Σώπα ρε... τσάμπα ταλαιπώρια έφαγα χθές με το Terminal.
Τελικά με το προγραμματάκι έγινε piece of cake.
Αναμένεις λεπτομέρειες.
Η επόμενη συνάντηση θα έχει ζουμί... :ADFADF1:
Άσχετο... πώς θα ξέρω αν το Teac υποστηρίζει Linux?
Τα linuxακια ευτυχώς δεν κάνουν swapping τύπου windows είναι πολύ πιο έξυπνα.
Σε Usb-flash εννοείται ότι απενεργοποιούμε το swap. Αυτό ισχύει για κάθε λειτουργικό σε usb-flash.
Γιατί αυτό?
Δλδ στην συγκεκριμένη περίπτωση που θέλουμε να φτιάξουμε το portable Mint 16... να ΜΗΝ δημιουργήσουμε swap space?
Γιατί τα usb-flash είναι πολύ αργά σε write, και έχουν και περιορισμένη ζωή – write cycles.
Γενικά εάν παρατηρήσεις το σύστημα σου , πιθανά να μη χρησιμοποιεί καν το swap, αν έχεις ας πούμε 2GB+ και γραφικό περιβάλλον θα έχεις και μουσικές χωρίς καν να χρησιμοποιείται swap.
+1
Δεν το έχω δει να χρησιμοποιεί ποτέ την εικονική μνήμη,όλο στο μηδέν είναι.
Απλώς μάλλον την ζητάει στην εγκατάσταση μόνο για να υπάρχει.
Τα partitions τα βάζεις όπως πρέπει στο στικάκι;
Σε οχτάρι,πρέπει να βάλεις 7500 MB για το λειτουργικό σε διαμόρφωση ext 4 with journal και τα εναπομείναντα 500 τόσα,για εικονική μνήμη.
*οκ,σωστά το κάνεις.
Δοκίμασε την 32άρα να δούμε.
Ουάν μίλιον ερώτηση:
Χρειάζεται internet κατά την εγκατάσταση?
Γιατί ενώ μου δείχνει κάτω στην μπάρα πως είναι wire connected (δεν έχω δοκιμάσει όμως να ανοίξω κάποια σελίδα), όταν ξεκινάω το install, στην παρακάτω οθόνη:
![]()
Ενώ αρχικά είναι τσεκαρισμένα όλα, μετά το Internet Connection παίρνει κόκκινο Χ.
Μήπως εκεί παίζει η φάση???? Προσπαθεί να κατεβάσει κάτι και γι' αυτό μου "χτυπάει"?
Και αν εκεί είναι το πρόβλημα, γιατί μου κόβει το internet?
Με ethernet καλωδιάκι το έχω συνδεδεμένο.
Ενι αϊντίας?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.