Aune S 16

Αφού το Linux δεν μπορεί να συνδεθεί (δικαιολογημένα) με κάποιο υψηλό αντίτιμο... :)

Τι υψηλότερο αντίτιμο από το να ξέρεις με όνομα τους τους μηχανικούς της dCS για παράδειγμα που έχουν γράψει κομμάτι κώδικα του MPD. Να βλέπεις τον κώδικα από τα χεράκια τους με της υπογραφές τους από κάτω.
Πάνε οι εποχές που υπήρχε στίγμα. Τα μεγάλα συστήματα ΙΒΜ υποστηρίζουν linux, οι υπερυπολογιστές εκεί έξω, η ίδια MS υποστηρίζει Linux και δίνει και certifications κ.ο.κ.
Δεν είμαστε στο ’90 , ο κόσμος έχει προχωρήσει. Όλες οι μεγάλες εταιρίες εκεί έξω βάζουν το χεράκι τους για να γίνει καλύτερο το οικοσύστημα της πληροφορικής που χρησιμοποιούμε όλοι καθημερινά.

Re: Απάντηση: Aune S 16

Μακάρι να είναι linux, από τα windows.
:)
Εσύ Τάσο από που το γνωρίζεις ;

Δια της άτοπου απαγωγής – και γιατί είναι ο κανόνας. Και απορώ που δεν υπάρχει και πουθενά GPL License, καθώς θα έπρεπε κάπου να υπάρχει και να τη διαβάζει ο χρήστης.
Μάλιστα υποθέτω και MPD
Και σε παλιότερη συζήτηση είχαμε πάνω κάτω καταλάβει και τι χρησιμοποιεί για ripping κάτω από Linux – τα κουκιά είναι λίγο πολύ μετρημένα.
Ενώ σαν κοινότητα κατόχων , θα έπρεπε να έχετε κάνει μια προσπάθεια να πάρετε ένα Image του λειτουργικού του και να το εξετάσετε, κατά την άποψή μου.
Προφανώς δε θα σε πείραζε να είναι Linux, για αυτό στα λέω.
Win σε ARM είναι μεγάλο fail έτσι κι αλλιώς.

Συγχωρέστε με για το off topic και χωρίς καμία πρόθεση να προκαλέσω κάποιο flame.
Επειδή τους τελευταίους μήνες πολύ γράφεται πως το forum είναι "τεχνικό" με όλα τα συνεπακόλουθα..
Παραδεχόμενος την δική μου παράλειψη ενδελεχους μελέτης του καταστατικου. Θα μπορούσε κάποιο μέλος ή ακόμα καλύτερα κάποιος απο την Δ.Ο. να με βοηθήσει και να με κατατοπίσει που γράφεται στο καταστατικό οτι το forum είναι τεχνικό.
Θα μου ήταν πολύτιμη αυτή η πληροφορία ωστε να αποφεύγω στο μέλλον να ποστάρω απόψεις ή και πληροφορίες με λάθος αφετηρία ή κατεύθυνση δημιουργώντας προβλήματα χωρίς να το θέλω.
Ευχαριστώ και χρόνια πολλά σε όλους.

Στο τελευταίο post του το μέλος Dalanik έγραψε στο μέλος Supersonic απαντώντας του γράφoντας τα παρακάτω (για την ιστορία το forum λέγεται "Τεχνικό" )

Επειδή αυτη την επισήμανση την διαβάζω πολύ συχνά το τελευταίο επτάμηνο θα ήθελα ειλικρινα να με διαφωτίσει κάποιος κατα πόσο αυτό ισχύει επίσημα γιατι τότε χωρίς να το θέλω έχω πέσει σε μεγάλη πλάνη όσον αφορά πάρα πολλά posts μου στο forum.

Το post του μέλους Dalanik ήταν απλά η αφορμή για την απορία μου δεν έχω κανένα πρόβλημα μην παρεξηγηθώ..

Kαι πάλι συγνώμη για το off topic. Απλά νομίζω οτι θα ηταν πολύ προκλητικό χωρίς λόγο το να έφτιαχνα ξεχωριστό νήμα με την απορία μου.

Οποτε έκανες το "σεμνοτερο"...

