Audirvana Plus 2.0

Αρκετά, θέλει δουλειά ακόμα αλλα τουλάχιστον είναι πλέον χρηστικό, σχεδόν 50% πιό γρήγορο και το κυριότατο το πιό καλόηχο A+ που έχω ακούσει ποτέ, πραγματική απόλαυση!..

Περνάει δλδ όλα τα tracks & albums απο ενα folder ή "ξεχνάει" ακόμα πολλά απο αυτά όταν κάνει scan?

κατεβασα δοκιμαστικη εκδοση του 2.0.4, ακουγοντας το μεσω ακουστικων θα ελεγα οτι ειναι πιο "κλινικός" ο ηχος απο το 1.5.2 και εν τέλει πιο κουραστικος. Αυτα ως πρωτη εντυπωση. Το νέο UI εχει ακόμη πολυ δρομο για να χαρακτηριστεί λειτουργικό, οπότε με βλέπω να μένω με την παλιά

Διαφορές δεν άκουσα με το ήδη πολύ καλό προηγούμενο αλλα όντως διορθώθηκαν κάποια θεματάκια βελτιώθηκε στην ανταποκριση και το dark theme μου αρέσει πολύ!..

Ναι καλό είναι αλλά νομίζω πως θα έπρεπε να "σκοτεινιάζει" όλο το πρόγραμμα και όχι μόνο την περιοχή των άλμπουμ...
Γενικώς το αισθητικό κομμάτι της εφαρμογής θέλει μια σχετική δουλίτσα σε βάθος χρόνου...
Αυτό που θα πρέπει να είναι απο τις πρώτες προτεραιότητες του Ντάμιεν είναι ένα remote για να μπορεί πλέον να ελεγχθεί από mobile devices...δυστυχώς δεν έχει σαν πρώτο μέλημα να το κάνει για android (που εγώ χρησιμοποιώ) αλλά αν δεν κάνει την αρχή με τα άει-παντ/φον δεν έχουμε και πολλές ελπίδες να ασχοληθεί και με εμάς τους googlάκιδες