Auzentech X-Fi Home Theater 7.1

Ο καιρόC γαρ εγγύC

http://www.auzentech.com/site/company/pressrelease_06262009_x-fi_homet.php

Τελη του μηνός ξεκινάνε λέει οι αποστολές σε πελάτες.

Τον κλείσαμε τον χρόνο από την ανακοίνωση....Για να δούμε....
Φτηνη θα ειναι......250 ευρο,για κατι που σε ενα χρονο θα το κανει πιθανον μια onboard η καποια καρτα γραφικων.-bye- Εγω γαργαλιεμαι ,οπως ξερεις, για την asus και για ενα αλλο λογο-εκτος της μισης τιμης.Η auzentech δεν χωραει στο κουτι μου:flipout::flipout:

Το πρόβλημα της Auzentech δεν ειναι, κατα τη γνώμη μου, η τιμή της αλλά η Cyberlink και το PDVD....

Το πρόβλημα της Auzentech δεν ειναι, κατα τη γνώμη μου, η τιμή της αλλά η Cyberlink και το PDVD....
Σωστα εδω για να τρεξει το passthough στο tmt3 δεν πρεπει να εχεις βαλει vista sp2 και στα win 7 δουλευει μονο με sp1 compatibility.

Και μόνο το ότι γλυτώνεις τα ISO με το ΤΜΤ είναι μεγάλη υπόθεση....

Μεγαλη υποθεση θα ειναι να καταφερεις να παιζεις hd χωρις σπασιματα και lip synch... :slapface::grinning-smiley-043

My big fat friend (αλλουνού tm), go and eat a sandwich and leave us in our HD perfection :p

Re: Απάντηση: Auzentech X-Fi Home Theater 7.1

Το λιπ-σινκ του Συριου, λες να προερχεται απο το παραπανισιο λιπος ;

:p

Αν ειναι ετσι, τσαμπα το upgrade του Luma.

Θα αρκουσε απλως να μην ξανακαλεσω τον Χρηστο.

Οχι μονο τον Χρηστο...ολους μας!

ΥΓ. Υπαρχουν επιβεβαιωμενες πληροφοριες, οτι το επομενο upgrade του Luma θα περιλαμβανει λειτουργια Λιπ-Σρινκ!

Αν ειναι ετσι, τσαμπα το upgrade του Luma.

Θα αρκουσε απλως να μην ξανακαλεσω τον Χρηστο.

Oι "καλες" γλωσσες λενε οτι ακομα και οταν δεν μπορω να ερθω τα προβληματα παλι υπαρχουν...
Τι την θες την auzentech?Με την xonar δεν εχεις πλεον HD?Η μηπως
θες να νομιζεις οτι θα ακους καλυτερο ηχο? σου εχει ξανασυμβει... :grinning-smiley-043
Κοψε κανα crossfire,raid,ssd,συνεχομενα updates σε drivers γιατι αλλιως... δεν θα ξαναρθω... (ελα, πλακα κανω... ειναι δυνατον να με στερησω απο εσενα? :grandpa: )

...και οχι σε εμενα;:rifle::damnyou::argue::slapface::violent-smiley-008:
Μα εσύ δεν είσαι ''τα παντα όλα'' tm (AVclub included) ; :p

ΥΓ Βασικά την έχω υποσχθεί στον κακομοίρη τον Ντίμη (11880 tm) που ζαχαρωνει τοσο καιρό το bitstream και λοξοκοιταει το εκτρωμα την μικρη / κοντη / κακασχημη / pci asus, με την προυποθεση ότι θα σε μπαναρει :p