Κοιτά, κι εγώ δεν τους χωνευω ιδιαίτερα. Τον ενα τον έστειλα να ακούσει προενισχυτή, και η πρωτη κουβέντα του ηταν πάρε τα ηχεία...
Για τον άλλον άσε, είπε κακές κουβέντες για το dac μου υποστηρίζοντας μια ιδιοκατασκευη που σαν εμφάνιση μοιάζει με σκηνικό απο την ταινία brazil.

Άν απαντάς σε εμένα μια απλή ερώτηση έκανα, αν μπορείς να βοηθήσεις έχει καλώς αν όχι ανς μην το κάνουμε σήριαλ και το σκίσουμε το νήμα..

Συγχωρέστε με για το off topic και χωρίς καμία πρόθεση να προκαλέσω κάποιο flame.
Επειδή τους τελευταίους μήνες πολύ γράφεται πως το forum είναι "τεχνικό" με όλα τα συνεπακόλουθα..
Παραδεχόμενος την δική μου παράλειψη ενδελεχους μελέτης του καταστατικου. Θα μπορούσε κάποιο μέλος ή ακόμα καλύτερα κάποιος απο την Δ.Ο. να με βοηθήσει και να με κατατοπίσει που γράφεται στο καταστατικό οτι το forum είναι τεχνικό.
Θα μου ήταν πολύτιμη αυτή η πληροφορία ωστε να αποφεύγω στο μέλλον να ποστάρω απόψεις ή και πληροφορίες με λάθος αφετηρία ή κατεύθυνση δημιουργώντας προβλήματα χωρίς να το θέλω.
Ευχαριστώ και χρόνια πολλά σε όλους.

Πέτρο, κατ´αρχήν είναι νομίζω λογικό ένα φόρουμ που ονομάζεται ΑudioVideoClub να έχει το συγκεκριμένο αντικείμενο, δηλαδή την εικόνα και τον ήχο, άρα κατ' επέκταση να είναι "Τεχνικό" φόρουμ. Αυτό διατυπώνεται και στον κανονισμό λειτουργίας, §2.1, εδάφιο 2. "Οι συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα, αφορούν θέματα σχετικά με την ενασχόληση (hobby) με την εικόνα και τον ήχο. Τέλος, σε μικρότερη έκταση, καλύπτονται γενικά θέματα, όπως νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας, κοινωνικά, αθλητικά κοκ." Το φόρουμ δεν καλείται "τεχνικό" στον κανονισμό λειτουργίας, προφανώς θεωρήθηκε περιττή η περαιτέρω "εξειδίκευση" . Ελπίζω να σε κάλυψα, αν όχι καλό είναι να ανοίξεις ειδικό νήμα στην κατηγορία "Ανακοινώσεις/Ερωτήσεις" (γι αυτό την έχουμε άλλωστε) και θα μεταφέρουμε εκεί τα ανάλογα ποστ για να μη χαλάμε τη ροή του νήματος του Aune.

@Totsipaki

H αναφορά μου έγινε σε μια απάντηση προς τον Υπέρηχα, όσον αφορά τα τεχνικά στοιχεία ενός dac.
Aν δεν έχεις καταλάβει ότι στο φορουμ και ειδικότερα στο δικάναλο, αναφερόμαστε πέραν των παρουσιάσεων και σε τεχνολογίες και τεχνικά θέματα, υπάρχει θέμα.

Όπως θέμα υπάρχει κάθε φορά που κάνεις έμμεση κριτική και μανούρα κουτσουλώντας τα νήματα.
Οι υπεύθυνοι δείχνουν ανοχή, προσωπικά δεν μπορώ να το κάνω γιατί μου χαλάει η διάθεση όταν στο λιγοστό χρόνο που διαθετω, αντί για τα μηχανακια, διαβάζω τα προσωπικά σου θέματα με πρόσωπα ή το φόρουμ γενικότερα.

Θερμή προσωπική παράκληση μην το κάνεις δημόσια.
Αν έχεις κάποιο πρόβλημα επικοινώνσηε με pm με όποιον μπορεί να σου το λύσει, να μπορούμε να διαβάζουμε και μεις κάπως πιο ευχάριστα τα θέματα του δικάναλου.

Eυχαριστώ εκ των προτέρων για την ανοχή και την κατανόηση.