teomad
Banned
- 5 July 2008
- 1,980
Re: Απάντηση: Re: autoresolution plugin στον Dream 800
Χαίρομαι που είσαι ικανοποιημένος με το δέκτη
Το ποστ που έκανα παραπάνω μετέφερα απλά την άποψη μου και δεν θα ήθελα να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιο μέλος ακόμα και μαζί σου μια και αναφέρεσαι σε εμένα
Πάντως σε ένα κλώνο 500αρι συγκεκριμένα έναν optibox η εικόνα στα sd κανάλια με ικανοποίησε αρκετά θα έλεγα
Άσχετα που το Moter οπότε ήθελε προχώραγε
Εχεις δοκιμάσει προσωπικά και συγκρίνει εικόνα σε τηλεόραση νέας τεχνολογίας απο 800/8000 καθώς και διάφορους άλλους δέκτες και το λες; Προσωπικά έχω δει και καλύτερη εικόνα αλλά και χειρότερη απο τον 8000 στην τηλεόραση που αναφέρω και μιλάω και για sd και για hd κανάλια. Αυτός που ειχε ...κάκιστη εικόνα ήταν ο dream500 και ειδικά ο ορίτζιναλ, όπου πράγματι ...δύσκολα μπορούσες να βρεις χειρότερη σε άλλο δέκτη, αλλά ο 8000 τουλάχιστον έχει αξιοπρεπέστατη εικόνα, έστω κι αν με τα λεφτά που στοιχίζει θάπρεπε να έχει την απολύτως καλύτερη!
Αυτό δεν έχει να κάνει με φανατισμένο κοινό που υποστηρίζει τους dream (υπάρχει και φανατισμένο κοινό...εναντίον τους!) αλλά και με διάφορα υποκειμενικά κριτήρια, με συνήθεια σε συγκεκριμένο στυλ εικόνας (εμένα πχ δεν μου αρέσει να βλέπω έντονα χρώματα, αλλά είμαι πολύ αυστηρός στο σωστό μαύρο) κλπ κλπ
Τεσπα, σεβαστη και η αντίθετη άποψη πάντως, όσους δεν τους καλύπτουν οι 800/8000 στην εικόνα ας πάρουν κάτι άλλο...σίγουρα υπάρχουν και άτομα που σε θέματα εικόνας θέλουν το απολύτως καλύτερο (τωρα μην ρωτήσετε ποιο ειναι αυτό, δεν το γνωρίζω, εμενα με καλύπτει ο 8000)
Χαίρομαι που είσαι ικανοποιημένος με το δέκτη
Το ποστ που έκανα παραπάνω μετέφερα απλά την άποψη μου και δεν θα ήθελα να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιο μέλος ακόμα και μαζί σου μια και αναφέρεσαι σε εμένα
Πάντως σε ένα κλώνο 500αρι συγκεκριμένα έναν optibox η εικόνα στα sd κανάλια με ικανοποίησε αρκετά θα έλεγα
Άσχετα που το Moter οπότε ήθελε προχώραγε