Aune S 16

Athanasie να στο στειλω για στρωσιμο;

Ηρθε, και σε δυο ωρες παω να το παρω!

and mine, morning morning.
Στο κουτί κάθεται το καλό μου, παρέλαβα στη δουλειά, και δεν το άνοιξα να αναπνεύσει.

+++
Πανόραμα δεν χρειάζεται να το ακούς όσο στρώνει, σήμα στέλνει έτσι κι αλλιώς.

αντε ρε καλοριζικο!!
Βουρ για στρωσιμο τωρα,για να παρει σειρα να παιξει και σε κανα σοβαρο συστημα...

:earmuffs:

θέλει χρέπια το αούνι, στα σοβαρά συστήματα δεν λαλάει :music-smiley-005:

Μόλις το στρώσω σου ρχομαι,
έχεις να κουνήσεις και μηχανάκια, ηχεία, έπιπλα... να βάλουμε κανα χεράκι. :Banane0:

θέλει χρέπια το αούνι, στα σοβαρά συστήματα δεν λαλάει :music-smiley-005:

Μόλις το στρώσω σου ρχομαι,
έχεις να κουνήσεις και μηχανάκια, ηχεία, έπιπλα... να βάλουμε κανα χεράκι. :Banane0:

κανενα αγχος,θα φερεις και τον γνωστο βοηθο μαζι σου και θα σας καθοδηγησω μια χαρα.

ασε ρε τα aune και προχώρα με το βούβαλο. σήριαλ έχουν γίνει τα κομβία ούτε του μέγα ναπολέοντα να ήταν. Αντε παλικάρι μου και είχα κάτι συρριστικά σε queensryche και χαλάστηκα. αντε αντε τελείωνε :twoguns:

δεκτές οι βοήθειες σε μετακομίσεις αλλά

οι ακροάσεις μετά θα γίνουν με δικό μου tracklist :devil-smiley-029:

Απάντηση: Re: Aune S 16

Νίκο περιμένω υλικό ...

εννοείτε! prive! :grandpa:

ασε ρε τα aune και προχώρα με το βούβαλο. σήριαλ έχουν γίνει τα κομβία ούτε του μέγα ναπολέοντα να ήταν. Αντε παλικάρι μου και είχα κάτι συρριστικά σε queensryche και χαλάστηκα. αντε αντε τελείωνε :twoguns:

Γι' αυτό ρε δεν έρχεσαι να πάρεις το χρέπι σου και το έχω τόσες μέρες φόρα παρτίδα στη τραπεζαρία και δεν μπορώ να ευχαριστηθώ φαγάκι? Το βουβάλι περιμένεις?
Αμ γελάστηκες... Κυριακή φεύγει για μπαλκόνι...

δε πα να φερεις και τον ιζολα,μεχρι κι αυτος θα κελαηδησει με το Aune!

Re: Απάντηση: Aune S 16

Athanasie να στο στειλω για στρωσιμο;

Ηρθε, και σε δυο ωρες παω να το παρω!

Στείλτο στείλτο!

Προς το παρόν δεν έχω προενισχυτή και ακούω από τον πολυκάναλο βέβαια, αλλά αν βάλω νερό στο κρασί μου ως προς τις balanced συνδέσεις μπορεί και να αποκτήσω εντός του Σ/Κ. Γενικά έχει πολλή πλάκα το σύστημα αυτή τη στιγμή... Πήρα και καινούργια surround καθώς με το καλό στο νέο σπίτι δε θα παίρνει για αισθητικές ατασταλίες. Τα system audio 505 τα οποία τα λυπήθηκα να τα πετάξω κατευθείαν surround και να μη στρώσουν ποτέ και τα έχω ακουμπισμένα πάνω στα pmc για να ακούω από αυτά για κανα δύο βδομάδες. Παρεμπιπτόντως πολύ σοβαρό ηχειάκι. Χαμηλά τίποτε καθώς πρόκειται για βενιαμήν αλλά στα υπόλοιπα σουπερ. Σε χαμηλές εντάσεις είναι λίγο λεπτόηχο αλλά όταν ανέβουν οι εντάσεις στήνει πολύ καλή σκηνή.

Νίκο πολύ βιαστικό καί αποφασισμένο σέ βλέπω
Τό βουβάλι στό μπαλκόνι τί θά κάνει ; θά σιτεύει;

Ε είδες τώρα?
έκανες το νήμα μπάχαλο... συνεχώς οφφτοπικ είσαι.
Δεν μιλάμε για το αούνι ρε φιλαράκι. Για ένα χρέπι ενισχυτή του λέμε. Μου τον φόρτωσε και εξαφανίστηκε.
Αλίμονο δλδ. Πως πήγε το μυαλό σου στο βουβάλι? Επειδή δεν παίζει καλά το δικό σου, δεν παίζουν όλα? Εμένα έχει γίνει σαν πικάπ λέμε. :Banane0:

Είχες δεν είχες,κοπάνησες και το βουβάλι σε πρώτο πλάνο!:flipout:

Καλώς τα δεχτήκατε ,περιμένουμε εντυπώσεις!

Aκομη δεν το δοκιμασα, εχω "υπηρεσια" με εναν 5χρονο εδω, με ταραξε στο ...ξυλο:grandpa:

Είχες δεν είχες,κοπάνησες και το βουβάλι σε πρώτο πλάνο!:flipout:

Καλώς τα δεχτήκατε ,περιμένουμε εντυπώσεις!

Ποιο βουβάλι? Το κουτί που θα βάλω το αούνι είναι.
Τι εντυπώσεις? Πάλι εντυπώσεις? Δώσαμε δώσαμε!

evam τώρα είμαστε κάτι σαν συμπεθέρια βρε?

ΥΓ Περιμένω το σχόλιο για το playist :music-smiley-005:

Φιλάκια στους αουνιτζήδες και βάλτε τα να κελαηδήσουν ... ελεύθερα όχι σε κλουβιά!

Αφού θέλεις σχόλιο για τη λίστα σου...καλή "μακαρονάδα" έφτιαξες! Τη γνωστή που βάζουμε οι περισσότεροι σπαγγέτι Νο 10...