Auzen X-FI™ Prelude 7.1 soundcard

Re: Απάντηση: Auzen X-FI™ Prelude 7.1 soundcard

Στεργιε δεν ειναι η μονη! Και η X-Meridian εχει οπως και η Audiotrak.

Tακη η Audiotrak ομως δεν μας ενδιαφερει.

Ειχε προβλημα με το bass management αρα δεν ειναι ιδανικη για HTPC ετσι δεν ειναι ?

Να ζητησω συγνωμη εαν δεν εγινα κατανοητος !

Στη prelude μπορεις να αλλαξεις μονο 1 στεροφωνικο opa , αυτο των left right εξοδων.

Στη meridian μπορεις να αλλαξεις και τους 4 στεροφωνικους και για τα 8 καναλια !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Auzen X-FI™ Prelude 7.1 soundcard

Tακη η Audiotrak ομως δεν μας ενδιαφερει.

Ειχε προβλημα με το bass management αρα δεν ειναι ιδανικη για HTPC ετσι δεν ειναι ?
O ανθρωπος ρωτησε για δυνατοτητα αλλαγης OPA AMPS και οχι ποια καρτα ειναι ιδανικη για HTPC!
Και επισης η Audiotrak μπορει να κανει bass managment αλλα με δυσκολο συνδιασμο προγραμματων και οχι ευκολα απο τον driver...

Γιατί ρε παιδιά μου το κάνετε αυτό; ένα μήνα έχω που πήρα την Χ-Fi audio εντ νάου δις; μετά την πατάτα που είχα φάει το '94 με την Yamaha WG20 και είχα σκάσει (τότε!!!) 75.000δρχ για να μου την φτύσουν μετά από άποψη drivers σε Win98 (δεν συζητάμε για 2000 και XP) είπα Creative και μόνο creative. Το είχα εγκαταλήψει το άθλημα για πολύ καιρό αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ (γίνεται να αντισταθεί ο κολλημένος; δεν γίνεται...) και να μην διαβάσω το thread τόσο της X-Meridian όσο και αυτό και πορώθηκα. Το θέμα είναι ότι αν και δεν είμαι avid gamer παίζω από κανένα αραιά και που.
Να χτυπήσω την X-Meridian ή να περιμένω να δω και την Prelude πριν αποφασίσω; Αυτό που λέει ο Χρήστος ότι δεν αλλάζουν όλα τα OPA AMPS με χάλασε κάπως...Είναι σίγουρο; Υπάρχει πιθανότητα να βγάλουν άλλο rev board που να αλλάζουν όλα τα OPA AMPS σαν την X-Meridian;
Ευχαριστώ...

Γιατί ρε παιδιά μου το κάνετε αυτό; ένα μήνα έχω που πήρα την Χ-Fi audio εντ νάου δις; μετά την πατάτα που είχα φάει το '94 με την Yamaha WG20 και είχα σκάσει (τότε!!!) 75.000δρχ για να μου την φτύσουν μετά από άποψη drivers σε Win98 (δεν συζητάμε για 2000 και XP) είπα Creative και μόνο creative. Το είχα εγκαταλήψει το άθλημα για πολύ καιρό αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ (γίνεται να αντισταθεί ο κολλημένος; δεν γίνεται...) και να μην διαβάσω το thread τόσο της X-Meridian όσο και αυτό και πορώθηκα. Το θέμα είναι ότι αν και δεν είμαι avid gamer παίζω από κανένα αραιά και που.
Να χτυπήσω την X-Meridian ή να περιμένω να δω και την Prelude πριν αποφασίσω; Αυτό που λέει ο Χρήστος ότι δεν αλλάζουν όλα τα OPA AMPS με χάλασε κάπως...Είναι σίγουρο; Υπάρχει πιθανότητα να βγάλουν άλλο rev board που να αλλάζουν όλα τα OPA AMPS σαν την X-Meridian;
Ευχαριστώ...

Δεν φταιμε εμεις...χεχε, η τεχνολογια ειναι ετσι... αν αναλογιστουμε ολοι το τι εχουμε δωσει ετσι...αστα να πανε...
Θα σου προτεινα να περιμενεις κανα δυο μερες να τις δοκιμασουν οι πρωτοι πορωμενοι μας και αποφασιζεις...Το οτι δεν αλλαζουν ολα και εμενα με χαλαει, μιας και αν αλλαξεις μονο τα φροντ, μετα θα εχεις αλλη χροια στα υπολοιπα...βεβαια, το θεμα ειναι...θα τα αλλαξεις?? γιατι οι περισσοτεροι ειναι ικανοποιημενοι και με τα ντιφολτ...
Αλλο ριβιζιον δεν φανταζομαι να βγαλουν, αλλα και σ αυτο...ορκο δεν παιρνει κανεις...