Audirvana Plus 2.0

Μπορείς να φτιάξεις τα Metadata με το yate που δεν είναι ακριβό, και να παίζεις τα αρχεία με το audirvana.

Επίσης το MUSIChi είναι μόνο για pc

Συμφωνώ σε όσα λέτε, αλλά δυστυχώς στα PC το πρόγραμμα αυτό δείχνει το δρόμο. Το δυστύχημα είναι οτι δεν σχεδιάζεται έκδοση για Mac λόγω των φραγμών που θέτει η Apple στον προγραμματισμό.

Anyway οποία βελτίωση καλώς να έρθει. Εγώ πλέον ακούω μόνο με Α+ stand alone και είμαι πολύ ικανοποιημένος ΑΛΛΑ το ψέγω εκεί που έχει αδυναμίες .

Βγήκε και η .14 έκδοση. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από το Α+ ίσως γιατί δεν έχω πείρα από άλλα προγράμματα,εκτός JRiver που ηχητικά θεωρώ κακό στο Μακ/Σύστημά μου.
Επίσης με το θέμα "Βιβλιοθήκη" μη έχοντας άλλη,όπως είπα πριν,εμπειρία καλή μου μοιάζει του Α+.
Περιμένω τώρα την κανονική 2.3 του Α+ που όπως είπε ο Damien θα την εκδώσει τα Χριστούγεννα.
Χρόνια Πολλά σ'όλους σας.

Τα updates για αυτούς που έχουν πληρώσει το Audirvana, είναι free να υποθέσω???

Re: Απάντηση: Audirvana Plus 2.0

Βγήκε και η .14 έκδοση. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από το Α+ ίσως γιατί δεν έχω πείρα από άλλα προγράμματα,εκτός JRiver που ηχητικά θεωρώ κακό στο Μακ/Σύστημά μου.
Επίσης με το θέμα "Βιβλιοθήκη" μη έχοντας άλλη,όπως είπα πριν,εμπειρία καλή μου μοιάζει του Α+.
Περιμένω τώρα την κανονική 2.3 του Α+ που όπως είπε ο Damien θα την εκδώσει τα Χριστούγεννα.
Χρόνια Πολλά σ'όλους σας.

Να κανονίσουμε συνάντηση να σου φέρω το pc μου να του ρίξεις μια ματιά

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα updates για αυτούς που έχουν πληρώσει το Audirvana, είναι free να υποθέσω???

Ειναι μέχρι να βγεί η έκδοση 3, όπου εκεί θα πρέπει να τα σκάσεις ξανά (έτσι είχε γίνει από 1 σε 2)

Γιώργο ποιο JRiver έχεις;

Εγώ μετά από τα τελευταία updates δεν βρίσκω τόσο μεγάλες διαφορές κ μάλιστα ίσως σε κάποιες περιπτώσεις και να το προτιμώ..
Γενικά το Α+ είναι ή μάλλον ακούγεται πιο Audiophile αλλά ίσως κ πιο κλινικό σε κάποιες περιπτώσεις.. Σε σχέση με το mc21 πάντα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Audirvana Plus 2.0

Να κανονίσουμε συνάντηση να σου φέρω το pc μου να του ρίξεις μια ματιά

Ειναι μέχρι να βγεί η έκδοση 3, όπου εκεί θα πρέπει να τα σκάσεις ξανά (έτσι είχε γίνει από 1 σε 2)

Ευχαρίστως όποτε μου πεις.

Γιώργο ποιο JRiver έχεις;

Εγώ μετά από τα τελευταία updates δεν βρίσκω τόσο μεγάλες διαφορές κ μάλιστα ίσως σε κάποιες περιπτώσεις και να το προτιμώ..
Γενικά το Α+ είναι ή μάλλον ακούγεται πιο Audiophile αλλά ίσως κ πιο κλινικό σε κάποιες περιπτώσεις.. Σε σχέση με το mc21 πάντα

Μιχάλη δεν θυμάμαι ποια ακριβώς. Πριν από ~2 μήνες το βάλαμε να παίξει με τον Μανόλη (Μorfea) για να συγκρίνουμε το δικό μου και το δικό του Soekris.
Ο Μανόλης πήγαινε από το ένα ηχείο στο άλλο ανήσυχος για το τι συμβαίνει. Τα μπάσα σχεδόν ανύπαρκτα. Γυρίσαμε στο Α+ και όλα καλά.
Δεν το έψαξα περαιτέρω.Ίσως κάποια λάθος ρύθμιση;; Δεν ξέρω,ίσως. Με το Α+ μια χαρά είμαι και δεν το πολυψάχνω.
Να κανονίσουμε να βρεθούμε κάνα απόγευμα.

