Audiovector C1mkI

18 June 2006
984
Ξάνθη
Πωλείται εκ μέρους φίλου το εν λόγω ηχείο βάσης,γνωστό και κλασσικό Audiovector C1mkI,χρώματος cherry,σε άριστη κατάσταση.Λειτούργησε μόνο ως surround σε πολυκάναλο σύστημα,στο κουτί του εδώ και κάποιο καιρό λόγω "κατάργησης" του 5.1.Πληροφορίες στο 6944568094 (Στέργιος) ή αφήστε μύνημα εδώ για pm από τον ίδιο.

Κρίμα που είσαι τόσο μακρυά και δεν μπορούμε να τα ακούσουμε. Από τα C2 Mk2 που είχα ήμουν αρκετά ικανοποιημένος. Πάντως από βδομάδα θα μπορώ να ανέβω Θεσ/νίκη και να είμαι σε "απόσταση συνενόησης" όπως είπαμε και από το τηλ.

Η τιμή στα 250Ε για ένα από τα πιο πετυχημένα προσιτά μικρά ηχεία των τελευταίων χρόνων,σε άψογη κατάσταση όπως τόνισε και ο φίλτατος Τσαμπάζης που ανοιξέ την αγγελία.Όσο για το Νίκο που μιλήσαμε στο τηλ,θα τα ξαναπούμε..

Έλαβα το p.m. που μου έστειλες και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ προγραμμάτισα να είμαι Θεσ/νίκη στο τέλος της εβδομάδας και ίσως μπορέσουμε να τα πούμε και από κοντά, (άν τα ηχεία είναι ακόμα διαθέσιμα).Καλή διάθεση να υπάρχει και θα βρεθεί άκρη!