Aune S 16

βρε παιδιά, σόρρυ αλλά
όταν κάτι κάνει τόσο ακατέβατα παντού και το δίνει ένας στα μισά βρωμάει το πράγμα.
Αλλο να το δίνουν όλοι τόσο και κάποιος 5-10% το πολύ κάτω.
Αλλο να είναι το μοντέλο σε απόσυρση, στοκ, refurbished κλπ.

βρε παιδιά, σόρρυ αλλά
όταν κάτι κάνει τόσο ακατέβατα παντού και το δίνει ένας στα μισά βρωμάει το πράγμα.
Αλλο να το δίνουν όλοι τόσο και κάποιος 5-10% το πολύ κάτω.
Αλλο να είναι το μοντέλο σε απόσυρση, στοκ, refurbished κλπ.

Eσύ πολύ καλά τα γράφεις, αλλα εδώ και καιρό κυκλοφορεί είνα παλισυνάχι άστα να πάνε, άσε που το γυρνάει και σε "ώτίτιδα"..

Εννοειται. Αυτη η παλιοιωση ευτυχως περναει αν και εποχιακα οπως ολες οι ιωσεις μεταλασσεται και ξαναεμφανιζεται. Για παραδειγμα οταν πρωτο μπηκα στο φορουμ πριν απο εννια χρονια ηταν παλι σε εξαρση με το ονομα "bluesky"..

Hypes υπηρχαν, υπαρχουν και παντα θα υπαρχουν εντος φορουμ, ανεξαρτητως θεματολογιας.

Το θεμα ειναι ποσο "ωριμοι" ειμαστε σαν συμμετεχοντες. Δεν φταινε τα φορουμ ουτε οι εκαστοτε ανθρωποι που υποστηριζουν ενα χ,ψ προιον που τους αρεσε.

Και για να μπω ον τοπικ, εμενα στο συστημα μου, μου αρεσε ο Κινεζος. Επαιξε πολυ καλα.
Παντα με τη λογικη οτι καπου θα συμβιβαστεις.
Αυτα που μου εδινε ηταν σημαντικοτερα απο τις αδυναμιες του.

Επαιξε δε, πολυ καλυτερα απο αλλα ακριβοτερα και πιο επωνυμα.

Απάντηση: Re: Aune S 16

Hypes υπηρχαν, υπαρχουν και παντα θα υπαρχουν εντος φορουμ, ανεξαρτητως θεματολογιας.

Το θεμα ειναι ποσο "ωριμοι" ειμαστε σαν συμμετεχοντες. Δεν φταινε τα φορουμ ουτε οι εκαστοτε ανθρωποι που υποστηριζουν ενα χ,ψ προιον που τους αρεσε.

Και για να μπω ον τοπικ, εμενα στο συστημα μου, μου αρεσε ο Κινεζος. Επαιξε πολυ καλα.

Επαιξε δε, πολυ καλυτερα απο αλλα ακριβοτερα και πιο επωνυμα.

Αντώνη μου, η μόνη επιθυμητή ωριμότητα που έχω διαπιστώσει και αναγνωρίσει σε άλλους, στη πορεία μου στο χόμπι, είναι να μην γίνεσαι φαν μπόι - δογματικός, να ψάχνεσαι και να ακούς όπως σου αρέσει.
Τα υπόλοιπα τα εντάσσω στο τομέα χαμηλής αυτοεκτίμησης και επίδειξης. Μαζί πάνε αυτά.

Το aune είναι vfm. Τιμιότατο. Aν σου κάνει τα κέφια στο εκάστωτε σύστημα είναι και λαχείο. Και κάνει εύκολα τα κέφια.

-bye-

@ panoramix: flame on; αχχααχαχχαχα...

Οτι αρεσει στον καθενα ειναι το καλυτερο .+-
Για μενα προσωπικα το χομπυ αυτο ειναι προσωπικο γουστο. Αν δεν μου αρεσει εμενα κατι, οπως και παιζει, σπιτι δεν μπαινει.

