Auzentech Auzen X-Meridian 7.1 sound card- Ομαδική Αγορά

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ AUZENTECH ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΡΤΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ DSP ΤΗΣ X-FI OΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΟΠΩΣ EMU,LYNX KAI ΑΛΛΕΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ AUZENTECH ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΡΤΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ DSP ΤΗΣ X-FI OΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΟΠΩΣ EMU,LYNX KAI ΑΛΛΕΣ

+1

ασε που δεν ξερω αν ο φιλος spcav ψαχτηκε αρκετα η απλα ειπε μια εκτιμηση τιμης , αλλα ακομα κι αποφασισετε να την παρετε ψαχτε καλα μην πληρωσετε τσαμπα λεφτα......αμαρτια ειναι ακομα δεν πηραμε HD-DVD & BR drives.....εχουμε εξοδα στο προσεχες μελλον αδερφια.....

εδω ας πουμε πουπεσε το ματι μου την βρηκα 161 !! ευρουδακια και με εξοδα αποστολης 17.5 ευρα για 10 καρτες....ψιχουλα δηλαδη......

και δεν εψαξα και πολυ...:BDBDG54: ελπιζω αν το αποφασισετε να ψαξετε καλυτερα απο μενα , ειμαι σιγουρος οτι θα την βρειτε και φτηνοτερα.....

GOOD LUCK

Last edited:
Το θέμα με την Prelude 7.1 φαντάζει ενδιαφέρον (αν και απευθύνεται βασικά σε gamers και όχι σε audiophiles).

Το ερώτημα μόνο είναι αν θα διατηρήσει την ποιότητα των αναλογικών της Meridian και την τιμή (πχ μπορεί να θυσιάσει την 1η στον βωμό το κόστους ή να ανεβάσει αρκετά την τιμή – και τα 2 μου φαίνονται αρκετά πιθανά).

Την τιμή φυσικά και την είχα ψάξει όπως φυσικά και το link που δίνεις (και την τιμή που αναφέρεις με αυτά τα τόσο μικρά και δυσδιάκριτα fonts :p) – και όχι μόνο αυτό - αλλά σου διαφεύγει μία μικρή λεπτομέρεια: Πουθενά δεν υπάρχει σε στοκ (εξ ου και η ‛αναζήτησή’ μου).

Το ξέρω ότι το λέει αλλά:
1. Το κοιτάω για άμεσα
2. Επειδή ξέρω από διαθεσιμότητες, μέχρι να είναι σε στοκ δεν θεωρώ δεδομένο τίποτα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Εκδηλώνω κι εγώ ενδιαφέρον για την ομαδική αγορά αλλά με έχουν προβληματίσει τα όσα γράφηκαν (για καλύτερη κάρτα σε ίδια τιμή, για νέα έκδοση της ίδιας κάρτας)...

Υπάρχουν νέα επάνω στο θέμα?