Automatic Watches...

Απάντηση: Re: Automatic Watches...

καλα υπαρχει locman στα 1500 ευρώ? και με ετα 2824?? μπραβο!καλα εχω χασει επεισόδια!!
πολλα λεφτα για ενα fashion watch-bye-

είναι όπως το λες καθαρά fashion watch!!!
με αρέσε πολύ το μέγεθος 40*60, το πλάτύ λουρί με το τρόπο που πιάνει στη κάσα και το μειωπικό κρύσταλλο σαπφείρου!!!!!

προς το παρων θα αρκεστω σε κάποιο ingersoll!!!!!!!!!!

ένα όνειρο:

ulysse-nardin.jpg

Ε σιγα κι εσυ, δε μπορεις να βρεις 140 χιλιαρικα να το παρεις? :p

η πλάκα ξέρεις ποια θα είναι αγαπητέ stelito???
και το τζόκερ να κερδίσω το FREAK δε θα μπορέσω να το πάρω καθώτι συλεκτικό μόνο σε 28 κομμάτια!!!!!!!!

Αν μιλησουμε και για low prices τι λετε για αυτο εδω?

1710186_1.jpg

Ετσι για να γινεται κουβεντα...

Εγώ φοράω ένα Tag Heuer Carrera :

4996674

39 χιλιοστά διάμετρο, αδιάβροχο στα 50 μέτρα βάθος και κρύσταλλα ζαφειρίου μπροστά-πίσω για να μην χαράζονται.

WV211D-EB0017%20Carrera%20Automatic.jpg

Δεν ασχολούμαι με το άθλημα οπότε δεν έχω άποψη, ούτε τη γνώση για ποιότητες, μηχανισμούς κτλ αλλά το Tag Heuer Carrera πραγματικά με εντυπωσίασε και ειλικρινά δύσκολα κερδίζει δεύτερη ματιά ρολόι αλλά αυτό θα ψάξω να το δω από κοντά. Χονδρική εκτίμηση κόστους για αγορά από Ελλάδα γνωρίζει κανείς;

Δεν ασχολούμαι με το άθλημα οπότε δεν έχω άποψη, ούτε τη γνώση για ποιότητες, μηχανισμούς κτλ αλλά το Tag Heuer Carrera πραγματικά με εντυπωσίασε και ειλικρινά δύσκολα κερδίζει δεύτερη ματιά ρολόι αλλά αυτό θα ψάξω να το δω από κοντά. Χονδρική εκτίμηση κόστους για αγορά από Ελλάδα γνωρίζει κανείς;

Γύρω στα 1200 ευρώ.
Θα το βρεις στα κοσμηματοπωλεία που εμπορεύονται αυτή την μάρκα & αν σε βγάλει ο δρόμος σου, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
-bye-

Ειναι το πρωτο Tag Heuer που μου αρεσε. Ολα τα υπολοιπα ενω απο λιγο μακρια ειναι ομορφα, απο κοντα εχουν μια λεπτομερεια που τα χαλαει!

Για τους ενδιαφερόμενους για heuer, χθες ημουν golden hall και στο καταστημα του ο βηχος είχε κατι ρολόγια (aquaracer & formula1) με αναγραφόμενες εκπτωσεις οι οποίες μου φάνηκαν αρκετα καλές, αν θυμαμαι καλα πρεπει να ήταν αρκετά πάνω από 20%

επίσης ο βήχος έχει ανοιξει ενα κατάστημα στο domus center στο ψυχικό κάτι σαν Outlet όπου δίνει παλιά heuer σε σπασμενες τιμές. αν παει καποιος και δει κανα monaco ή monza ή autavia που με ενδιαφερουν ας μου το πει-bye-

Των Σεπτέμβριο αποφάσισα να πάρω ένα "TAG HAUER" και ποιό συγκεκριμένα το "AQUARACER CALIBRE S"

Η τιμή που το βρήκα είναι στα 1.549 ευρώ

tagc.jpg