Για μενα προσωπικα το χομπυ αυτο ειναι προσωπικο γουστο. Αν δεν μου αρεσει εμενα κατι, οπως και παιζει, σπιτι δεν μπαινει.

Ohh yes...:a0210:
Με ξένα αυτιά προκοπή δεν γίνεται.

Aπλά ρε παιδιά για αυτές τις ρημάδες δεν έχω δεί και πολύ "μελάνι να χύνεται" Tα δηλητηριώδη σχόλια περι Μytek τα προσπερνώ. Απο εμένα σίγουρα δεν θα κουραστείτε καθόλου σχετικά με αυτό το θέμα εξάλου όπως σωστά γράφτηκε δεν μπορούν να αρέσουν όλα σε όλους. Πάντως εδώ όντως κάποιον λάκο έχει η φάβα και μην περιμένετε εγώ να σκάψω να τον βρώ. Ευτυχώς μου πέρασε νωρίς το συνάχι..

Last edited:
Oι συγκρίσεις εχουν το ενδιαφερον τους, πηγαίνοντας απο μνημης θα ελεγα οτι το Aune ειναι (για τα δικα μου αυτιά) κατι κλάσεις ανώτερο απο το Mytek. Oχι σε ολα αλλα στα περισσότερα που για εμενα εχουν σημασία (τονικότητα, συνοχή, ροη..).

Τωρα η τιμη που ειχε βγει στο ebay ηταν πάρα πολυ καλη, στο οριο του απίστευτου. Χαμηλότερη απο αυτη που παίρνει ο εδω αντιπρόσωπος, κατι που όπως και να το κάνουμε "βρωμάει". Μακαρι οι φιλοι να πάρουν προϊόν ή έστω τα λεφτα τους πίσω.

Περίεργο να το διαβάζω απο εσένα αυτό Παναγιώτη γιατι το Aune που άκουσα εγώ απλά δεν αντεχότανε. Μου θύμισε κάτι φτηνά Marranz cd players εικοσαετίας Μπαμπάσικο και ζεστό (τα μόνο καλά που μπορώ να του καταλογίσω) και θολό με απαράδεκτη σκηνή χωρίς ευδιάκριτα είδωλα ενώ μόλις το πρόγραμμα δυσκόλευε γινότανε κουραστικό και μου τσίριζε τα αυτιά (το χειρότερο απο όλα).

Δεν τα καταθέτω αυτά φυσικά ως τεκμήρια οτι είναι κακό. Άμα αρέσει σε άλους δικά τους τα συστήματα δική τους και η τσέπη, απλά τα καταθέτω ως τεκμήριο οτι προφανώς ο καθένας έχει την δική του αντίληψη για τα πράγματα, όπως εσύ την δική σου (που παρόλα αυτά μου κάνει εντύπωση επειδή ξέρω πώς ακούς και το σύστημά σου) και μου κάνει τεράστια εντύπωση τόσος ντόρος για κάτι που στα αυτιά μου προφανώς δεν δικαιολογεί την τιμή του.

Απο εκεί και πέρα να ξεκαθαρίσω οτι δεν ήρθα εγώ να διδάξω τον σωστό ήχο ή τις σωστές επιλογές ως νέο ευαγγέλιο και πως ότι γράφω αφορά καθαρά εμένα και κανέναν άλλο. Είμαι διατεθειμένος να δεχνώ να με πείτε και "κουφό" αλλα έχω το δικαίωμα στην γνώμη μου.

Συγνώμη άν έγινα λίγο party braker αλλα χωρίς να είχα αρχικά τηνπρόθεση η πορεία της συζήτησης με ανάγκασε να σας την σπάσω. Απλά μην μου δίνετε σημασία..-bye-

Είναι απολύτως αποδεκτό να μην αρέσει κάτι σε οποιονδήποτε.

Ο λόγος όμως της παρέμβασης, και μάλιστα με τόσες προσωπικές αναφορές, άσχετες ή αδιάφορες με το θέμα, ποιός είναι ακριβώς?

