Aune mini APE player

δεν λεω εχει και τα καλα του το nas πχ ενα αλλο οτι δεν χάνεις ποτέ τα δεδομένα σου χαραμίζοντας ενα μικρο χώρο στη μνήμη σου. σε αυτό που λες για την υπολογιστική ισχύ εχεις δίκιο αλλα θα ηθελα να το ακούσω και στην πράξη. δεν ξερω δηλαδή εαν μπορεί να κανει διαφορά ή ενα λιγο ποιο προσεγμένο σοφτγουερ μπορει να κανει πολυ περισσότερα.
και επειδη οι διαφορές που εχω ακούσει κατα καιρούς μεταξύ προγραμμάτων και μονο ειναι μεγάλες λεω οτι ολα αυτα θα έπρεπε να τα αξιολογήσουμε.
παντως τα 3ΤΒ ειναι ποοοοοοοολλλλλλλλλυ λιγα.

To Aune είναι στην διάθεση του φόρουμ για τεστ, όπως κάναμε με τα DAC.

Η άποψη μου πάντως είναι ότι διαπρέπει όταν παίζει από SD.

Προσωπικά δεν μου δημιουργεί πρόβλημα να γράφω το πρόγραμμα που θέλω να ακούσω κάθε φορά, και ο σκληρός να είναι για χρήση της "στιγμής".

Για NAS δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη...

Πάντως θεωρώ ότι η ηχητική του ποιότητα είναι πολύ καλή και εφάμιλλη με την sub 1000euro κατηγορία DAC, είμαι πεπεισμένος...το ξέρω είναι μεγάλη κουβέντα...αλλά...

Ευκολίες δεν έχει... (αυτό δεν σημαίνει ότι έχει δύσκολο χειρισμό, είναι εφάμιλλος με ενός απλού cd player)

ΥΓ. Ζητώ δημόσια συγνώμη για την λογομαχία μου με τον Musicalicious,... δεν θα επαναληφθεί... ακόμα και αν ξαναπροκαλέσει...