Audyssey Dolby Atmos Setup - Video για πολυκάναλο setup 7.2.4 / 11.1

emperor

Senior Member
2 February 2008
685
Main Listening Position NYC
Εφτιαξα το παρακάτω απλό βιντεάκι για να εξηγήσω πως γίνεται το setup στο audyssey αλλά και το setup σε πολυκάναλο. Κάθε σχόλιο φυσικα ή ερώτηση ευπρόσδεκτα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μια χαρά guide για τους νεοεισελθόντες στον χώρο της Denon/Marantz/Onkyo :)
Το γουστάρεις το πράγμα και φαίνεται ;)

ωραίο το βιντεάκι και ακόμα καλύτερο το σύστημα και ο χώρος. Στο βίντεο φαίνεται πιο καθαρά το μεγαλείο :)

Μου αρέσει που σε κάποια φάση αναφέρεις "και τώρα ακούμε το σαμπάκι" και γυρίζεις την κάμερα στο κτήνος χεχεχε!

ωραίο το βιντεάκι και ακόμα καλύτερο το σύστημα και ο χώρος. Στο βίντεο φαίνεται πιο καθαρά το μεγαλείο :)

Μου αρέσει που σε κάποια φάση αναφέρεις "και τώρα ακούμε το σαμπάκι" και γυρίζεις την κάμερα στο κτήνος χεχεχε!

Είναι αισθητά όμως μικρότερο από αυτό που είχα πριν οπότε έπεσε στην κατηγορία 'σαμπάκι' . Είναι ακριβώς το μισό από το Tannoy 15.

Παλιέ συμμαθητή συγχαρητήρια, ο χώρος αν και σαλόνι είναι ονειρικός, το σύστημα τι να πω, θεϊκό, θα θελα να δω κάποια στιγμή και τα αποτελέσματα που σου έβγαλε και να μας πεις αν έμεινες ευχαριστημένος ή αν κάτι χρειάστηκε να επέμβεις να το φέρεις εκεί που θες.

Κωστή καλό ειναι . Θεικο δεν θα το έλεγα. Έχει κάποιες ηχητικές διάφορες λόγω ενισχυτικών και ηχείων με το δικό σου αλλά όχι και χάος.

Ευελπιστώ αν συνεχίσουν τα οικονομικά να ειναι καλά να βελτιώσω κάποια κομμάτια του. Ψαχνω αρκετό καιρό hi end ενισχυτή, βρήκα ένα meridian 331 αλλά δεν μου άρεσε, τεστάρω διαφορά αυτή την περίοδο. Το Dolby atmos ειναι εκπληκτικό, αν το ακούσεις δεν γυρνάς πίσω με τίποτε. Μουσική που κυρίως με ενδιαφέρει θα έλεγα οτι είμαι 7,5 στα 10. Δυστυχώς εχω ακούσει πολύ ακριβά συστήματά και προσπαθώ με ποιο οικονομικές λύσεις και πάντα σε μεταχειρισμένα να τα πλησιάζω όσο γίνετε. Εμένα το home theater αποτελεί μαζί με το gaming τα δυο μοναδικά hobby, όποτε οι βελτιώσεις δεν σταματάνε και ποτέ.