Εννοειται. Αυτη η παλιοιωση ευτυχως περναει αν και εποχιακα οπως ολες οι ιωσεις μεταλασσεται και ξαναεμφανιζεται. Για παραδειγμα οταν πρωτο μπηκα στο φορουμ πριν απο εννια χρονια ηταν παλι σε εξαρση με το ονομα "bluesky"..

Η υπόθεση Bluesky ήταν μιά χαρά ευκαιρία να δοκιμαστούν όλοι οι χρήστες σχετικά με τα ακούσματά τους με ένα σχεδόν μηδαμινό κόστος.
Όλοι με 30 ευρώ είχαμε μια κοινή αναφορά.
Και μάλιστα σε εποχές πού όλοι πετάγαμε 500άρικα.
Αντίθετα σήμερα τέτοια hype μπορούν να τινάξουν στον αέρα οικογενεική γαλήνη.

Κατά τα άλλα επειδή αναφέρθηκαν ονόματα, προσωπικά έχω απομυθοποιήσει αυτό που λέγεται hifi (ή end) εδώ και καιρό (το aune συμπεριλαμβάνεται δυστυχώς) ενώ αντίστοιχα μέρα με τη μέρα εδραιώνεται η εμπιστοσύνη μου στα επαγγελματικά μηχανήματα που μπορεί να σου προσφέρουν και στο δέκατο της τιμής του άλλου προϊόντα ανήκουστα ηχητικά (και ποιοτικά) που προσπερνώνται για διάφορους λόγους (που μπορεί να είναι ότι έχουν ενα midi in out που μαρτυράει την ταπεινή εργατική τους καταγωγή, κακομούτσουνο κουτί που μπορεί να αντέχει πτώση από ουρανοξύστη ή πλημμύρα στη Φλοριντα, ή μικροφωνικές υποδοχές στην πρόσοψη).

Totsipaki έχω τελείως αντίθετη γνώμη για το aune. Μονο στο ζεστό τεινω να συμφωνησω. Μήπως το ακουσες σε άγνωστο συστημα; για μένα το μεγαλυτερο ψεγάδι του είναι κάπου στα χαμηλά. Το μπαμπατσικο που λες.

Θολο δεν ειναι αλλα προερχόμενος απο το Μυτεκ που μεσαιοψηλα ειναι προβολικό/ μεταλλικό αυτη την εντύπωση ειναι ευκολο να καταλάβω πως την δημιούργησες. Η σκηνη του ειναι καλη σε εύρος και καλύτερη απο το Μυτεκ σε ύψος. Να τσιριξει δεν το καταφερα ποτε, δεν μπορω καν να φανταστώ πως το πέτυχες. Τωρα το να θεωρεις το Aune κουραστικό εσυ που εχεις το Μυτεκ (πεμπτουσία του κουραστικού και αφύσικου τονικά ντακ) ειναι στο οριο του αστείου.

Βεβαια ο καθένας οπως το ακούει, τι να πω.. Θολο και ταυτόχρονα τσιριχτο πάντως ειναι καπως δύσκολο

Η αφορμή νομίζω οτι ήταν προφανής το post του μέλους supersonic. Όποιος μπορεί και δεν βαριέται να διαβάσει θα μπορέσει να καταλάβει πως η ροή της κουβέντας με οδήγησε στο να πώ την άποψή μου κάπως στεγνά. Δεν περίμενα να προκαλέσω ρίγη χαράς και αγαλίασης αλλα νομίζω οτι σαν γνώμη έχει το δικαίωμα να εκφραστεί άσχετο με το άν η πλειοψηφία μπορεί να διαφοροποιείται. Καμία πρόθεση, κανένας συγκεκριμένος λόγος, μόνο η αλήθεια έστω μέσα απο την δική μου εμπειρία. Το ξαναλέω απλά μην μου δίνετε σημασία δεν θα σας την ξανασπάσω το υπόσχομαι.:grinning-smiley-043

