Audiophile USB cables

Ευχαριστώ Σωκ!

Άρα ο τύπος το τερματίζει λάθος (στον ακροδέκτη Α, το άσπρο είναι δίπλα στον μαύρο)!!

Μια χαρά το 'χει. Άμα δεις στον Β τα χει με τη σωστή σειρά. Απλά έχει κάνει τράμπα :p σε άσπρο και πράσινο

Kι εγω εξεπλαγην οταν την ειδα!
Σε προκαλει να παρεις 2-3.
Εχει καποια διαφορα απο αυτο που ποσταρε ο sokmav στην προηγουμενη σελιδα?
Επειδη δεν εχω πιστωτικη και δεν εχω ψωνισει ποτε απο εξωτερικο, ας το αναλαβει κανενας πιο... πεπειραμενος.
Βλεπω οτι μαζευεται κοσμος!

Ναι αλλά η κατασκευή του δεν είναι pin-to-pin, από 2 > 2 & 3 > 3, αλλά 2 > 3 & 3 >2!!

Εγώ απ' τη φωτό βλέπω να χρησιμοποιεί το πράσινο σαν data- και το άσπρο data+ και στους 2 κονέκτορες. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα μάλλον....

Συγνώμη. Τώρα κατάλαβα ότι αναφέρεσαι στο ghent. Τρομερή κατασκευή και ευκαιρία! Αλλά έχει λάθος στην καλωδίωση...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βρε συ, στον Α έχει το άσπρο δίπλα στο μαύρο. Σύμφωνα με το διάγραμμα του Σωκ, αυτό είναι λάθος!

...σε αντίθεση με τον Β που τα έκανε σωστά.

Γι' αυτό και η αρχική μου ερώτηση αφορούσε στο αν υπάρχει αντιμετάθεση στα σήματα D+, D-.

Συγνώμη. Τώρα κατάλαβα ότι αναφέρεσαι στο ghent. Τρομερή κατασκευή και ευκαιρία! Αλλά έχει λάθος στην καλωδίωση...

Βρε συ, στον Α έχει το άσπρο δίπλα στο μαύρο. Σύμφωνα με το διάγραμμα του Σωκ, αυτό είναι λάθος!

...σε αντίθεση με τον Β που τα έκανε σωστά.

Είναι audiophile, έτσι είναι αυτά.:BDGBGDB55:

Σαν να 'χεις δίκιο Σταύρο τώρα που το ξανάδα.. Πάντως το παιδί που το πήρε μου 'πε ότι είδε καλή διαφορά στον ήχο. Παίζει να 'ναι κανα δικό του κρυφό tweak? :p

Αυτο που εβαλα εγω εχει δυο δολαρια ρε σεις!
Για το τελευταιο που προταθηκε, δεν ξερω για σας αλλα θα προτιμουσα χωρις φεριτες...

νομιζω εκτος κι αν ειμαι λαθος, οτι δεν το βρισκετε γιατι εχει αντικατασταθει απο αυτο που λογικα ειναι το ιδιο
http://www.belkin.com/us/F3U133-GLD-Belkin/p/P-F3U133-GLD/

υπαρχει και αυτο που φαινεται ακομη πιο ψαγμενο αμα μιλαμε για τα belkin
http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=441674

To πρώτο ειναι αυτο που συζηταμε, καλο. Η επίσημη τιμη ειναι 40$..

Το αλλο εχει φερριτη, δεν ειναι το ιδιο.

δεν ειπα οτι ειναι το ιδιο αλλα μου φαινεται λιγο καλυτερο ο φερριτης εμενα μου κανει,
ειχα το προηγουμενο gold belkin απο αυτο που συζητατε θωρακισμενο,αλλα τιποτε ιδιαιτερο τυπικο καλωδιο θα ελεγα.
Δεν εχω παρακολουθησει το νημα απ την αρχη και δεν καταλαβαινω τι κανει αυτο το καλωδιο ιδιαιτερο και το ψαχνετε εναγωνιως,
βασικα εγω δεν πιστευω στα usb καλωδια αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση χιλιογραμενη.
Αλλα οκ περι ορεξεως... εδω ειναι οποιος το θελει το παραγγελνει
http://www.amazon.com/Belkin-Gold-Series-6-Foot-Cable/dp/B00004Z5T2

Έχει και το eshop belkin αλλά χωρίς τα επίχρυσα βύσματα αλλά με το ίδιο χοντρό καλώδιο πιστεύω. Έχω πάρει 1 usb3 και είναι μια χαρά...

Ειμαι μη hiendας και λιγότερο σχετικός απο τους περισσότερους εδώ αλλα θα πω κι εγω μι γνώμη .
Αν το καλώδιο μεταφέρει αναλογικό σημα (δεν ξέρω αν υφίσταται τέτοια περίπτωση,εγω δεν ξέρω κάποια ) τότε όντως εχει και παραεχει νόημα να ειναι καλής ποιότητας το καλώδιο ,για τους ευνοήτους λόγους διατομής ,ποιότητας υλικού κτλ .
Αν όμως μεταφέρει ψηφιακό σημα ,πχ απο pc, η οτιδήποτε, σε dac ,τοτε θεωρώ πως ελάχιστη σημασία έχει .
Ενα καλώδιο τυπικής ποιότητας ,δηλαδή οχι του 1 , θα μεταφέρει την ψηφιακή πληροφορία μια χαρά .
Ακομα και το επίχρυσο δεν ξέρω αν χρειάζεται ,καθώς στην προκειμένη περίπτωση η "αυξημένη " αγωγιμότητά του ,ουτε παρέχει κάποιο πλεονέκτημα στο ψηφιακό σημα ,ουτε μας νοιάζει και τοοοσο πολυ αν εχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες,καθώς μιλάμε για ενα καλώδιο που (δεχόμενοι τη θεωρία μου) θα ειναι παμφθηνο και αμα μας κοιτάξει έστω περίεργα, του δίνουμε μια και πάει ακλαφτο .
Υποκειμενική άποψη .

Edit
Επίσης θεωρώ οτι αν μιλάμε για ψηφιακό σημα.και οι φεριτες κτλ δεν ξέρω αν χρειάζονται ,καθώς μιλάμε για αρκετά ασθενή ρεύματα ,και η τυπική απλη θωράκιση των καλωδίων επαρκεί πλήρως για να μην επηρεαστεί η ψηφιακή πληροφορία,κατι που δεν είναι τοσο εύκολο έτσι κι αλλιώς.

Εχει διαφορα οσο και αν αυτο ακουγεται απιστευτο. Ο ηχος ειναι πιο καθαρος σφιχτος και δυναμικος διατηρωντας και ολα τα καλα απο πριν.