Audirvana Plus 2.0

Μιχάλη δεν είμαι σε διάθεση κριτικών ακροάσεων αυτή τη εποχή,το κατέβασα,εγκατέστησα,άκουσα λίγο και δεν μου φάνηκε κάτι να αλλάζει από πλευράς ηχητικού αποτελέσματος. Στο CA αναφέρουν βελτίωση στα περί αρχείων,δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτά, προς το παρόν.

Μιχάλη δεν είμαι σε διάθεση κριτικών ακροάσεων αυτή τη εποχή,το κατέβασα,εγκατέστησα,άκουσα λίγο και δεν μου φάνηκε κάτι να αλλάζει από πλευράς ηχητικού αποτελέσματος. Στο CA αναφέρουν βελτίωση στα περί αρχείων,δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτά, προς το παρόν.

+1 To μόνο σίγουρο είναι οτι η έκδοση 1.5.6 αν και εξαιρετική ακούγεται "μουγκή" μπροστά στο 2 σε μια πρόχειρη σύγκριση που έκανα.

Οσο και αν προσπαθώ, πάντα το Amarra ακούγεται καλύτερα, παρότι το audirvana ειναι πιό φιλικό στη χρήση (με itunes βέβαια)

Για το νέο feature της διαχείρισης δισκοθήκης δεν έχω να πω τα καλύτερα, έκανα upload ένα μικρό μέρος της δισκοθήκης και πανικοβλήθηκα....

Οσο και αν προσπαθώ, πάντα το Amarra ακούγεται καλύτερα, παρότι το audirvana ειναι πιό φιλικό στη χρήση (με itunes βέβαια)

Για το νέο feature της διαχείρισης δισκοθήκης δεν έχω να πω τα καλύτερα, έκανα upload ένα μικρό μέρος της δισκοθήκης και πανικοβλήθηκα....

Γιατί με itunes και "βεβαια" Ανδρεα ?

Γιατί με itunes και "βεβαια" Ανδρεα ?

Το itunes το αναφερερω Ντινο, απο πλευρας διαχειρισης δισκοθηκης, κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ πληρες και βολικο στη διαχειριση μεγαλων δισκοθηκων.

Παντως η λειτουργια διαχειρισης δισκοθηκης του audirvana ηταν λιγο τραγικη, τουλαχιστον στην αρχη που τη δοκιμασα, δεν ξερω αν στις επομενες version τη βελτιωσε ο Damien

ok κατάλαβα :a0210:

Έχω κάτι έτοιμες που μου είχες δώσει, θα τις βάλω να δω και εγώ

Οι πρωτες εκδοσεις ηταν επιεικως απαραδεκτες. Πλεον αν και με αρκετες ελειψεις ειναι τουλαχιστον λειτουργικοτατο και γρηγορο.

Οι πρωτες εκδοσεις ηταν επιεικως απαραδεκτες. Πλεον αν και με αρκετες ελειψεις ειναι τουλαχιστον λειτουργικοτατο και γρηγορο.
Συμφωνώ....

Βέβαια από χθες δοκιμάζω και το beta jriver 20.4.6 και μου αρέσει πολύ.. Δεν θα το αγοράσω βέβαια.. Αλλά θα ήθελα να το είχα!!

Απάντηση: Re: Audirvana Plus 2.0

Συμφωνώ....

Βέβαια από χθες δοκιμάζω και το beta jriver 20.4.6 και μου αρέσει πολύ.. Δεν θα το αγοράσω βέβαια.. Αλλά θα ήθελα να το είχα!!

Δεν υπάρχει σύγκριση σε ευκολίες, αν και πλέον είμαι συνηθισμένος στο jriver και δεν έχω ανακαλύψει όλα τα κόλπα στο plus.
Όταν θα βρω λίγο χρόνο θα το ψάξω περισσότερο και θα επανέλθω.

Σαν ήχος είναι πολύ βελτιωμένο, σε σχέση με το 1, συνεχίζοντας να είναι ευχάριστο. Και εδώ όμως θέλει παραπάνω δοκιμές. Απλά την πρώτη εντύπωση μεταφέρω.

Re: Απάντηση: Re: Audirvana Plus 2.0

Δεν υπάρχει σύγκριση σε ευκολίες, αν και πλέον είμαι συνηθισμένος στο jriver και δεν έχω ανακαλύψει όλα τα κόλπα στο plus.
Όταν θα βρω λίγο χρόνο θα το ψάξω περισσότερο και θα επανέλθω.

Σαν ήχος είναι πολύ βελτιωμένο, σε σχέση με το 1, συνεχίζοντας να είναι ευχάριστο. Και εδώ όμως θέλει παραπάνω δοκιμές. Απλά την πρώτη εντύπωση μεταφέρω.
Θα ήθελα να κουβεντιάσουμε αν και τι διάφορες ακούμε ανάμεσα στο jr20 και στο Α+ με direct mode off!

Προς ώρας ακούω με JR με DSD μετατροπή κ έχει πλάκα...

Re: Απάντηση: Re: Audirvana Plus 2.0

A+ 2.0.7 is out.
Διαφορές;;; Δεν έχω ιδέα!

Με τόσα updates μοιάζει σαν να "βιαστήκανε" στ' αλήθεια να το βγάλουν...
Εγώ προσωπικά παίζω με την τελευταία βερσιον, προ εμφάνισης της 2.0.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Audirvana Plus 2.0

Θα ήθελα να κουβεντιάσουμε αν και τι διάφορες ακούμε ανάμεσα στο jr20 και στο Α+ με direct mode off!

Προς ώρας ακούω με JR με DSD μετατροπή κ έχει πλάκα...

Μιχάλη αντί να κουβεντιάσουμε να το οργανώσουμε με μεζέ και μπυρόνι. Δίπλα είμαστε.
Πληροφοριακά και μόνο, σε μια (πολύ πρόχειρη) πρόσφατη ακρόαση τρεις άνθρωποι πολύ γρήγορα και άμεσα είπαμε ότι δεν υπάρχει σχέση μεταξύ των δύο...
To plus ήταν 2.02 βέβαια, αν έχει καποια σημασία, αλλα νομίζω ότι δεν θα πρέπει να έχει.

Οι απόψεις μας συνέκλιναν και στο ποιο είναι σαφέστατα καλύτερο, αλλά αν δεν κάνω πιο προσεχτική ακρόαση, δεν θα εκφέρω γνώμη.

(dsd προς το παρόν λόγω απουσίας του βουβαλιού μόνο με downsampling 192 στο mambo v2 και ζοριζόμαστε κατιτις με το μακι)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
Μετά την αναβάθμιση από 2.0.6 σε 2.0.7 , χάθηκε όλη η βιβλιοθήκη εκτός απο 2-3 δίσκους. Δεν ξέρω τι διάολο έγινε. Ξαναγύρισα στο παλιό καλό 1.5.10 που ευτυχώς είχα φυλάξει.

Με τόσα updates μοιάζει σαν να "βιαστήκανε" στ' αλήθεια να το βγάλουν...
Εγώ προσωπικά παίζω με την τελευταία βερσιον, προ εμφάνισης της 2.0.

Κι εγώ. Αν δεν το συμμαζέψει το πρόγραμμα ο Damien δεν το σκάω το 35άρικο. Beta tester δε γίνομαι. Προτιμώ να βάλω κανένα βινύλιο να γυρίζει.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
Μετά την αναβάθμιση από 2.0.6 σε 2.0.7 , χάθηκε όλη η βιβλιοθήκη εκτός απο 2-3 δίσκους. Δεν ξέρω τι διάολο έγινε. Ξαναγύρισα στο παλιό καλό 1.5.10 που ευτυχώς είχα φυλάξει.
Σε εμένα όλα κανονικά!!!

Γιώργο όταν λες χάθηκε δεν πιστεύω να εννοείς πως έσβησε αρχεία...

Στο 2.0.6 μου έκανε και κουφά αλλά την πέρασα ξανά από την αρχή κ οκ!!
Δεν είναι κ τόσο δύσκολο...

Σε εμένα όλα κανονικά!!!
Δεν είναι κ τόσο δύσκολο...

Μιχάλη... έχεις "ψαχτεί" αν περνάει όλα σου τα αρχεία σωστά???

Μου κάνει εντύπωση που σου περνάει την library ολόσωστα.
Ενώ δεν δείχνει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, εμένα είτε δεν μου φέρνει ολόκληρα album είτε tracks από album.

Ομολογώ όμως, πως δεν έχω προσπαθήσει να φτιάξω library από το 2.0.3 και μετά.
Μήπως το διορθώσανε???