Aune S 16

Πάνο ψυχραιμία... Σημερα είναι το Αune, Aυριο θα ειναι κάποιο άλλο.. Μέχρι να ξανα χαλαρώσεις σε δυο τρία χρονια θα έχει γυρίσει ο κόσμος ανάποδα. Και για το Αune όσο καλό και να είναι (είμαι σίγουρος πολύ) δεν θα μπορείς να πάρεις πολλά λόγω προέλευσης κλπ.. Aν καιγόσουν και δεν είχες τίποτα να το καταλάβω.. Αλλα στην παρουσα φασή σου συστηνω ψυχραιμία.. Η βιασυνη είναι κακός σύμβουλος, ήδη έχεις ένα και το κοιτας..

Να σαι καλά φίλε μου. Το χρειαζόμουν αυτό το ποστ.

ελάχιστα παραπάνω υπάρχει το pioneer U05 ... υπέροχο και αυτό ...

Έλα τώρα που σε βρήκα...Για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν τα dsd και γενικά η αναπαραγωγή από υπολογιστή ποιό θα πρότεινες από τα δυο;
Μιλάμε για coaxial από cd (κυρίως) και οπτική απο ιντερνετικο και tv...To Pioneer νομίζω έχει περισσότερες εισόδους.
Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα από μόνο του.

τώρα που με βρήκες θα σε πικράνω ... εννοώ ότι αυτά τα μηχανάκια είναι πια για usb καταστάσεις ... εκεί δίνεται όλη η βαρύτητα του σχεδιασμού τους ... οι λοιπές είσοδοι είναι ''ευκολίες'' ... πάντως, παρότι τα άκουσα με κάποιες μέρες διαφορά και όχι ταυτόχρονα, πλην έχοντας κοινή αναφορά το δικό μου, θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά καλόηχα και τα δύο ... είναι λοιπόν θέμα διαφοράς τιμής (νομίζω ότι ο Πιο πάει κανένα 120 ακριβώτερα) και λοιπών ευκολιών ... ωστόσο, το aune έχει εξαιρετικά υλοποιημένη coaxial είσοδο ... νομίζω η πρώτη όλων των εποχών που θα περάσει και dsd σήμα και άλλα κόλπα ...

θυμάμαι πάντως ότι έχεις πολύ καλό πλέυερ (πριμάρε ; ) και θεωρώ ότι αν δεν θέλεις να παίξεις με πισι, καλύτερα να καθήσεις στα αυγά σου ...

Γιατί να με πικράνεις..Ίσα ίσα που θα με γλιτώσεις από περιττά έξοδα..Ήμουν σίγουρος ότι η δουλειά πάει προς το pc αλλά κρατούσα και μια πισινή.

Λέει ότι δεν στέλνει Ελλάδα το THETA. TEAC, Pioneer και Marantz παίζουν κοντά στα λεφτά αυτά με το Aune στα 650 ΕΥΡΩ να είναι φθηνότερο.

Μια τελευταία ερώτηση υπάρχει κάτι στα 650 ΕΥΡΩ που να παίζει ισάξια ή καλύτερα ώστε να ληφθεί υπόψη;

Στο ebay έπαιζε ένα sonic frontiers στα 500+ με αποστολέα από Ελλάδα. Λένε ότι είναι πολυ καλό.

Εγώ είμαι και λιγάκι επαναστάτης. Μάλλον θα χτύπαγα αυτό (αν και μεταχείρω):

http://www.ebay.com/itm/121654018125?rmvSB=true

(αν και είμαι σίγουρος ότι θα χτυπήσει πάνω από 800).

είσαι επαναστάτης όταν δίνεις συμβουλές σε άλλους ... γιατί εσύ άλλα κοίταζες εν' όψει αγοράς και κάποιο από αυτά το πήρες ... και καλά έκανες ... το θέτα έχει ήδη πάει στα 1270 .... και γω θα το έπαιρνα, με πλήρη επαναστατική διάθεση, αλλά μέχρι το 500ρικο ...

Απάντηση: Re: Aune S 16

...και τι περιμενεις να ακουσεις απο ενα dac του 19(4)4?

Aυτά πού ακούω ,έχοντας σέ άμεση σύγκριση βουβάλι -α,καί αυτό πού ακούω σίγουρα είναι μουσική

σοβαρο dac εχεις για<αμεση συγκριση>!
αχλαδοβουβαλο το dac του μπλε καδου ανακυκλωσης!
(να φανταστεις εχω ενα:stupid::stupid::εχω φτιαξει αλλο ενα και εχω δοκιμασει τα παντα μπας και παιξει)

Εχμ...
Για το Aune είναι το νήμα,το μόνο που μας έλειπε είναι βουβάλια.