Audiotrak Prodigy 7.1 HiFi

ΥΓ: Λογικο ειναι να την προτεινουν στον Ηχο αφου το αρθρο το εγραψα εγω παρεα με τον Ηλια τον Λαμπο!
Σοβαρά ???
Κοίτα να δεις λοιπόν που μιλάμε με τους ίδιους τους συντάκτες ! :grinning-smiley-043

Πρώτη φορά αγόρασα το Ήχος και Εικόνα, παρότι το είχα ξαναδιαβάσει 2-3 φορές στο παρελθόν από φίλους, και πραγματικά ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!

Μακράν το καλύτερο περιοδικό απο πλευράς άρθρων, ύλης,σύνταξης,παρουσιάσεων και και και και .......!!!!!!!!! (τι να προτωπεί κανείς ???) με μία λέξη ΑΨΟΓΟ!!!

Βασικά, το άρθρο με το HTPC καθώς και το συγκριτικό των LCD τηλεοράσεων ήταν οι δύο λόγοι που αγόρασα το τεύχος, αλλά μου άρεσε πολύ και ΟΛΗ η υπόλοιπη ύλη.... :grinning-smiley-043

Από δω και στο εξής θα αγοράζω κάθε μήνα το περιοδικό και θα κάνω συλλογη από τεύχη, όπως ο φίλος στην Χαλκίδα στο δισέλιδο του τεύχους, που τα έχει μαζέψει όλα κάτω από το γυάλινο τραπεζάκι !!! :flipout:

Απο την καρτα ειμαι πολυ ικανοποιημενος so far, αλλα εχει ενα μειονεκτημα: Ο driver δεν επιτρεπει bass & delay management και αναγκαζομαι να ακολουθησω περιπλοκες λυσεις για κατι που θα επρεπε να κανεις με ενα κλικ.
Μου το εξηγείς λίγο καλύτερα αυτό σε παρακαλώ ??? Μιας και άσχετος με ΗΤPC προς το παρόν, θα με δυσκολέψει πολύ η συγκεκριμένη κάρτα ???

Last edited:
Τακη τι διαφορα εχει η δικια σου με την audigy που κυκλοφορει τωρα?
απο οτι ειδα εχει αντικατασταθει με αλλο μοντελο ενα με κοκκινη πλακετα.....

Εγώ περιμένω να δώ το bass managment που θα έχει και μετά θα βγάλω συμπέρασμα. Ίσως ο ήχος να αποτελεί το μελανό σημείο του HTPC.

Απάντηση: Re: Audiotrak Prodigy 7.1 HiFi

Τακη τι διαφορα εχει η δικια σου με την audigy που κυκλοφορει τωρα?
απο οτι ειδα εχει αντικατασταθει με αλλο μοντελο ενα με κοκκινη πλακετα.....

Ναθ, νομιζω οτι η δικη μου ειναι η τελευταια..
http://www.audiotrak.co.uk/home_theatre/home_theatre.shtml

Σοβαρά ???
Κοίτα να δεις λοιπόν που μιλάμε με τους ίδιους τους συντάκτες ! :grinning-smiley-043

Πρώτη φορά αγόρασα το Ήχος και Εικόνα, παρότι το είχα ξαναδιαβάσει 2-3 φορές στο παρελθόν από φίλους, και πραγματικά ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!

Μακράν το καλύτερο περιοδικό απο πλευράς άρθρων, ύλης,σύνταξης,παρουσιάσεων και και και και .......!!!!!!!!! (τι να προτωπεί κανείς ???) με μία λέξη ΑΨΟΓΟ!!!

Βασικά, το άρθρο με το HTPC καθώς και το συγκριτικό των LCD τηλεοράσεων ήταν οι δύο λόγοι που αγόρασα το τεύχος, αλλά μου άρεσε πολύ και ΟΛΗ η υπόλοιπη ύλη.... :grinning-smiley-043

Από δω και στο εξής θα αγοράζω κάθε μήνα το περιοδικό και θα κάνω συλλογη από τεύχη, όπως ο φίλος στην Χαλκίδα στο δισέλιδο του τεύχους, που τα έχει μαζέψει όλα κάτω από το γυάλινο τραπεζάκι !!! :flipout:

Μου το εξηγείς λίγο καλύτερα αυτό σε παρακαλώ ??? Μιας και άσχετος με ΗΤPC προς το παρόν, θα με δυσκολέψει πολύ η συγκεκριμένη κάρτα ???

Διονυση, χαιρομαι που σου αρεσε το αρθρο... Ετοιμαζω κατι παρομοιο για το Avclub.
Για το θεμα του bass/delay management τα εξης απλα: Εφοσον χρησιμοποιουμε το HTPC ως προ-ενισχυτη λογω αναλογικων εξοδων, πρεπει να μπορουμε να ορισουμε το delay των ηχειων βασει αποστασης, αλλα και να τα ορισουμε ως large ή small αναλογως του τι ικανοτητα εχουν αναπαραγωγης χαμηλων συχνοτητων. Αυτα δεν υπαρχουν στον driver της prodigy και αναγκαζομαστε να παιξουμε με καποια αρκετα πολυπλοκα προγραμματα ηχου με plugins (Vts conslole, voxengo κλπ).
Για να γλυτωσεις αυτη την ταλαιπωρια συνιστω μια καρτα με ενσωματωμενα τα παραπανω στον driver οπως την Creative Xifi ή την Meridien που εχει παραγειλει ο Μπαμπης. Ειναι ομως αρκετα πιο ακριβες χωρις να εχουν καλυτερο hardware απο την Prodigy..Ειναι θεμα επιλογης.

Tακη τη προ εχεις? η θα δινεις κατευθειαν στον ενισχυτη?

ριξε μια ματια μπας και καταλαβεις σαν πιο ειδικος....γιατι εχω αρχισει ναχω φαγουρα.....

Fenistil δοκιμασες?
-bye-
(σε εμενα δυστυχως δεν πιανει)

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΗΤPCΙΑ :grinning-smiley-043
(καταληξτε καπου, ερχεται του Αγιου Κωσταντινου)

Fenistil δοκιμασες?
-bye-
(σε εμενα δυστυχως δεν πιανει)

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΗΤPCΙΑ :grinning-smiley-043
(καταληξτε καπου, ερχεται του Αγιου Κωσταντινου)

ssst εσυ...κανονικα πρεπει να σου απαγορευεται η αναγνωση νηματων που αφορουν το σχεδιασμο......μας αγχωνεις τζαμπα.....

οταν ειμαστε σιγουροι θα στο ανακοινωνουμε και μετα οι αποριες....

στην καρτα ηχου ειμαστε σε φαση διερευνησης ακομα

ssst εσυ...κανονικα πρεπει να σου απαγορευεται η αναγνωση νηματων που αφορουν το σχεδιασμο......μας αγχωνεις τζαμπα.....

οταν ειμαστε σιγουροι θα στο ανακοινωνουμε και μετα οι αποριες....

στην καρτα ηχου ειμαστε σε φαση διερευνησης ακομα

:grinning-smiley-043

http://www.audiotrak.net/prodigy71.htm

αυτη ειναι που σου ελεγα εγω...

και τη δικια σου την εχει στα archives

http://www.dbsys.de/webshop/product...ge=en&osCsid=88a3966c727a0666d7687108b6d8a0cb

ριξε μια ματια μπας και καταλαβεις σαν πιο ειδικος....γιατι εχω αρχισει ναχω φαγουρα.....

Δεν βλέπω να είναι archives αυτά! Μια χαρά καινούργια προϊόντα τα βλέπω..

Υποψιάζομαι ότι ο webmaster της Audiotrak απλά "τα πήρε" για να βάλει αυτό το λίνκ (προς γνωστό Γερμανικό e-shop) στη θέση του Archives.

H 7.1 HiFi πρέπει να είναι καινούργια κάρτα. Σίγουρα πιο καινούργια από τις 7.1 και 7.1 LT. Απλά η εταιρεία είναι λίγο χάλια από support.

Σύντομα θα της κάνω και μερικές μετρησούλες για να δούμε τι ψάρια πιάνει σε σχέση με την 7.1..

Παιδιά μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω το yamaha YSP-800 και σκέφτομαι να συνδέσω με την εν λόγω καρτούλα με optical. Τι λέτε?

για την M audio αυτην εδω τι λες απο θεμα bass/delay management ?

http://www.m-audio.com/products/en_us/Revolution71-main.html

Μπα παρομοια ειναι ασε που δεν εχει θυληκα ρσα και με τα μινι τζακ πιστευω θα εχεις πολλη θορυβο.

Αληθεια ομως, απ την στιγμη που το output ειναι αναλογικο και μονο ετσι μπορουν να παιχτουν τα καινουργια φορματ πως μπορει να υποστει καθυστερηση το σημα?

Αληθεια ομως, απ την στιγμη που το output ειναι αναλογικο και μονο ετσι μπορουν να παιχτουν τα καινουργια φορματ πως μπορει να υποστει καθυστερηση το σημα?

Μα φυσικά πριν γίνει αναλογικό! -bye-

Παιδιά μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω το yamaha YSP-800 και σκέφτομαι να συνδέσω με την εν λόγω καρτούλα με optical. Τι λέτε?

Η σύνδεση μια χαρά θα γίνει. Απλά, η χρήση κανονικής κάρτας ήχου δεν θα σου προσφέρει τίποτα περισσότερο από την on-board που πιθανότατα έχει το motherboard σου.

Η σύνδεση μια χαρά θα γίνει. Απλά, η χρήση κανονικής κάρτας ήχου δεν θα σου προσφέρει τίποτα περισσότερο από την on-board που πιθανότατα έχει το motherboard σου.

Να υποθέσω ότι δεν εκμεταλευόμαστε πλήρως τις δυνατότητες του yamaha?

Να υποθέσω ότι δεν εκμεταλευόμαστε πλήρως τις δυνατότητες του yamaha?

Στην οπτική σύνδεση ο ΥΑΜΑΗΑ κάνει όλη τη αποκωδικοποίηση. Στην αναλογική σύνδεση την κάνει η κάρτα.

Είμαι σε φάση αγοράς και σκευτόμουν και εγώ για την meridian ξέρουμε κανέναν που να την έχει να μας πει γνώμες? με βάλατε σε σκέψεις τώρα για την prodigy!

Δεν βλέπω να είναι archives αυτά! Μια χαρά καινούργια προϊόντα τα βλέπω..

Υποψιάζομαι ότι ο webmaster της Audiotrak απλά "τα πήρε" για να βάλει αυτό το λίνκ (προς γνωστό Γερμανικό e-shop) στη θέση του Archives.

H 7.1 HiFi πρέπει να είναι καινούργια κάρτα. Σίγουρα πιο καινούργια από τις 7.1 και 7.1 LT. Απλά η εταιρεία είναι λίγο χάλια από support.

Σύντομα θα της κάνω και μερικές μετρησούλες για να δούμε τι ψάρια πιάνει σε σχέση με την 7.1..

Δημητρη περιεργα πραγματα....στη σελιδα που εδωσε ο Τακης ειναι στα κανονικα προιοντα....σε αυτη που εδωσα εγω δεν υπαρχει....

ποια ειναι η πραγματικη εταιρεια ρε σεις ?

:flipout: :flipout: