Μπορείς να φτιάξεις τα Metadata με το yate που δεν είναι ακριβό, και να παίζεις τα αρχεία με το audirvana.
Μπορείς να φτιάξεις τα Metadata με το yate που δεν είναι ακριβό, και να παίζεις τα αρχεία με το audirvana.
Επίσης το MUSIChi είναι μόνο για pc
Βγήκε και η .14 έκδοση. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από το Α+ ίσως γιατί δεν έχω πείρα από άλλα προγράμματα,εκτός JRiver που ηχητικά θεωρώ κακό στο Μακ/Σύστημά μου.
Επίσης με το θέμα "Βιβλιοθήκη" μη έχοντας άλλη,όπως είπα πριν,εμπειρία καλή μου μοιάζει του Α+.
Περιμένω τώρα την κανονική 2.3 του Α+ που όπως είπε ο Damien θα την εκδώσει τα Χριστούγεννα.
Χρόνια Πολλά σ'όλους σας.
Τα updates για αυτούς που έχουν πληρώσει το Audirvana, είναι free να υποθέσω???
Να κανονίσουμε συνάντηση να σου φέρω το pc μου να του ρίξεις μια ματιά
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ειναι μέχρι να βγεί η έκδοση 3, όπου εκεί θα πρέπει να τα σκάσεις ξανά (έτσι είχε γίνει από 1 σε 2)
Γιώργο ποιο JRiver έχεις;
Εγώ μετά από τα τελευταία updates δεν βρίσκω τόσο μεγάλες διαφορές κ μάλιστα ίσως σε κάποιες περιπτώσεις και να το προτιμώ..
Γενικά το Α+ είναι ή μάλλον ακούγεται πιο Audiophile αλλά ίσως κ πιο κλινικό σε κάποιες περιπτώσεις.. Σε σχέση με το mc21 πάντα
βγήκε η επίσημη 2.3.1
Ε ναι, στην 3. θα δώσουμε το κάτι τις μας...Και ακόμα free τη βλέπω..Ναι;;;
Νομίζω πως ναι, αλλά δεν μπορείς να το δοκιμάσεις;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ε ναι, στην 3. θα δώσουμε το κάτι τις μας...
Ναι εδώ και λίγο καιρό που είναι σε beta με αυτή παίζω...Μιχάλη την λεχεις δουλέψει καθόλου τη νέα έκδοση?
Ναι εδώ και λίγο καιρό που είναι σε beta με αυτή παίζω...
Ακουστικά νομίζω είναι πιο καλό από την 2.2.5
Νομίζω πως εσύ είσαι πολύ πιο απαιτητικός σε σχέση με το την διαχείριση βιβλιοθήκης από όσο καταλαβαίνω οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω
Το GUI είναι λίγο αλλιώτικο. Προσωπικά μου αρέσει.
Είναι σίγουρα πιο γρήγορο.
Στο CA κάποιοι λένε πως κάποιες beta παίζανε αλλιώς/καλύτερα.. Δεν έχω ασχοληθεί να το ψάξω.
Έχω κρατημένα κάποια dmg από τα beta.. Αν τα θες.. !!
Γιατί δεν το περνάς χωρίς να σβήσεις το 2.2.5 για να συγκρίνεις;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.