Ναι ομολογουμένως ίσως έχει λίγο πιο λίγο μπάσο σε ποσότητα αλλά σε καμία περίπτωση ανύπαρκτο.. Ίσως να έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση!
Επίσης σίγουρα οι διαφορές σίγουρα είναι πιο μεγάλες στο full range συστημά σου!!!
Όπως και να έχει ο Α+ είναι από τους πιο καλούς players ΙΜΟ. Και συνεχώς εξελίσεται! Αξίζουν πολλά μπράβο στον δημιουργό του πόσο μάλλον αν σκεφτείς πως έιναι one man job!!

Ναι θα χαρώ πολύ να βρεθούμε... είμαι και πολύ περίεργος να το ακούσω αυτό το Σοεκρις :) !!!
Τώρα στις διακοπές μου είναι πιο εύκολο!

Ακουστικά νομίζω είναι πιο καλό από την 2.2.5
Νομίζω πως εσύ είσαι πολύ πιο απαιτητικός σε σχέση με το την διαχείριση βιβλιοθήκης από όσο καταλαβαίνω οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω
Το GUI είναι λίγο αλλιώτικο. Προσωπικά μου αρέσει.
Είναι σίγουρα πιο γρήγορο.
Στο CA κάποιοι λένε πως κάποιες beta παίζανε αλλιώς/καλύτερα.. Δεν έχω ασχοληθεί να το ψάξω.
Έχω κρατημένα κάποια dmg από τα beta.. Αν τα θες.. !!
Γιατί δεν το περνάς χωρίς να σβήσεις το 2.2.5 για να συγκρίνεις;;

Στο SQ εγώ άκουασα μεγάλη διαφορά. Το νέο UI μιά χαρά μου φάνηκε είναι λιγάκι πιό γρήγορο όντως αλλα τίποτα τρελλο σε σχέση με πρίν κοινώς δεν είναι για απαιτητικούς. Πάντως παίζει και λειτουργεί εξαιρετικά πλέον, στο ηχητικό κομμάτι ειδικά με ξάφνιασε ευχάριστα κάτι που δέν το περίμενα να πώ την αμαρτία μου. Μου φάνηκε πολύ μεγάλη η διαφορά με το προηγούμενο. Σημειώστε δεν ασχολήθηκα καθόλου με τις beta αλλα το χρησιμοποιώ αποκλειστικά στα μάκ μου και μου άρεσε τόσο πολύ το 2.3.1. που δεν θα γύριζα με τίποτα πίσω, ισως η μεγαλύτερη βελτίωση απο το 1.5 και σίγουρα μια τεράστια ανακούφιση απο τον αηδιαστικά αναλυτικό ήχο των πρώτων εκδόσεων του 2..

Ακουστικά νομίζω είναι πιο καλό από την 2.2.5
Νομίζω πως εσύ είσαι πολύ πιο απαιτητικός σε σχέση με το την διαχείριση βιβλιοθήκης από όσο καταλαβαίνω οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω
Το GUI είναι λίγο αλλιώτικο. Προσωπικά μου αρέσει.
Είναι σίγουρα πιο γρήγορο.
Στο CA κάποιοι λένε πως κάποιες beta παίζανε αλλιώς/καλύτερα.. Δεν έχω ασχοληθεί να το ψάξω.
Έχω κρατημένα κάποια dmg από τα beta.. Αν τα θες.. !!
Γιατί δεν το περνάς χωρίς να σβήσεις το 2.2.5 για να συγκρίνεις;;

Δεν θέλω να τα μπλέξω γιατί μια να γίνει η στραβή , μετά θέλω δυο μέρες να στηθεί ξανά η βιβλιοθήκη.

Το ακουστικό μέρος σε εμπιστεύομαι γιατί έχεις μεγαλύτερη σχέση με την μουσική απο εμένα και είσαι αυστηρότερος κριτής.

Όσον αφορά την μουσική βιβλιοθήκη, θα σου δείξω την Δευτέρα που μας έρχεται ;)

Μόλις επιστρέψω Αθήνα θα το ψάξω περισσότερο αλλά θα περιμένω λίγο καιρό μέχρι να την εγκαταστήσω....