του αρέσει ο ήχος της ATC τότε να πάει στα μικρά βάσης. Αν γουστάρει το 40άρι και το θέλει ντε και καλά τότε να πουλήσει τα ενισχυτικά του και να πάρει έναν λαμπάτο ολοκληρωμένο ~20W. Δεν θα έχει στάθμες, δεν θα κουνάει το ηχείο, δεν θα μπουμάρει, δεν θα ξυρίζει, δεν δεν δεν αλλά θα ακούει χροιές. Οσο μπορεί τελοσπάντων......

Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ.

Οπως είπαν και άλλοι φιλοι πιο πάνω μάλλον η πιο ασφαλής αγορά ειναι ενα ηχειο βάσης ακουστικής αναρτησης οπως τα ATC 11 ή 19, το Leema Xero, τα Spendor 3/5r2 και SA1, Harbeth P3ESR.

Απο κει και πέρα ισως και οι μικρές γραμμες μεταφοράς της PMC: twenty 21 και DB1i -αυτο ομως εχει την εξοδο της TL πίσω-. Τα τελευταια με πιο μεγάλο ρισκο βεβαια...

τα atc σηκωνουν τα πιο πολλα γκαζια απο ολα αλλα απο την άλλη ισως με καποιο απο τα αλλα ισως να εχει πιο ικανοποιητικο αποτελεσμα σε πιο χαμηλες σταθμες... οπως κ να εχει πολυ ζορικη περιπτωση

Προσωπικά, αν ήταν να επιλέξω στα «κουφά» θα επέλεγα τα ATC 19.

O amp 1 είναι μεγάλος, δυνατός, ενισχυτής, θα φέρει σε δύσκολη θέση τα περισσότερα μικρά ηχεία.
Τα ATC 19 έχουν ανοχές στα ρεύματα, «κολακεύονται» από αυτά και με το πλεονέκτημα της κλειστής καμπίνας θα «δέσουν».
Λογικά, ο ήχος που θα παρουσιάσει το σύστημα θα είναι ουδέτερος, φοβερά ήσυχος και οι μόνοι περιορισμοί του θα είναι από τις πηγές.

Κάπου στο βάθος του μυαλού μου υπάρχει η υποψία ότι μπορεί να μην αρέσει σε κάποιον που θα επιθυμούσε κάτι «ζεστό», «μουσικό», ως άκουσμα αλλά όπως αναφέρω παραπάνω, το πρόβλημα θα είναι η πηγή και όχι ο συνδυασμός.
Ο συνδυασμός είναι ικανός να περάσει από «μικροσκόπιο» την οποιαδήποτε «οικονομία» με αποτέλεσμα να είναι εύκολα ακουστή και ως συνήθως θα ρίξουμε το «φταίξιμο» στα ηχεία ή στον ενισχυτή…

Last edited by a moderator:
το εχω ξαναπει και κινδυνευω να κατηγορηθω για διαφημηση,αλλα τα εχω ακουσει και για μενα πλεον ειναι reference,τα Β&W PM-1.Ακολουθουν με μικρη διαφορα τα zingali monitor,και τα dynaudio focus.

Όντως αυτο που λέει ο αγαπητός isoviths είναι απόλυτα σωστο... πέραν των atc τα υπόλοιπα μικρά ηχεία που ανέφερα θα θέλουν προσοχή με τόσο δυνατό ενισχυτη. Αν κ αναισθητα τα γουφερακια τους έχουν κάποια όρια...