Σοβαρά ???ΥΓ: Λογικο ειναι να την προτεινουν στον Ηχο αφου το αρθρο το εγραψα εγω παρεα με τον Ηλια τον Λαμπο!
Κοίτα να δεις λοιπόν που μιλάμε με τους ίδιους τους συντάκτες !

Πρώτη φορά αγόρασα το Ήχος και Εικόνα, παρότι το είχα ξαναδιαβάσει 2-3 φορές στο παρελθόν από φίλους, και πραγματικά ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!
Μακράν το καλύτερο περιοδικό απο πλευράς άρθρων, ύλης,σύνταξης,παρουσιάσεων και και και και .......!!!!!!!!! (τι να προτωπεί κανείς ???) με μία λέξη ΑΨΟΓΟ!!!
Βασικά, το άρθρο με το HTPC καθώς και το συγκριτικό των LCD τηλεοράσεων ήταν οι δύο λόγοι που αγόρασα το τεύχος, αλλά μου άρεσε πολύ και ΟΛΗ η υπόλοιπη ύλη....

Από δω και στο εξής θα αγοράζω κάθε μήνα το περιοδικό και θα κάνω συλλογη από τεύχη, όπως ο φίλος στην Χαλκίδα στο δισέλιδο του τεύχους, που τα έχει μαζέψει όλα κάτω από το γυάλινο τραπεζάκι !!!

Μου το εξηγείς λίγο καλύτερα αυτό σε παρακαλώ ??? Μιας και άσχετος με ΗΤPC προς το παρόν, θα με δυσκολέψει πολύ η συγκεκριμένη κάρτα ???Απο την καρτα ειμαι πολυ ικανοποιημενος so far, αλλα εχει ενα μειονεκτημα: Ο driver δεν επιτρεπει bass & delay management και αναγκαζομαι να ακολουθησω περιπλοκες λυσεις για κατι που θα επρεπε να κανεις με ενα κλικ.
Last edited: