Audiophile USB cables

Re: Απάντηση: Audiophile USB cables

Kανενας αλλος ψηνεται τελικα για αγορα του Belkin που λεγαμε?
Bλεπω ας πουμε τουτο και δε μπορω να πιστεψω οτι δεν υπαρχει κανενα μαγαζι που να το φερνει στην Ελλαδα...
http://www.walmart.com/ip/Belkin-6-Foot-Gold-USB-Cable/4660735
Ρε παιδιά δεν υπάρχει η τιμή...
Δυστυχώς εγώ έχω κόψει επαφές με πιστωτικές!
Δεν μπορώ να το αναλάβω...
Είναι γνήσιο;;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτο που εβαλα εγω εχει δυο δολαρια ρε σεις!
Για το τελευταιο που προταθηκε, δεν ξερω για σας αλλα θα προτιμουσα χωρις φεριτες...
+1

Να με συγχωράτε, δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα, σποραδικά μηνύματα σκόρπια μόνο...
Γράφω, λίγο σφήνα και δεν θα ήθελα να φανώ ότι τρολάρω το νήμα.

Τις προάλλες που είχα συναντηθεί με το φίλο Dalanik, μεταξύ άλλων μου λέει δοκιμάζουμε ένα καλώδιο Belkin με επίχρυσους ακροδέκτες; Τύπο ακριβώς δεν έχω σημειώσει, εάν διαβάσει ο Dalanik, μπορεί να γράψει τον ακριβή τύπο.
Προσωπικά, δεν δίνω καμία σημασία σε καλώδια usb, χρησιμοποιώ στο dac ένα απλό usb, αυτά τα διάφανα που φαίνεται το εσωτερικό μπλεντάζ και μάλιστα έχει και έναν φερίτη σε κάθε απόληξη. Δεν είναι ιδιοκατασκευή, τυπικό εφαρμογής εκτυπωτών είναι usb2.0 compliant.

Δεν θα μακρηγορήσω...μέχρι και τυφλό κάναμε...καμία μα καμία διαφορά μεταξύ τους όσο και να το προσπαθήσαμε! Μη μου γράψετε, για το εάν το σύστημα είναι ικανό να δώσει τις όποιες διαφορές...μέχρι τώρα αναδυκνείει μάλλον εύκολα τις όποιες διαφορές...

@Lemon Το καλωδιο του Dalanik ειναι αυτο που και πολλοι αλλοι εχουμε προμηθευτεί (το γνωστο Belkin gold) επειδη ειναι τυπικα σωστο και εχει πολυ χαμηλο κοστος. Απο θεμα προδιαγραφών ειναι εξαιρετικό και οποιος το εχει παρει, κατ εμε εχει κλείσει απο καλώδιο USB.

Και εγώ απλό καλώδιο με σύγκριση το Belkin δεν άκουσα διάφορες. Με άλλο καλώδιο όμως άκουσα.

Το περιμένω και γω το συγκεκριμένο που λες από ghent audio. Μόλις φτάσει θα αναφέρω διαφορές σε σχέση με belkin usb3 non gold (μονωμένο)

Εγώ πάντως με όσο έχω ξεψαχνίσει,έχω καταλήξει πως αν κάποιος ακούσει διαφορές από κάποιο καλώδιο,μάλλον κάτι του φταίει.(του καλωδίου :flipout: )
Κακή κατασκευή;Περίεργη κατασκευή εκτός προδιαγραφών;
Κάτι πάντως.

Απάντηση: Re: Audiophile USB cables

Δεν το νομίζω να τα κολλάει λάθος αλλιώς δεν θα αναγνώριζε ο υπολογιστής την συσκευή.
Απλή λογική.

Από την στιγμή που είναι κολλημένο το μαύρο,ο υπολογιστής δεν έχει θέμα να αναγνωρίσει συσκευή (οκ,ίσως όχι την σωστή αλλά συσκευή "βλέπει" ).
Τα άλλα (πράσινο-λευκό) και ανάποδα να είναι αναγνωρίζει συσκευή και λειτουργεί,το έχω διαπιστώσει αυτό the hard way.
Το πως λειτουργεί όμως και το τι μετράει,ο Θεός κι η ψυχή του.

Εγώ πάντως προτιμώ ιδιοκατασκευούλα, από τα χεράκια μου, με κόκκινο πλεκτό μανδύα και επίχρυσα (ακριβά) βύσματα σε τιμή... "10ποδου" Belkin. :)

Θα το παρουσιάσω και στη diy.

Μάλλον θα πρέπει να είμαι τυχερός γιατί ότι συσκευή έχω βάλει δουλεύει κανονικά και τα dac που έχω δοκιμάσει ακούγονται καλύτερα.
απ ότι είδα τελικά δεν ειναι λάθος πάντως

Last edited:

Μάλλον θα πρέπει να είμαι τυχερός γιατί ότι συσκευή έχω βάλει δουλεύει κανονικά και τα dac που έχω δοκιμάσει ακούγονται καλύτερα.

Μπορεί μια χαρά να τα έχει ο άνθρωπος,δεν ξέρω ποιος φίλος το είπε για τα ανάποδα και το ανέφερε ο Σπύρος,απλά γενικό ήταν αυτό που έγραψα,μη νομίζεις...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οκ,βρήκα τι λέτε,εδώ συζητήθηκε.
Αν είναι όπως στις φώτο είναι όντως λάθος το τύπου "Α".

Μπορεί βέβαια να ήταν το συγκεκριμένο κομμάτι που φωτογραφήθηκε.
Κακώς πάντως,το έχει και στην σελίδα,κάποιος που θα το δει και θα κάνει ιδιοκατασκευή θα την πατήσει.

You are not alone!!!
Αυτό πάντως που μου έστειλε είναι σωστώ. Στη φωτογραφία έχει βάλει ανάποδα το συν με το πλην.

Εγώ πάντως προτιμώ ιδιοκατασκευούλα, από τα χεράκια μου, με κόκκινο πλεκτό μανδύα και επίχρυσα (ακριβά) βύσματα σε τιμή... "10ποδου" Belkin. :)

Θα το παρουσιάσω και στη diy.

Σταύρο λένε ότι εάν το "πλεκτό" ή στην αργκό των κατσαβιδάκιδων "κάλτσα", φτιαχτεί από νύμφες μη νυμφευμένες (κατανοείς τον όρο έτσι;), προσδίδονται χροιές που συμπαρασύρουν το άκουσμα σε άσμα Σειρήνων!
Πρόσεχε μη σε σαλέψουν!....(-bye-)

Με χαρά θα το περιμένουμε.