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θολο δεν ειναι αλλα προερχόμενος απο το Μυτεκ που μεσαιοψηλα ειναι προβολικό/ μεταλλικό αυτη την εντύπωση ειναι ευκολο να καταλάβω πως την δημιούργησες. Η σκηνη του ειναι καλη σε εύρος και καλύτερη απο το Μυτεκ σε ύψος. Να τσιριξει δεν το καταφερα ποτε, δεν μπορω καν να φανταστώ πως το πέτυχες. Τωρα το να θεωρεις το Aune κουραστικό εσυ που εχεις το Μυτεκ (πεμπτουσία του κουραστικού και αφύσικου τονικά ντακ) ειναι στο οριο του αστείου.

Βεβαια ο καθένας οπως το ακούει, τι να πω.. Θολο και ταυτόχρονα τσιριχτο πάντως ειναι καπως δύσκολο

Μποεί να μου εξηγήσει κάποιος τί έχετε πάθει όλοι με αυτό το παλιο Mytek? Το δικό μου το πούλησα το παλιόπραμα...

Παναγιώτη πέρα απο την πλάκα δεν μπορώ να εκφραστώ άλλο για τις εντυπώσεις μου απο το ντάκ για το οποίο συζητάμε (όχι το Mytek δηλαδή) γιατί ξέρω οτι θα στενοχωρήσω πολύ κόσμο και τέλος πάντων θεν θεωρώ οτι η δική μου άποψη είναι άξια για κάτι τέτοιο. Νομίζω οτι επεξήγησα την θέση μου επαρκώς. Μπορείτε ελεύθερα να συνεχίσετε τις συγκρίσεις με όποιο άλλο προιόν της αγοράς θέλετε. Με το συγκεκριμένο που επιμένετε δεν μπορώ να σας βοηθήσω πιά διοτι το έχω πουλήσει απο τον Σεπτέμβρη. Καλή συνέχεια.-bye-

Last edited:

Η αφορμή νομίζω οτι ήταν προφανής το post του μέλους supersonic. Όποιος μπορεί και δεν βαριέται να διαβάσει θα μπορέσει να καταλάβει πως η ροή της κουβέντας με οδήγησε στο να πώ την άποψή μου κάπως στεγνά. Δεν περίμενα να προκαλέσω ρίγη χαράς και αγαλίασης αλλα νομίζω οτι σαν γνώμη έχει το δικαίωμα να εκφραστεί άσχετο με το άν η πλειοψηφία μπορεί να διαφοροποιείται. Καμία πρόθεση, κανένας συγκεκριμένος λόγος, μόνο η αλήθεια έστω μέσα απο την δική μου εμπειρία. Το ξαναλέω απλά μην μου δίνετε σημασία δεν θα σας την ξανασπάσω το υπόσχομαι.:grinning-smiley-043

Μα οι εντυπώσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Θετικές ή αρνητικές. Ή έτσι νομίζω τεσπα.

Αυτό που ρωτάω είναι τι σχέση έχουν οι ιώσεις και οι ωτίτιδες, όπως και τα υπόλοιπα προσωποκεντρικά περί "κούρασης", "πάρτυ", "σπασίματος" κτλ.
Έχεις την εντύπωση ότι βοηθάει νέα ή παλιότερα μέλη που ενδιαφέρονται για το κάθε aune, πως ακριβώς νοιώθει ο κάθενας μας για οτιδήποτε πλην του κάθε aune?
Mάλλον αφορμές για καυγά τα βλέπω (και επίσης μάλλον δεν τα βλέπω μόνος...)

Ο υπέρηχας στο μήνυμα που βρήκες την αφορμή, αναφέρθηκε στη διαφορά τιμής σε σχέση με τους υπόλοιπους πωλητές... όχι στην αξία του μηχανήματος.
οι ωτίτιδες είναι άλλου παπα ευαγγέλιο, και καλύτερα να μην το πιάσουμε τώρα. ;)