Audiophile Music Servers.Ανάγκη ή εκμετάλλευση;

Μια χαρά βλέπεις...
Και εγώ το είδα και για αυτό είπα ότι το βρίσκεις με 300 στα μεταχειρισμένα...

Να στήσουμε ένα να κάνουμε ABX με τα κορυφαία; :p

Απάντηση: Re: Audiophile Music Servers.Ανάγκη ή εκμετάλλευση;

Μια χαρά βλέπεις...
Και εγώ το είδα και για αυτό είπα ότι το βρίσκεις με 300 στα μεταχειρισμένα...

Να στήσουμε ένα να κάνουμε ABX με τα κορυφαία; :p
:flipout:

Και 300,πολλά είναι για μεταχειρισμένο.
85 η μητρική+60 8 γκίγκα μνήμη+100 ένας i3,πάμε στα 245.
Και 100 ένα κουτάκι με τροφοδοτικό,345.

150 δίνω,και να είναι κάτω του έτους παρακαλώ.:flipout:
(Δίσκους έχω εγώ,δεν θέλω.)

Οχι σαν το πρωτο του Thread που εχει ashrock μητρικη... Απιστευτοι τσιπηδες...

AAA να με συχωράς
Έχω στήσει πολλά συστήματα με asrock,
Δεν υπάρχει λόγος να λές τσίπικες της mobo τους
Μπορεί να είναι λίγο πιο οικονομικές , αλλά δεν κοροϊδεύουν κόσμο

Ε πως δεν κοροϊδεύουν κόσμο;
Με το να βάζουν οικονομική μητρική σε μηχάνημα του πεντοχίλιαρου;

Αν το έκανε οποιοδήποτε κομπιουτεράδικο θα το βλέπαμε στις εφημερίδες! :p

Ε πως δεν κοροϊδεύουν κόσμο;
Με το να βάζουν οικονομική μητρική σε μηχάνημα του πεντοχίλιαρου;

Αν το έκανε οποιοδήποτε κομπιουτεράδικο θα το βλέπαμε στις εφημερίδες! :p

Δηλαδή αν ήταν asus ή msi ή gigabyte , για ένα εικοσάρικο λιανικής τιμής , θα είχε διαφορά ? :D

Ισα Ισα , η asrock έχει κάποιες έξυπνες λύσεις που άλλες εταιρίες δεν έχουν

Δεν λέμε την Asrock τσίπηδες,την 3Beez λέμε.(που χρειάζονται πολλά κοσμητικά αλλά τέλος πάντων...)
Μια χαρά είναι η Asrock.

Last edited:
Νομίζω ότι η ουσία είναι αλλού και όχι στη συγκεκριμένη λύση. Το παράδειγμα που έφερε ο Sokmav στο πρώτο post είναι ένα από τα πολλά.

Προσπαθώ να βρω από χτες ένα παλιό post του tmjuju όπου ανάλογη λύση κόστιζε επίσης αρκετές χιλιάδες χρησιμοποιώντας μια κάρτα ήχου των 130-150 ευρώ, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω.

Νομίζω ότι η ουσία είναι αλλού και όχι στη συγκεκριμένη λύση. Το παράδειγμα που έφερε ο Sokmav στο πρώτο post είναι ένα από τα πολλά.

Προσπαθώ να βρω από χτες ένα παλιό post του tmjuju όπου ανάλογη λύση κόστιζε επίσης αρκετές χιλιάδες χρησιμοποιώντας μια κάρτα ήχου των 130-150 ευρώ, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω.

η αλήθεια είναι ότι έχουμε κατά καιρός συζητήσει για πολλά από αυτά τα κουτιά

αλλά πρόσφατα που τα λέγαμε και από κοντά σου έδειχνα την μικρή ESI Julia που χρησιμοποίησα και εγώ κάποια χρόνια
και την επέλεξε και για την πρώτη κάποτε λύση της η bryston στο bdp-1 http://www.blu-raydefinition.com/hardware/bryston-bdp-1-digital-player-review.html
από τότε έχουμε δει πλειάδα αντίστοιχων

Γενικά πάντως κάποιοι music-servers είναι απλά Transports, άλλοι ενσωματώνουν δικτυακά καλούδια, άλλοι αναλογικές εξόδους, άλλοι ριπάρουν
Δηλαδή είναι λίγο ρευστό ακόμα το περιβάλλον
Και από ορολογίες να φαν και οι κότες Λ.χ. το network transport
Κάποιοι δίνουν βάρος εδώ κάποιοι αλλού
Και στις τιμές αγοράς υπάρχει τεράστια διασπορά

To γεγονός ότι πολλοί από εμάς σκαμπάζουν λίγο παραπάνω και μπορούν να συνθέσουν ένα pc και να το βάλουν σε ένα κουτί , ενώ επιπρόσθετα έχουν και τη γνώση να σετάρουν το software όπως αρμόζει στην περίπτωση ενός audiophile player, αυτό δε σημαίνει ότι μπορούν να το κάνουν και όλοι.
Εδω ειναι ολο το ζουμι.....
Και δω ερχεται το φορουμ μας, να επεμβει δραστικα.:guitarist:
Και πιστευω οτι ενα πρωϊνο μαθηματακι ζωντανο, με δασκαλους εσας και μαθητες εμας θα πρεπει να γινει ΟΠΩΣΚΑΙΔΗΠΟΤΕ.

ΠΡΕΠΕΙ και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να το κανουμε για τα μελη μας.
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ:flipout:

Εδω ειναι ολο το ζουμι.....
Και δω ερχεται το φορουμ μας, να επεμβει δραστικα.:guitarist:
Και πιστευω οτι ενα πρωϊνο μαθηματακι ζωντανο, με δασκαλους εσας και μαθητες εμας θα πρεπει να γινει ΟΠΩΣΚΑΙΔΗΠΟΤΕ.

ΠΡΕΠΕΙ και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να το κανουμε για τα μελη μας.
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ:flipout:
Προσωπικά είμαι διαθέσιμος. Επισκεψούλα, μερικοί φίλοι εδώ κάποιο Σαββατοκύριακο πρωϊνό, έχουμε όσα χρειάζονται, μπορούν να έλθουν και μερικά ντακάκια, λαπτοπάκια ακόμα και βάζουμε μπρος.

Στερεά και υγρά καύσιμα υπάρχουν (μεζεδάκια, ρακούλες και τα συναφή δηλαδή) και ...voila! :laugh:

Υπογραφή: Το ρεμάλι! :cool:

Νομίζω ότι έχετε ξεχάσει τα http://www.olive.us/ Πραγματικά κορυφαία μηχανήματα και όχι απλά linux PC.

Off topic ίσως, αλλά θα το πω: το Olive One χρηματοδοτήθηκε με crowdfunding, καλή ώρα σαν το Geek. Η χρηματοδότηση ολοκληρώθηκε πέρυσι το Μάρτιο, και οι παραδόσεις δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. Πάντως είναι πολύ όμορφο.

Τα παλιά μοντέλα πάντως της Olive υπάρχουν στο κατάστημα της Apopsis Sound.

Το Olive one ειχε crowdfunding απ οσο θυμάμαι.

Τα υπολοιπα μοντελα της εταιρείας οχι, ειχαν παραδοσιακό σχεδιασμό, προώθηση και αντιπροσώπους