Auzentech X-Fi Home Theater 7.1

Μην γκρινιάζετε, όσο πάνε και μικραίνουν τα διαστήματα των αναβολών. :p

Κανένα νέο για αυτό το μαραφέτι έχουμε...?
Με βάση τα παραπάνω posts πρέπει να είναι στις προθήκες των καταστημάτων(!).

Κατι διαβασα για μεχρι τελη Απριλη αλλα πλεον ποιους τους ..... αυτους και την Cyberlink με το PDVD 9;

http://www.auzentech.com/site/company/announce.php?switch=60#60

Νεα αναβολη. Παμε για επομενο τριμηνο.

Σε λιγο κλεινουμε 1 χρονο από την ανακοινωσή της.

Οι ανθρωποι είναι για κλαματα πλεον.

Ουτε το Dig να ήταν :p

Την πατησανε φαινεται με την τραγικη Cyberlink και τωρα κόλλησαν (δεν θα μου εκανε εντυπωση να εμπαινε καμια Corel στο παιχνίδι πλεον).

Αυτό φυσικα δεν δικαιολογει τα επαναλαμβανομενα ψέματα που λενε σχετικα με την η/μ κυκλοφοριας.

Ευτυχως εχω βρει την υγεια μου με το ΤΜΤ και την Xonar 1.3 και τους κουνω γλυκα το μαντηλι .

Last edited:
Για αυτό το τρίμηνο μιλάει (2ρο). Δλδ με άλλα λόγια το καλοκαίρι θα έρθει... :p

Δλδ με άλλα λόγια το καλοκαίρι θα έρθει... :p
Τα ιδια λεγαμε και περυσι για τα Χριστουγεννα, μετα τον Γεναρη για το Πάσχα και τώρα για καλοκαίρι.

Ελα, παμε παλι απο την αρχη (απλως θα προσθετουμε 1 χρόνο).

:p

Εγώ από πριν είχα πει το Καλοκαίρι... αφού φαινόταν ότι δεν θα έβγαινε και ας έλεγαν τα δικά τους.

Πάντως το ΤΜΤ που προσπάθησα να το εγκαταστήσω στο PC μου, δεν μου δούλευε. Άγνωστο γιατί. Ακόμη διάβασα ότι δεν παίζει τα dts hd από το tsMuxer. Κακό αυτό.

Το ΤΜΤ απαξ και σου κατσει (μερικες φορες ειναι παιδεμα, οντως) δεν εχει κανενα προβλημα.

Τα περι muxer κλπ νομίζω ότι θα λυθουν (αν και προσωπικα μου ειναι αδιαφορα γιατι παντα παιζω πληρες δισκο).

Βασικά το tsmuxer το θέλω για να βάζω ελληνικούς υπότιτλους. Τα περισσότερα blu ray στην αγορά δεν έχουν. Οπότε αν δεν έχει άλλο αγγλικό ήχο πέρα από τον dts hd, δεν θα μπορώ να έχω αγγλικό ήχο. Επίσης δεν έχω σκοπό να επενδύσω 250 ευρώ για κάτι που μπορεί να δουλεύει τώρα και στο επόμενο pc να μην δουλεύει.
Το powerdvd παίζει. Οπότε θα πάρω την auzentech και θα βγάζω hd ήχο στον ραδιοενισχυτή μου.
Τα μόνα προβλήματα που έχω με το powerdvd είναι ότι όταν ο ήχος είναι dts hd σε κάποια σημεία κολλάει για 1 sec 7-8 φορές σε όλη την διάρκεια της ταινίας. Δεν ξέρω τι φταίει. Και 2ρον, σε μερικά blu ray δεν λειτουργεί το page up/down για να προχωράει ή να πηγαίνει πίσω η ταινία. Ελπίζω να λυθούν τα προβλήματα μέχρι να βγει η κάρτα.

http://www.auzentech.com/site/company/announce.php?switch=60#60

Νεα αναβολη. Παμε για επομενο τριμηνο.

Σε λιγο κλεινουμε 1 χρονο από την ανακοινωσή της.

Οι ανθρωποι είναι για κλαματα πλεον.

Ουτε το Dig να ήταν :p

Την πατησανε φαινεται με την τραγικη Cyberlink και τωρα κόλλησαν (δεν θα μου εκανε εντυπωση να εμπαινε καμια Corel στο παιχνίδι πλεον).

Ευτυχως εχω βρει την υγεια μου με το ΤΜΤ και την Xonar 1.3 και τους κουνω γλυκα το μαντηλι .

Την καλύτερη δουλειά έκανες,
μόλις πήρα μια Ati HD και αρχίζω το ψάξιμο,

Αυτό φυσικα δεν δικαιολογει τα επαναλαμβανομενα ψέματα που λενε σχετικα με την η/μ κυκλοφοριας.

[FONT=Verdana, sans-serif]Αυτό το προϊόν απευθύνεται σε ένα εξειδικευμένο κοινό, είμαι περίεργος, δεν εχουν συναίσθηση του πόσο θίγει την αξιοπιστία τους?[/FONT]

Τελικά το πρόβλημα με το pade up/down στο powerdvd είναι το bdj keyboard support. Πρέπει να είναι απενεργοποιημένο, αλλιώς σε κάποια blu ray δεν λειτουργεί το page up/down.
Για το DTS HD δεν ξέρω τι έφταιγε και αν λύθηκε το πρόβλημα. Έχω παίξει ως τώρα 4 blu ray με dts hd ήχο χωρίς κάποιο πρόβλημα. Ίσως να ήταν κάποια επιλογή που πείραξα ή κάτι άλλο που δεν έχω βρει ακόμη.

Αν και είμαστε ΟΤ: Για να μην ξεχνιόμαστε: Το PDVD ΔΕΝ υποστηρίζει DTS HD Master Audio

???? Τι εννοείς ότι δεν υποστηρίζει??? Αφού το γράφει και στην οθόνη όταν μπαίνεις στο πρόγραμμα.
Τελικά σε 1 blu ray με DTS HD ήχο που είδα τώρα μου έκανε 3 κολλήματα, ενώ αν επέλεγα άλλο μη dts hd stream δεν είχε κολλήματα. Άρα κάτι παίζει... αλλά λογικά με την auzentech που θα στέλνει τον dts hd ήχο κατευθείαν στον ενισχυτή και δεν θα τον αποκωδικοποιεί το powerdvd δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Ασε τι λεει, δεν υποστηρίζει DTS HD Master Audio decoding.

Αν το ψάξεις καλά, θα το βρεις.

Δεν το έχουν πάρει χαμπάρι πολλοί (ειναι οντως χοντρό) αλλά αυτός ειναι ο λόγος που η Cyberlink παραδέχθηκε ανοιχτα και μου εκανε refund.

Αν και οταν με το καλο ερθει το bitstream προφανώς δεν θα τίθενται τέτοια θέματα.

Δλδ όταν βάζω dts hd τι ήχο παίζει??? Μιλάω για την έκδοση 9 πάντα. Στην 8 δεν ξέρω τι έκανε. Κάνα link έχεις???

Last edited: