Audiotrak prodigy cube - αλλαγή OPAMP

gr0001

New member
3 December 2008
51
ΑΘΗΝΑ - ΚΑΡΕΑΣ
Πρόσφατα παρέλαβα και το δικό μου cube. Πραγματικά δε περίμενα τέτοια αλλαγή στο ηχοσύστημα μου. Παλαιότερα άκουγα είτε από μια SB Audigy2 ZS από την αναλογική έξοδο είτε από την Onboard μέσω ψηφιακής σύνδεσης με τον ενισχυτή (οπότε η D/A μετατροπή γινόταν εκεί) και πάντα ήταν σα να μου έλειπε κάτι. Η αλλαγή με το cube είναι τέτοια που με προκαλεί να ακούσω μουσική. Φοβερό μηχανάκι…

Έχω ωστόσο μια απορία. Η αλλαγή του OPAMP, αλλάζει το χαρακτήρα του ήχου μόνο στα ακουστικά ή και στο line out??

Για να βάλω το OPA627 πρέπει να αγοράσω αυτό (dual-to-mono)?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220231154166&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις

Φίλε σορυ για το spam άλλα ποσες μέρες έκανε να σου ερθει;;
Συγκεκριμένα απο τότε που έφτασε Ελλάδα σε πόσες μέρες την πήρες;;
Η δικιά μου είναι Ελλάδα απο την περασμένη Πέμπτη αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει στο ταχυδρομείο... είχες κανένα θέμα εκτελωνισμού;;

Ευχαριστώ!!

Εγώ είχα άλλα θέματα...
Ο πρώτος πωλητής δεν είχε στοκ και μου είπε να ακυρώσουμε την παραγγελία όπως και συμφώνησα. Μετά απο 2 μέρες μου λέει στην έστειλα (βεβαια εγώ είχα ήδη παραγγείλει από αλλού...) αλλά το tracking number δεν ίσχυε. Αφού λοιπόν ανοίγω dispute στο paypal τελικά μου την έστειλε μετά από 20 μέρες.
Ο 2ος πωλητής, την έστειλε σε 5 μέρες, αλλά έστειλε λάθος κάρτα... Μου ξανάστειλε λοιπόν τη σωστή η οποία ήρθε μετά από περίπου 1 εβδομάδα...
Τώρα λοιπόν είμαι με 2 cubes και με το ένα σκέφτομαι να πειραματιστώ με τα opamps...

Με τελωνείο κανένα απολύτως πρόβλημα

Τώρα λοιπόν είμαι με 2 cubes και με το ένα σκέφτομαι να πειραματιστώ με τα opamps...

Η να μας την πουλησεις σε μας, που δεν εχουμε και μεγαλη σχεση με τις αγορες απο το Internet-bye-:flipout:

Πρόσφατα παρέλαβα και το δικό μου cube. Πραγματικά δε περίμενα τέτοια αλλαγή στο ηχοσύστημα μου. Παλαιότερα άκουγα είτε από μια SB Audigy2 ZS από την αναλογική έξοδο είτε από την Onboard μέσω ψηφιακής σύνδεσης με τον ενισχυτή (οπότε η D/A μετατροπή γινόταν εκεί) και πάντα ήταν σα να μου έλειπε κάτι. Η αλλαγή με το cube είναι τέτοια που με προκαλεί να ακούσω μουσική. Φοβερό μηχανάκι…

Έχω ωστόσο μια απορία. Η αλλαγή του OPAMP, αλλάζει το χαρακτήρα του ήχου μόνο στα ακουστικά ή και στο line out??

Για να βάλω το OPA627 πρέπει να αγοράσω αυτό (dual-to-mono)?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220231154166&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις

πρόσεξε
αυτό που δείχνεις είναι βάση που παίρνει επάνω 2 όπα 627.
Δεν περιλαμβάνονται αυτά, από όσο βλέπω.

Δες αλλού...

πάντως εγώ έβαλα ένα 5532, που θεωρητικά είναι "χειρότερο" από το 2134 που φοράει και το άκουσμα ήταν διαφορετικό.
Αλλά δεν έψαξα πολύ γιά να δω πόσο καλύτερο ή χειρότερο...

Ο 5532 είναι σίγουρα πολύ χειρότερος από τον 2134 ο οποίος είναι λίγο χειρότερος από τους δυο 627. η πλακέτα κάνει αλλά θες και δυο 627 αν δεν περιλαμβάνονται. Ψάξε κάπου που να τα δίνουν κομπλε για να μην ψάχνεσαι. Πάντως αν θες δυο για να δοκιμάσεις θα σου δώσω εγώ. Έχω αρκετούς. Μου τους στρώνεις κιόλας…….

και πως γίνεται το με τίποτα???

επίσης αν γνωρίζετε μπορείτε να μου πείτε και για αυτό?
"Η αλλαγή του OPAMP, αλλάζει το χαρακτήρα του ήχου μόνο στα ακουστικά ή και στο line out??"