Aune S 16

O Τάσος έχει πολύ καλό χώρο και μπορεί να αναδειχτούν τα καλά ή κακά των μηχανημάτων.
Αξιοπρόσεχτο σύστημα και σίγουρα vfm.

Για το aune δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, απ'όσα έχουμε πει.
Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχουμε ήδη αναφέρει ισχύουν.

Χάρηκα πολύ που όσο περνούσε η ώρα ο Τάσος ανέβαζε db... ότι βάζαμε έλεγε σηκώνει κι άλλο.

Στο επανιδείν και επανακούειν Τάσο.
:ernaehrung004:

Σημερα ο ...Πανόραμας (Αθανασιος) θα μας γραψει εντυπωσεις (αργοτερα...)

Ο πανοραμας έχει τσιμπησει ενα άκυρο με τον προενισχυτη...
510 χιλιομετρα... Θα αργήσει να σηκώσει εντυπώσεις.

πότε να 'ρθουμε?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

προ γιοκ?

Ο προ, προπατωρικό αμάρτημα. Θα τα πούμε από κοντά. Μάλλον με τη χαρά θα μείνω.
Αν θέτε να κανονίσουμε στο χώρο του Βασίλη ένα ΑΒ με το βουβάλι του. Να φέρω και τον Bryston να δει τι δεν ακούει με τις παλιόλαμπες τους τελικούς που έχει τους BAT.

Αμα θες έλα και στο σπίτι, χωρίς τον bryston (εκτός αν βγάλω στο μπαλκόνι τον pass :grinning-smiley-043 )

Μωρέ να ρθώ, αλλά όλο σου το σύστημα είναι Ντιούικο (ξέρω, ξέρω, σ αρέσει να το ακούς). Ότι συμπεράσματα και να βγάλουμε θα είναι δύσκολο για τους υπόλοιπους να τα αξιολογήσουν. Θα σου τηλεφωνήσω αργότερα.
Άσε που μένεις στα όρη και στα βουνά. Δεν ξέρω και κατά πόσο η διαφορά πίεσης μπορεί να επηρεάσει και την απόδοση :BDGBGDB55:

το σύστημα μπορεί να είναι ντιούικο, αλλά είναι το χειρότερο που υπάρχει στην πιάτσα.
(η δοκιμή θα γίνει σε κενό αέρος. Θα σου φορέσω σκάφανδρο αεροστεγές - να μην ακούς κι όλας)....

Απάντηση: Re: Aune S 16

Panoramix;1057387312...................................................................... Άσε που μένεις στα όρη και στα βουνά. Δεν ξέρω και κατά πόσο η διαφορά πίεσης μπορεί να επηρεάσει και την απόδοση :BDGBGDB55:[/QUOTE said:
Μην το γελας και καθολου! Ξερεις ποσο επηρεαζονται τ αυτια (=ακοη) απο το υψομετρο; ολο κλικ κλοκ θα κανουν και θα νομιζεις οτι φταινε τα...καλωδια:BDGBGDB55:

Άστα να πάνε... :flipout:

Η κρίση βλέπεις.
Παλιότερα ασχολιόμασταν με ενισχυτές και ηχεία αλλά τώρα...
Dacάκια το φάρμακo.

Από ότι κατάλαβα εκτός από τους λαμπάκηδες υπάρχουν και οι ..... ντακάκηδες.
Πολυ φοβαμαι, αν πανε ετσι τα πραγματα, πως σε λιγο θα γινουμε μονο...ματακηδες!!!

χτες το βαλα πάνω με τον προενισχυτή που έχω κλέψει από τον Πέτρο, ένα παμπάλαιο πανέμορφο νομίζω hitachi?!
Με τα dsd και το jriver η αλήθεια είναι πως άκρη δεν έβγαλα. Επίσης για τους drivers, δε μπόρεσα να τους κατεβάσω από το επίσημο site. μου έβγαζε corrupt το αρχείο στην αποσυμπίεση. Τους βρήκα ανεβασμένους σε Γάλλο μεταπωλητή. Το μάνιουαλ νομίζω ότι ένα δεκάχρονο με 3 χρόνια Αγγλικά θα το είχε συντάξει καλύτερα. Οι drivers εγκαταστάθηκαν επιτυχώς στα 7άρια εκτελώντας το αρχείο ως administrator και έχοντας ήδη συνδέσει πάνω στο μηχάνημα το dac.
Από ήχο πολλά υποσχόμενο, αλλά με προενισχυτή που έχει να παίξει κάτι αιώνες ασφαλή συμπεράσματα αδυνατώ να βγάλω. Σίγουρα πολύ μπάσο. Ίσως αγχωτικά πολύ μπάσο. Βρε να το φέρω Σάββατο να στο δώσω? Ή να κανονίσουμε κάτι ΣΚ. Καθημερινή λίγο δύσκολο εκεί που μένεις

Θανάση σε σχέση με το teac τι διαφορές παρατήρησες έτσι χοντρικά;

χτες το βαλα πάνω με τον προενισχυτή που έχω κλέψει από τον Πέτρο, ένα παμπάλαιο πανέμορφο νομίζω hitachi?!
Με τα dsd και το jriver η αλήθεια είναι πως άκρη δεν έβγαλα. Επίσης για τους drivers, δε μπόρεσα να τους κατεβάσω από το επίσημο site. μου έβγαζε corrupt το αρχείο στην αποσυμπίεση. Τους βρήκα ανεβασμένους σε Γάλλο μεταπωλητή. Το μάνιουαλ νομίζω ότι ένα δεκάχρονο με 3 χρόνια Αγγλικά θα το είχε συντάξει καλύτερα. Οι drivers εγκαταστάθηκαν επιτυχώς στα 7άρια εκτελώντας το αρχείο ως administrator και έχοντας ήδη συνδέσει πάνω στο μηχάνημα το dac.
Από ήχο πολλά υποσχόμενο, αλλά με προενισχυτή που έχει να παίξει κάτι αιώνες ασφαλή συμπεράσματα αδυνατώ να βγάλω. Σίγουρα πολύ μπάσο. Ίσως αγχωτικά πολύ μπάσο. Βρε να το φέρω Σάββατο να στο δώσω? Ή να κανονίσουμε κάτι ΣΚ. Καθημερινή λίγο δύσκολο εκεί που μένεις

χμμμμ

δεν θα ήθελα να αρνηθώ (εάν δεν καταχρώμεθα την ανοχή του φίλου μας evam7...)
Προβληματίζομαι για τα θέματα των drivers... Γιατί να συμβαίνει....
επίσης για τα αγγλικά των κινέζων πότε δεν περιμένω κάτι. Ακόμα και του fiio που είναι κάπως πιό ψαγμένοι οι άνθρωποι έχουν μαργαριτάρια...

Μπορούμε να κανονίσουμε.
Εκεί που μένω ίσως είναι δύσκολο, αλλά εκεί που εργάζεσαι είναι εύκολο !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως, Αθανάσιε, με το συμπάθειο, αλλά με τις τόσες αλλαγές που κάνεις και με όλη την ώρα δανεικά (μηχανήματα...) δεν μπορείς ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος συμπεράσματα....

Ίσως φωνάξουμε και τους άλλους ή να βρεθούμε όλοι παρέα....