Audiophile Club of Athens (ACA)

Status
Not open for further replies.
Αγαπητοί φίλοι,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ολοκληρώθηκε η μετάβαση στο καινούργιο μας site-forum. Με πολύ κόπο και πολλές πολλές ώρες δουλειάς καταφέραμε να στήσουμε ένα site-forum πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα μιας και βασίζεται σε αποκλειστικό κώδικα, θεωρώ με πολύ καλά αποτελέσματα.

Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε στο www.aca.gr! :107:

Εκ μέρους του ACA,

Kανακάκης Μιχάλης

snapshot.jpg

μόνο μην το δει η Τροϊκα και αναθεωρήσει προς τα πάνω τα εισπρακτικά κονδύλια..

bg_head_6A403A.gif

σαν μασονικό είναι ρε σεις

κακόγουστο πραγματικά ,,

πως λέμε μοντέρνο απλότητα ομορφιά ελαφράδα γούστο σπιρτόζο

ε το ανάποδο ...

συγνώμη δλδ ... άλλα έτσι μου βγαίνει ,,,

μην πω ότι μοιάζει με μνήμα ...

αυτά για τα εικαστικό ..

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Σας περιμένουμε!

Βασίλη γενικά ως γνωστόν η ομορφιά είναι υποκειμενικό πράγμα πάντως πρέπει να ξέρεις ότι είσαι η εξαίρεση!

Re: Απάντηση: Audiophile Club of Athens (ACA)

Βασίλη γενικά ως γνωστόν η ομορφιά είναι υποκειμενικό πράγμα πάντως πρέπει να ξέρεις ότι είσαι η εξαίρεση!

Δεν είναι, αλλά τέλος πάντων...Δεν θα το αναλύσουμε εδώ...

Last edited:
Με συγχωρείς Μιχάλη μου, αλλά κι εγώ είμαι της ίδιας γνώμης με τον Καπετάνιο και το Βασίλη... δε μου κάθεται καλά...

καλη αρχη,καλα μυαλα,καλες ακροασεις,καλη διαθεση,λιγοτερες φανφαρες,και ακομα λιγοτερους σουπερ-ντρουπερ moderators.

Tι συγγνώμη βρε Στέργιο απόψεις είναι αυτές.! :) Όλες οι απόψεις καλοδεχούμενες.

Aγαπητέ Quader, νομίζω έχεις καιρό να ακούσεις φανφάρες κτλ. Όσο για τους Moderators, εξαιρώ τον εαυτό μου, πίστεψε με ειναι τα καλύτερα παιδιά! :)

Άντε με το καλό παιδιά!

Καλά τώρα μόλις τον είδα (έχω να τον δω από το σχολείο... μικρός ο κόσμος τελικά...) Χιούστον χαιρετίσματα στον Τάσο.-bye-

Μπραβο Μιχαλη , και καλη επιτυχια !!!
Εχει "ατμοσφαιρα" το site που προσωπικα μου αρεσει.

Διαμάντη σε ευχαριστώ πολύ!

Κωστάκη τρελιάρη μου thanks! Το site είναι όλο φτιαγμένο από το μηδέν χωρίς το παραμικρό template με κώδικα του δημιουργού-zoglair. Θα μπορούσαμε να προτιμήσουμε κάτι έτοιμο σε στυλ v-bulletin ή κάποιο άλλο software για δημιουργία σελίδων αλλά δεν θέλαμε να ακολουθήσουμε τη "περπατημένη". Γενικά όσοι σχεδιαστές το είδαν, έτριβαν τα μάτια τους. Αυτά τα λίγα για το τεχνικό μέρος.

Δεν ήξερα οτι η Αθήνα ανήκε στην Αγγλία , είναι πραγματικά άσχημα στα δικά μου μάτια , να μου ανοίγει Ελληνική ( υποτίθεται ;; ) σελίδα στα Αγγλικά , και συνάμα μα μη μπορώ να εντοπίσω απο που αλλάζει η γλώσσα .
Κατά τ άλλα μπράβο.

Status
Not open for further replies.