ckesinis
New member
- 14 February 2008
- 75
μπα μη το φοβασαι καθόλου, εγώ τέννις παίζω, κολυμπάω, σκι κανω και αυτο εκει ακαθεκτο!!!!!ουτε μπρασελέ έχω αλάξει!!!
Να παραγωγή ενέργειας , που δεν πάει χαμένη!!!
Κουρδίζεται με 5 σερβίς!!!

μπα μη το φοβασαι καθόλου, εγώ τέννις παίζω, κολυμπάω, σκι κανω και αυτο εκει ακαθεκτο!!!!!ουτε μπρασελέ έχω αλάξει!!!
(OMEGA Seamaster Professional)
Το παρήγγειλα και θα μου το φέρουν σε μία εβδομάδα.. Δεν κρατιέμαι :ridinghorse:
Από 1.580 ευρώ μου το άφησε 1.150 ευρώ (τιμή μετρητής)
Kαλοφόρετο, κλασσικό και όμορφο.
Καλοφόρετο έχω το ίδιο σε μπλέ απο το 2002 και το έχω βουτήξει στα βαθειά πολλές φορές το έχω ταράξει γενικός αλλά σκυλί θα το ευχαριστηθείς σαν ρολόι
.Αλλά σαν service μη σου τύχει..... ακόμα και στην Ελβετία που θέλησα να το στείλω ΟΥΤΕ ΚΑΝ στα mail που τους έστειλα δύο φορές δεν απάντησαν......
airb καλοριζικο. πολύ ωραιο ρολοι να το χαιρεσε...δυστυχως όμως και εγω έχω ακούσει τα χειρότερα για το σερβις της Ω.
Aυτά που έχεις δηλαδή τα αφήνεις να σταματάνε; Με ψιλοαγχώνει η φθορά στο μηχανισμό όταν επανεκκινεί το ρολόι γιαυτό προσπαθώ να τα εναλάσσω. Μέχρι τώρα τα καταφέρνω γιατί έχω 2 μόνο, θέλω όμως να πάρω καινούργιο γιαυτό ρωτάω.
Γύρω στα 1200 ευρώ.
Θα το βρεις στα κοσμηματοπωλεία που εμπορεύονται αυτή την μάρκα & αν σε βγάλει ο δρόμος σου, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.