AUDIOPHΥSIC

Απάντηση: Re: AUDIOPHΥSIC

ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ orpheus said:
Καλημερα.Ακουστε το εαν μπορεσετε και με εναν asr emiter 1 και ο ηχος του θα σας καθηλωσει...

Αυτό το θηριάκι με τα δυο σασσί ε?

Πάντως Γιάννη δε ξέρω και πολλούς που μπορούν ένα audio physic σωστά...

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ said:
Το Tempo συνεχίζει την πορεία του προηγούμενου μοντέλου, αλλά απο λίγο έως περισσότερο καλό σε όλα τα επίπεδα. Ποιό καθαρό, αναλυτικό, η εικόνα είναι μεν το ίδιο μεγάλη αλλά σου δίνει ποιό στιβαρή αίσθηση και σταθερή. Ο μόνιτορ χαρακτήρας όπως ήταν είναι. Η μεσαία του παραμένει πεντακάθαρη, και οι υψηλές του το ίδιο καλές σε έκταση αλλά κατά τι ποιό κρυστάλλινες (ένα απο τα υπερθετικά του ηχείου). Ολα αυτά με symphonic line rg9 MKIII, 2003. Εαν καταφέρεις και αποδεχθείς το χαμηλό του το ηχείο αυτό δεν έχει αντίπαλο. Δεν ξέρω πως αλλά η καινούρια σειρά της audio physic που άκουσα (spark, tempo, scorpio) είναι σαφώς ποιό μουσική απο την προηγούμενη σειρά. Η κατασκευή καταπληκτική και μουράτη. Η τεχνολογία σε πολύ υψηλά επίπεδα.
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΩ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΟΥ? ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΘΥ. [ 4 7ΙΝΤΣΑ]:music-smiley-004:

Κακαλιός Στέργιος said:
Αυτό το θηριάκι με τα δυο σασσί ε?

Πάντως Γιάννη δε ξέρω και πολλούς που μπορούν ένα audio physic σωστά...
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ?

Στεργιο μην ξεχναμε οτι ειναι ηχειο με μεγαφωνα στα πλαινα οποτε σιγουρα απαιτει καποια ιδιαιτερη τοποθετηση στο χωρο.Επισης σιγουρα ζηταει ρευματακι απο τα ενισχυτικα.Εαν τηρηθουν οι προυποθεσεις σιγουρα θα ανταμοιψει και με το παραπανω και τον πιο απαιτητικο.

Πάντως ο ASR δεν είναι για πολλά γκάζια. Σε τοπική έκθεση του Ορφέα, είχα κάψει το ένα γούφερ του Virgo III

Εννοώ ότι δεν είναι αυτό που σε προδιαθέτουν 4 7ιντσα.Αλλά είναι γρήγορο και "σε ακριβοδίκαιες δόσεις". Εγώ προσωπικά θα το ήθελα λίγο πιο αισθητό.