Όλα "σχεδόν" τα σύγχρονα DAC δουλεύουν στο 100%των δυνατοτήτων τους από την usb σύνδεση....
Οταν εχουμε συνδεμενο σε προενισχτη το Aune με coaxial βλεπω οτι παιζει αρχεια 24/192. Υπαρχει καποιο μειονεκτημα σε σχεση με τη USB? Την οπτικη που δοκιμασα επαιζε εως 24/96. Αρχεια DSD δεν δοκιμασα ακομη, ελπιζω απο την COAXIAL να μην εχει προβλημα.
Τα φιλτρα που γραφετε πως ενεργοποιουνται? Γιατι δεν βλεπω κατι σχετικο στην προσοψη.
Οκ Μιχάλη... Διόρθωσα την ανάρτηση μου!
Να κανω 2-3 ερωτησεις. Το στρογγυλο κουμπι στη μεση μοιαζει με εντασης ηχου, αλλα ωστοσο οταν το περιστρεφω η ενταση δεν αλλαζει Τι ρολο παιζει τοτε? (εκτος κι αν ειναι μονο για ακουστικα, που δεν τα εχω δοκιμασει).
Οταν εχουμε συνδεμενο σε προενισχτη το Aune με coaxial βλεπω οτι παιζει αρχεια 24/192. Υπαρχει καποιο μειονεκτημα σε σχεση με τη USB? Την οπτικη που δοκιμασα επαιζε εως 24/96. Αρχεια DSD δεν δοκιμασα ακομη, ελπιζω απο την COAXIAL να μην εχει προβλημα.
Τα φιλτρα που γραφετε πως ενεργοποιουνται? Γιατι δεν βλεπω κατι σχετικο στην προσοψη.
Όλα "σχεδόν" τα σύγχρονα DAC δουλεύουν στο 100%των δυνατοτήτων τους από την usb σύνδεση.
Δεν θυμάμαι από μνήμης τα specs αλλά πολύ πιθανό η coaxial σύνδεση να μην πηγαίνει πάνω από 192...
Για τα φίλτρα πατάς παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί και ανοίγει το μενού
Και μιας και λοιπον ειναι κριμα η usb toy Aune να ...σκουριαζει, εκτος απο λαππτοπ με τι αλλο μεσον μπορουμε να το ταισουμε απο την usb?
Εχω παρει το Mede8er (800 & 1000) επειδη μ αρεσει ο τροπος που εμφανιζουν τους φακελους. Ομως απ εδω εχω δωσει κατ αρχας οπτικη και μετα με coaxial. Υπαρχει τροπος να συνδεθει και με usb? Αντε να παρουμε και κανενα χαινταδικο καλωδιο usb!
Αν συνδεόταν σε κάποιο SACD player το οποίο δέχεται εξωτερικό dac με coax δε θα μπορούσε;
Από τα λίγα που ξέρω, δεν νομίζω να δημιουργείται κανένα πρόβλημα.
Δεν κάνει isolation στο usb data για να έχει θέμα ταχύτητας, αλλά το isolation είναι σε επίπεδο i2s όπου είναι αδιάφορο.
Αυτό που αναφέρεις θα είχε νόημα εάν το isolation ήταν σε επίπεδο usb data, όπου πράγματι θα υπήρχε θέμα και μάλιστα τα περισσότερα usb isolation που γνωρίζω στα σταματάνε στα 96KHz ακριβώς για αυτό το λόγο.
Εδώ αυτό που πράγματι διαφοροποιεί τα πράγματα είναι τι χαρακτηριστικά ακριβείας εισαγάγει στο σήμα και πόσο περιορίζει την αύξηση του jitter,
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.