AUZENTECH MERIDIAN 7.1 SOUND CARD

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,756
Η γνωστή κάρτα στο κουτί της, έχει βγει μόνο μία φορά για να δοκιμαστεί, αγορασμένη από κατάστημα Αμερικής προ μερικών μηνών.

200 Ευρώ

ΥΓ Για να μην ρωτάτε γιατί την πουλάω, να πω ότι την κρατούσα σαν 2ο κομμάτι για backup της ίδιας που έχω κάτι το οποίο πλέον μου φαίνεται λίγο too much.

Η κάρτα έχει κρατηθεί από ενδιαφερόμενο. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω.

Τελείως ενημερωτικά... επειδή δεν έχω διαβάσει τα σχετικά.. Η κάρτα αυτή έχει coaxial out?
Φυσικά.

Σχεδόν όλες έχουν εξάλλου (ακόμα και οι onboard).

Το προτέρημά της είναι φυσικά τα κορυφαία αναλογικά της.

Με κανα 130 το σκεφτομαστε....
Κάτι τέτοιες απαντήσεις είναι το αλατοπίπερο στις αγγελίες που σε κάνει να θες να βάζεις αγγελίες κάθε μέρα και να ακούς τις ερωτήσεις / σχόλια το βραδάκι που γυρίζεις κουρασμένος σπίτι και θες να χαλαρώσεις. :p

Keep Thinking tm

Η κάρτα έχει κρατηθεί από ενδιαφερόμενο. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω.

Φυσικά.

Σχεδόν όλες έχουν εξάλλου (ακόμα και οι onboard).

Το προτέρημά της είναι φυσικά τα κορυφαία αναλογικά της.

Κάτι τέτοιες απαντήσεις είναι το αλατοπίπερο στις αγγελίες που σε κάνει να θες να βάζεις αγγελίες κάθε μέρα και να ακούς τις ερωτήσεις / σχόλια το βραδάκι που γυρίζεις κουρασμένος σπίτι και θες να χαλαρώσεις. :p

Keep Thinking tm

Καλη η απαντηση σου και αστεια :flipout:....αλλα ειλικρινα θεωρω την τιμη που εβαλα αντικειμενικοτατη !!! Και σαν προσφορα ισχυει -bye- :guitarist:

Καλη η απαντηση σου και αστεια :flipout:....αλλα ειλικρινα θεωρω την τιμη που εβαλα αντικειμενικοτατη !!! Και σαν προσφορα ισχυει -bye- :guitarist:
OK then. :)

(η αλήθεια είναι ότι το θεώρησα αστείο)

Απάντηση: Re: AUZENTECH MERIDIAN 7.1 SOUND CARD

Γιατί την δίνεις μόνο 200 ; Υποψιάζομαι ότι μπορεί να πιάσει πολύ παραπάνω.. :2thumb22sup:

(καλά, πλάκα κάνω, μη βαράτε οι υπόλοιποι!! :damnyou: )

Πάντως κάνοντας ένα πρόχειρο search, τη βρήκα στα 199.99 δολάρια....

Δε συνηθιζω να επεμβαινω σε αγγελιες αλλα η συγκεκριμενη καρτα στο ebay κλεινει πανω απο 200 ευρω.

Οπως είπα και παραπάνω, η κάρτα έχει κρατηθεί από ενδιαφερόμενο.

Αν αλλάξει κάτι θα ειδοποιήσω.

Ευχαριστώ.