Aune S 16

Πότε το περιμένεις?

Αν σύντομα, δεν αποφεύγεις τελωνείο.

Αν έχει απλό ταχυδρομείο, μπορεί να αποφύγεις το τελωνείο αλλά θα περιμένεις πολύ, πάνω από 40 μέρες.

Δεν το έστειλε ακόμα. Του είπα αν μπορεί να το στείλει με απλό ταχυδρομείο με tracking number. Είναι δωρεάν τα μεταφορικά και δεν ξέρω τι έχει υπολογίσει ως τρόπο μεταφοράς. (Λογικά με χελώνα για να βγαίνει σε αυτήν την τιμή..! :p )

Με ems τα στέλνει, είναι βαρύ για απλό δέμα. Μένει να δω την λυπητερή.. Σκέφτομαι να είναι μαϊμού και να χασω και τα χρήματα του τελωνείου, αυτό θα είναι το χειρότερο..!

Απάντηση: Re: Aune S 16

Με ems τα στέλνει, είναι βαρύ για απλό δέμα. Μένει να δω την λυπητερή.. Σκέφτομαι να είναι μαϊμού και να χασω και τα χρήματα του τελωνείου, αυτό θα είναι το χειρότερο..!

Το κακό είναι πως στις αξιολογήσεις του δεν βλέπω άλλον να έχει παραλάβει ως τώρα και να γράψει δυο λόγια.
Ας ελπίσουμε πως θα υπάρξει κάποιος πριν από εσένα,θα είναι ένα κάποιο θετικό αν τα περιγράψει όλα οκ.

EMS σημαίνει απλό ταχυδρομείο!

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τη γλυτώσεις...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το κακό είναι πως στις αξιολογήσεις του δεν βλέπω άλλον να έχει παραλάβει ως τώρα και να γράψει δυο λόγια.
Ας ελπίσουμε πως θα υπάρξει κάποιος πριν από εσένα,θα είναι ένα κάποιο θετικό αν τα περιγράψει όλα οκ.

Πρέπει να παραλάβουν πρώτα... :)

Με απλό ταχυδρομείο περιμένεις πολύ από Κίνα (τα εμπορεύματα φεύγουν από τη χώρα μετά από 1 μήνα περίπου).

οι δικές μου απόψεις επί του θέματος είναι
το μηχανάκι προσφέρεται επικίνδυνα στο κόστος, αλλά γνωρίζω από συνομιλία με τον αντιπρόσωπο ότι οι συγκεκριμένοι κινέζοι ως εταιρεία επιβαρύνουν πολύ τα κόστη αποστολής και άλλες επιβαρύνσεις ακόμα και για αντιπροσώπους εξωτερικού και γενικά είναι δύσκολοι.
Συνεπώς αυτό συνηγορεί στο ότι το μηχάνημα είναι legit.
Κάποιος το παίρνει ίσως απ ευθείας από τον κατασκευαστή και στριμώχνει τα ταχυδρομικά και φυσικά δεν έχει βιτρίνα παρά μονο ebay. Εκεί είναι το μόνο επίφοβο.

Κατά τα άλλα πλέον τα πάντα περνάνε τελωνείο. Και όχι μόνο: οι τελώνες αμφισβητούν και την δηλωμένη αξία.
Από δική μου εμπειρία.
Συνεπώς νομίζω ότι θα είναι έκπληξη αν έρθει χωρίς βάρη.
Πάντως καλή έκβαση εύχομαι, είναι καλό μηχανάκι, με δυνατότητες, λίγο προς το χαιεντικό κλίνει, αλλά ...ΟΚ

Εμένα προ 3μήνου πάντως, ήρθαν 2 κούτες (Geek DAC + Εξ. Τροφοδοτικό) με κυριολεκτικά αστεία δηλωμένη τιμή... και ήρθαν σπίτι ανενόχλητα.
USPS.

Το αναφέρω απλά σαν παράδειγμα του ότι δεν παιρνάνε όλα ντε και καλά από νταβατζιλίκι.
Και μιλάμε για 2 κουτιά που είχαν και όγκο και βάρος.

Η τιμή ανέβηκε .. οσοι πρόλαβαν καλώς. Αν και δεν θα αγόραζα ποτέ προτού ακούσω κάτι , στην συγκεκριμένη περίπτωση και για όποιον προλαβε την προηγούμενη τιμή , είναι win-win κατάσταση. Και να μην του αρέσει ,το πουλάει ακόμα και με κέρδος... (αν όλα πάνε κατευχήν βέβαια)

και εγώ για usps λέω...
και δυό φορές μου βάλανε τελωνείο, η μια ήταν usps η άλλη ems....

Εμένα μια φορά μου έχουν βάλει τελωνείο, με USPS, πλήρωσα 3,5 αν θυμάμαι καλά.. για το Βουβάλι.. :p

Αλλά δεν έχω κάνει πρόσφατα καμία "ζόρικη" αγορά από Κίνα ή Αμερική. Μπορεί τα πράγματα να έχουν αλλάξει..

Καλησπέρα σας,
ήμουν ο πρώτος που το αγόρασε οπότε στην μεταφορά ότι γίνει μόνο αν το λάβει κάποιος πρώτος. Μου ξεκαθάρισε πως θα το στείλει με κουριερ ΕΜS. Δεν την γλιτώνω με τίποτα. Αν το έστελνε με απλό ταχυδρομείο, έχω διαβάσει σε ελληνικό τεχνολογικό φόρουμ έχουν περάσει μέχρι και 27άρες οθόνες.. Είναι πως θα κάτσει δηλαδή.
Όσον αφορά το ντακ ελπίζω να είναι όπως τα λέει αυτός. Πουλάει παρόμοια προιόντα όπως πχ ifi dacs κτλ και είναι κάπως καθησυχαστικό.
Με τα Κ7ΧΧ πως τα πάει ο ενισχυτής ακουστικών; Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Μένω Θεσσαλονίκη πλέον, και δεν το έστειλε σήμερα. Μου είπε πως γι αυτόν είναι το ίδιο με οποίο κούριερ το στείλει.

Γειά χαρα σε όλους, αγόρασα κι εγώ το s16 στα 370 ευρώ αλλά ο πωλητής είπε πως θα αργήσει γύρω στο 10 ήμερο μέχρι να στοκάρουν. Θα το δουλέψω με sennheiser HD700 και Audio Technica ATH-R70x. Για ηχεία θα βάλω ενεργά KRK VTX8 με το TC Electronic Level Pilot για την στάθμη. Αυτό που με απασχολεί ειναι πως διάβασα στο head-fi πως έχει χαμηλή στάθμη εξόδου από τις XLR, έχει κάποιος από τους κατόχους παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ.