AUZEN MERIDIAN VS PRELUDE (REVIEW V.2) - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Καλημερα Τακη.

ευχαριστω για την διορθωση.

Απο τη μερια μου ηθελα να ρωτησω για να μην υπαρχουν πεπλα μυστηριου σε ποιους εμπορους αναφερεται ο Συριος.
Αν ειναι κατι καλο να βγει απο αυτη κουβεντα εκτος απο αμφισβητησεις και πειραγματα.....ας ειναι η αληθεια , Η , η καθε ειδους παρεξηγηση.

Απάντηση: AUZEN MERIDIAN VS PRELUDE (REVIEW V.2) + ΣΥΓΚΡΙΣΗ OPAMPS MERIDIAN

Εγώ δεν πέταξα καμία σπόντα.

Μίλησα απολύτως ανοικτά.

Θα μπορούσα να μιλήσω και περισσότερο ‛ανοικτά’ για ‛μαγαζάτορες’ (και δεν αναφέρομαι στον Havoc ή όσα αυτός είπε) αλλά απλώς θεωρώ ότι δεν έχει νόημα καθώς ένα τόσο ώριμο αλλά και φιλύποπτο (με την καλή έννοια) κοινό όμως αυτό του forum, μπορεί να καταλάβει και 5 πράγματα μόνο του.

Εγω παλι διαπιστωνω ενα "κυνυγι Μαγισσων" απο καποιους σαν την αφεντια σου, που προσπαθουν να ανακαλυψουν "σκανδαλα" εκει που δεν υπαρχουν...
ΥΓ Ναι, το συγκριτικο καρτων ηχου, εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασια για τις εταιριες που χαλασε ο printer τους..

Οπως πλεον ειναι ξεκαθαρο (εφοσον επανηλθαν τα ποστ) , δεν κυνηγαει η αφεντια μου μαγισσες ! Εγω σε αλλο πραγμα αναφερομαι !

Προφανως πανω στον εκνευρισμο σου παρανοησες !

προς spcav(Συριο) οπως θα διαπιστωσεις και εσυ σου εσβησα μια παραγραφο απο το post σου οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι θα ηθελα να μην δημιουργηθουν οι ιδιες σκιες και για αλλα ατομα οπως προς το παρον πηγαν να δημιουργηθουν και για σενα
Κατανοώ Larry την καλή πρόθεση αλλά:

1. Νομίζω ότι θα έπρεπε να μου το πεις πριν το κάνεις.

2. Κρίμα που το έκανες με την έννοια ότι εκεί βρισκόταν μία αλήθεια (την οποία όποιος ήθελε μπορούσε - και ακόμα μπορεί φυσικά - να βρει και να επιβεβαιώσει μόνος του από τα thread και μόνο – εγώ δεν κατονόμασα κανέναν (σε αντίθεση με ότι έγινε προς εμένα – εκεί είναι η διαφορά), απλώς έδωσα τροφή για σκέψη).

Τεσπα, σεβόμενος την επιθυμία για ηρεμία στο forum, δεν θα ήθελα να μπω στην λογική περαιτέρω συνέχισης του θέματος (της διαγραφής της παραγράφου εννοώ).

Last edited:
λοιπον θα ηθελα να καταθεσω την δικια μου αποψη

αν δεν ηξερα τον Συριο και διαβαζοντας και την 1η αναφορα του στης καρτες οπου βοηθησε μελη να αγορασουν μεσω της εταιριας του θα βγαζα το συμπερασμα οντως οτι ο ανθρωπος εχει εταιρεια που εμπορεύεται αναλωσιμα και διαφορα εξαρτηματα για Η/Υ επισης και η πωληση μεσω των αγγελιων μας ενος προβολεα απο λανθασμενη παραγγελια θα δυναμωνε ακομη πιο πολυ την αρχικη μου εκτιμηση

ομως υπαρχει ενα μεγαλο αλλα

η μεχρι τωρα παρουσια του στην διαδυκτιακη κοινοτητα μας με post και θεματα που θα ζηλευαν και επαγγελματιες reviers αλλα ακομη περισσοτερο και η παρουσια του Τακη Σωτηροπουλου που σιγουρα δεν θα επετρεπε τετοια συνδιαλλαγή

απο κει και περα το post του που βαζει τα πραγματα στην θεση του εμενα προσωπικα με καλυπτει οπως και τα ποστ αλλων μελων που επισης βαζουν τα πραγματα στην θεση τους

ας μεινουμε λοιπον στο ζουμι της υποθεσεως που ειναι η προσφορα μας σε αυτον εδω τον διαδυκτιακο τοπο χωρις να πρεπει να απολογουμαστε και να καμια φορα αυτο κρινεται απαραιτητο ας μην γινετε σε τετοια εκταση

και τουλαχιστον απο μελη που μεταξυ μας γνωριζομαστε και λιγο παραπανω....

η παραγραφο σβηστηκε αν θες την ξαναγραφεις και την αιτιολογεις 100% με στοιχεια που εχεις στην διαθεση σου αλλιως ειναι κατηγοριες που μαλλον περισσοτερο θα μπερδεψει παρα θα βοηθησει

το βημα δικο σου

@ Larry

Επαναλαμβάνω καταρχήν ότι δεν έχω σκοπό να συνεχίσω το θέμα (όπως άλλωστε έγραψα και στο 1ο μου post).

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα απαντήσω στο 1ο σου post (καθώς θεωρώ ότι παρόλο που αναφέρεσαι σε κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα για τα οποία μία απάντησή μου πιθανώς θα αντέστρεφε τελείως τον σκοπό για τον οποίο τα θέτεις, πιστεύω ότι η αρχική μου απάντηση καλύπτει ενώ βέβαια δεν έχω σκοπό να διαιωνίσω το θέμα).

Αναφορικά με το 2ο σου post (διαγραφή παραγράφου):

Εδώ αισθάνομαι ότι ανοίγει άλλο θέμα και ότι κάνεις λάθος.

Και εξηγούμαι:

Αναφορικά με τον τρόπο διαγραφής της αναφέρθηκα ήδη.

Από την στιγμή που δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά και απλώς καλώ όποιον θέλει να διαβάσει και να βγάλει τα συμπεράσματά του (όπως έκανα και εγώ), δεν βλέπω κάτι το μεμπτό που να δικαιολογεί την διαγραφή αλλά και να απαιτεί ‛αιτιολόγηση’ ή ‛αποδείξεις’ (την στιγμή μάλιστα που αυτές βρίσκονται στα νήματα στα οποία και αναφέρομαι συγκεκριμένα).

Όπως είπα και παραπάνω, σεβόμενος την επιθυμία για ηρεμία στο forum, δεν θα ήθελα να μπω στην λογική περαιτέρω συνέχισης του θέματος (της διαγραφής της παραγράφου) οπότε ας το αφήσουμε εδώ.

και το μυστηριο συνεχιζεται..........

εγω παντως ειμαι της γνωμης οτι αν εχεις να πεις κατι που θα βοηθουσε στην "καθαροτερη" και "τιμιοτερη" λειτουργια του φορουμ πεστο.

Με αυτον τον τροπο ειναι σαν να αποδεχεσαι οτι κολυμπουμε σε κατι "μουντο".

Ωχ, μην τα μεγαλοποιούμε πάλι όλα τώρα.

Κάποια πράγματα είδα και κάλεσα όσους μπορούν να τα δουν να το πράξουν.

Και να μην γίνει κάτι τέτοιο δεν τρέχει και τίποτα.

Ούτε τίποτα σπουδαίο (απ όλες τις απόψεις) είναι ούτε κανένα μυστήριο ή έγκλημα. Συνήθης μικροεμπορική τακτική χαμηλού επιπέδου απλώς.

Ακόμα και ο ʽεντοπισμόςʼ της, δεν θα κάνει το forum ʽκαθαρότεροʼ ή ʽτιμιότεροʼ καθώς δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα και ούτε κάτι που κάποιος κανόνας ή άλλη κίνηση μπορεί να διασφαλίσει την αποφυγή του στο μέλλον.

Ας τα αφήσουμε αυτά τώρα και ας κοιτάξουμε μπροστά.

Last edited:
εχει κανει καποιος δοκιμη την meridian με την baracuda που εχει dolby pro logic IIx η με κατι παρομοιο

Αγαπητοί κύριοι, βρέθηκα στην επώδυνη θέση να πρέπει να επέμβω σε κείμενα φίλων και συνδιαχειριστών, ατόμων που καθ 'όλα σέβομαι και εκτιμώ γιά να αποκατασταθεί η ηρεμία και να ησυχάσουν τα πνεύματα και να φαίνεται το avclub αντάξιο του εαυτού του.

Δυστυχώς δεν κατέχω το θέμα, ούτε μπορώ να το παρακολουθήσω έστω και τώρα, ούτε να μπω σε λεπτομέρειες.
Ευελπιστώ να σας δώ όλους (που ενεπλάκησαν στο θέμα αυτό) από κοντά στην επερχόμενη έκθεση και να τα πούμε από κοντά.